Stavkovanie
Re: Stavkovanie
prednedavnom som sa registroval na fortune, a bola tam vtedy nejaka akcia, ze pripisu dvojnasobok prveho vkladu na konto. Aj pripisali, no az neskor som sa dozvedel, ze clovek musi nasledne "milionkrat" pretipovat danu sumu aby mohol peniaze vybrat. Chcem sa spytat, co teraz? Chcem normalne tipovat a vyberat peniaze, nie cakat "do Vianoc" aby som si mohol nieco vybrat..
Už s tým nič nespravíš. Mal si si podmienky prečítať skôr, ako si sa zaregistroval. Teraz už sa nedostanem k starým podmienkam týkajúcich sa 20 eurového bonusu, ale asi boli také isté ako pri 50e. Takže asi to musíš pretipovať.saj napísal:prednedavnom som sa registroval na fortune, a bola tam vtedy nejaka akcia, ze pripisu dvojnasobok prveho vkladu na konto. Aj pripisali, no az neskor som sa dozvedel, ze clovek musi nasledne "milionkrat" pretipovat danu sumu aby mohol peniaze vybrat. Chcem sa spytat, co teraz? Chcem normalne tipovat a vyberat peniaze, nie cakat "do Vianoc" aby som si mohol nieco vybrat..
Veď skús napísať na podporu a opýtať sa: http://www.ifortuna.sk/sk/kontakty/kont ... index.html
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja viem ja viem (asi off topic)
moja otazka v NIKE.sk (kedze som dlho nic na vklad nedaval) tak chcem si tam nieco poslat, zadam platbu cez internet banking a tam mi da hned
Spôsob platby: VUBPLATBY
Číslo účtu: 123456
Variabilný symbol: lenze tu je ine cislo ako mam hore v pravom rohu svoje Čís.zmluvy / var.sym
Suma:xxx
no a to ma hodi na VUB Internet Banking a tam to zmenit nemozem (uz mozem pisat len udaje z Grid karty) dalo by sa to tak ze by som dal uhrada: cislo uctu nike skopcil + Variabilny symbol skopcil (takto to zabere o nieco viac casu)
lenze moj prvy vklad po dlhsej dobe bolo prave tak ze som ti ten variabilny symbol nevsimol a platbu odoslal a uz 3 den nemam peniaze na ucte (pisal som aj na nike.sk ze jak sa veci maju) a ci som to neposlal niekomu inemu
tu je screen (zmazal som tam Variabilný symbol ale inac tie cisla su total odlisne.. )
moja otazka v NIKE.sk (kedze som dlho nic na vklad nedaval) tak chcem si tam nieco poslat, zadam platbu cez internet banking a tam mi da hned
Spôsob platby: VUBPLATBY
Číslo účtu: 123456
Variabilný symbol: lenze tu je ine cislo ako mam hore v pravom rohu svoje Čís.zmluvy / var.sym
Suma:xxx
no a to ma hodi na VUB Internet Banking a tam to zmenit nemozem (uz mozem pisat len udaje z Grid karty) dalo by sa to tak ze by som dal uhrada: cislo uctu nike skopