Tak tak.. konečne. Mimochodom. Čo hovoríš na ten Boston ? Podal si ? Sklamali ma
Stavkovanie
Re: Stavkovanie
J.O.S.E -
Tak tak.. konečne. Mimochodom. Čo hovoríš na ten Boston ? Podal si ? Sklamali ma
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... FNfthPo%3D
Tipovaniu zdar !!!
Empatik - ten zápas mi prišiel ako čistá kačica na stránke fortuny, kde ho tipovali ako jednoznačný pre Boston...ale, ktorý obhajca titulu dokáže šlapať na plný plyn od prvého zápasu nasledujúcej sezóny ?? predsa Boston mal o nejaký ten týžden kratšiu prípravu ako iné mužstva a ja som im vôbec neveril...pozríme si zostavu Philadelphie...Jágr v príprave 3 zápasy/4 góly a prihral aj v noci, čím zaznamenal jubilejný 1600 point v NHL....Boston mal slabučkých súperov v prípave dva zápasy s Islanders, Senators a Canadiens nie sú pre také mužstvo primeranou skúškou, naproti tomu Flyers hrali prípravu s Detroitom, New Jersey, Rangers, takže kvalitnejšiu prípravu určite mali hráči Philadelphie....z tejto analýzy to bol pre mňa očakávaný výsledok (samozrejme nechcem machrovať, keďže som nestavil, ale ani tento zápas nebol predmetom môjho záujmu)
///na krajíčku som mal celý zápas...očakával som hladké víťazstvo Popradu, ktorý dokázal vyhrať v Bystrici, Košiciach...a Martin je mužstvo, ktoré je zdecimované, káder sa kompletné obmenil, takmer skrachovali, ak by ich nezobral pod kuratelu Mountfield..ale čítal som si na ich stránke, že nejaký obranca je zranený a ďalší, že dal výpoved z rodinných dôvodov...rátal som, že pre skúsených útočníkov Popradu to bude hračka...
Tipovaniu zdar !!!
Empatik - ten zápas mi prišiel ako čistá kačica na stránke fortuny, kde ho tipovali ako jednoznačný pre Boston...ale, ktorý obhajca titulu dokáže šlapať na plný plyn od prvého zápasu nasledujúcej sezóny ?? predsa Boston mal o nejaký ten týžden kratšiu prípravu ako iné mužstva a ja som im vôbec neveril...pozríme si zostavu Philadelphie...Jágr v príprave 3 zápasy/4 góly a prihral aj v noci, čím zaznamenal jubilejný 1600 point v NHL....Boston mal slabučkých súperov v prípave dva zápasy s Islanders, Senators a Canadiens nie sú pre také mužstvo primeranou skúškou, naproti tomu Flyers hrali prípravu s Detroitom, New Jersey, Rangers, takže kvalitnejšiu prípravu určite mali hráči Philadelphie....z tejto analýzy to bol pre mňa očakávaný výsledok (samozrejme nechcem machrovať, keďže som nestavil, ale ani tento zápas nebol predmetom môjho záujmu)
///na krajíčku som mal celý zápas...očakával som hladké víťazstvo Popradu, ktorý dokázal vyhrať v Bystrici, Košiciach...a Martin je mužstvo, ktoré je zdecimované, káder sa kompletné obmenil, takmer skrachovali, ak by ich nezobral pod kuratelu Mountfield..ale čítal som si na ich stránke, že nejaký obranca je zranený a ďalší, že dal výpoved z rodinných dôvodov...rátal som, že pre skúsených útočníkov Popradu to bude hračka...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Si mal dobre na krajicku s tym tiketom, tutovka zahodena pred koncom ...
-
Silmer
Darca
no co, podal si?Tomas0100 napísal:Hej hej...neboj sa podam to.Cestou na jarmok ked pojdem ,rozhodol som sa ze miesto kolotocov a blbostisi to podam.
Btw. ešte kurz na presny vysledok 0:2 je zaujmavy, 8 podla mna aj nad tymto sa da pouvazovať.. Btw ja som to sem dal ako inspiraciu pre vas.
-
hojko
Site Admin
J.O.S.E: Mountfield sponzoruje Martin uz druhu sezonu a za tych 700 tisic eur na 3 sezony to nie je az taky velky partner, nakolko v minulosti ich bolo niekolko silnejsich. Ale darmo, v dnesnej dobe si clovek sponzorov nevybera a treba sa chopit vsetkeho. Aktualna situacia v kase je minus 300 000 eur, takze takato financna injekcia by pomohla, aby klub vyrovnal zavazky voci hracom a vedeniu klubu. Po dvoch rokoch konecne aj mesto prispelo sumou 60 ci 80 tisic eur, takze to trochu pomohlo, ale peniaze z dotacie sa bleskovo rozhadzu, pretoze je ich kam dat. Obranca, ktory je zrazeny toho moc nenahral, patri k mladym chalanom a tak vela prilezitosti nedostava. Ten, ktory odisiel neodisiel pre rodinne dovody, ale preto, ze uz teraz nemaju vyplaty a nebyt pozicky od SZLH, tak by sa sezona v Martine zrejme ani nezacala. Poprad hrat dnesny zapas hovno, vela toho nenehral a najma v tretej tretine bol ich vykon katastrofalny. Keby Martin strelil dva ci goly v poslednych troch minutach, tak by sa tomu nikto nemohol divit, pretoze zahadzovali sancu za sancou. A to to pisem ako divak v hladisku na zapase a ako clovek, ktory vidi do kuchyne hokeja a pozna sa nie len s vedenim klubu, ale aj akcionarmi a hracmi. Takze sa nabuduce radsej spytaj, ako si budes obzuvat prsty na rukach a hryzkat si nechtiky.
Hojko - ja nemám nič proti hráčom a hokejovému klubu Martina. Neurážam ich, ja len hodnotím ich hokejovú kvalitu. Sám si sa ani slovkom nezmienil o tom, že sa obmenil celý káder. A to že odišiel "nejaký" hráč z ich kádra kvôli peniazom, tak to na stránke neuvádzajú
http://www.mhcmartin.sk/index.php?ID=cl ... 2983&kat=1 (logicky asi ani neuvedú), ale potom vyvstáva otázka ako to ja mám preboha vedieť, že odišiel pre peniaze a nie z rodinných dôvodov ako sa to prezentuje na oficiálnej stránke
Riadim sa tým, čo majú na stránke, máš pravdu nie každý sa pozná s vedením klubu ako TY. Ja som si len proti ním stavil, veď sa pozrime na kvalitu Martina a kvalitu Popradu, to je neporovnateľné. A kto sa bude pozerať na to, že sa zahodila v závere nejaká šanca, prípadne šance...to je výsledok kvality kádra a existenčných problémov klubu. Poprad vyhral a to je rozhodujúce. Martin môže konkurovať možno Nitre, Žiline a pobiť sa o to, aby nezostúpili ale na také kluby ako Košice, Slovan, Poprad nemá a túto sezónu ani mať nebude.
Ozaj MHC Mountfield sa volá klub odkedy ? tuším iba od tejto sezóny.....
btw. keď je klub neustále v dlhoch, oplatí sa vôbec do toho vrážať peniaze, to je ako čierna diera (napr. u nás v HE sú stále požiadavky na MsZ, aby poskytovalo dotácie na futbal, ktorý má stále dlhy...a už sa s tým seklo, pretože peniaze nešli vždy tam, kde pôvodne ísť mali)...
....a keby bolo keby
Ozaj MHC Mountfield sa volá klub odkedy ? tuším iba od tejto sezóny.....
btw. keď je klub neustále v dlhoch, oplatí sa vôbec do toho vrážať peniaze, to je ako čierna diera (napr. u nás v HE sú stále požiadavky na MsZ, aby poskytovalo dotácie na futbal, ktorý má stále dlhy...a už sa s tým seklo, pretože peniaze nešli vždy tam, kde pôvodne ísť mali)...
....a keby bolo keby
Ták dneska v noci/ráno:
(škoda že CHI prehralo v NHl proti DAL - bol by ešte jeden úspešný s kurzom 16 , stačilo keby remizovalo
(škoda že CHI prehralo v NHl proti DAL - bol by ešte jeden úspešný s kurzom 16 , stačilo keby remizovalo
-
DanielDevil
Addict
pôvodne som nechcel podávať kvalifikáciu, ale keď som si všimol aký pekný kurz je na Arménsko, tak som neodolal, doplnené ešte o počet gólov v zápase Turecko - Nemecko, aby sa mi kurz vyšplhal cez 2
stara dobra NHl-ka
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... FRjqpHY%3D
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... FRjqpHY%3D
Môj prvý NHL - sezónny tip, kde som umiestnil zápas Detroit - Ottawa 
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... eFjajso%3D
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... eFjajso%3D
-
guess.whoo
Redeemer
ja som dal na dnes:
Washington 1
Chicago 1
San Jose 1
papierovy tiket preto nedavam link. celkovy kurz 6,3 - vklad 5e
Washington 1
Chicago 1
San Jose 1
papierovy tiket preto nedavam link. celkovy kurz 6,3 - vklad 5e
Tak to ti ušlo fakt tesne
Ja som dal iba na Washington a San Jose vrátane predĺženia za 10€, takže sa mi to vyplatilo...
-
guess.whoo
Redeemer
prasivy Jokinen. V poslednych rokoch iba zarmucuje 
-
17
Light Professional
Ako mozes dat nejaky zapas na viacej tiketov? 
Caute,chcel by som si uz zalozit konto v nejakej internetovej stavkovej kancelarii.
Chcem aby ste poradili s vyberom.Moje poziadavky su:
Siroka ponuka,Jednoducha a prehladna stranka a bez zbytocnych poplatkov (vklady a vybery napr.)
Chcem aby ste poradili s vyberom.Moje poziadavky su:
Siroka ponuka,Jednoducha a prehladna stranka a bez zbytocnych poplatkov (vklady a vybery napr.)
-
hojko
Site Admin
Bet365
Ano Bet365 sa mi celkom pozdava len ta stranka je pomerne zlozita,da sa nejak vyfiltrovat ponuku IBA na dnesny alebo zajtrajsi vsetkych zapasov z tenisu ? Napr.ako ma nike alebo Doxxbet.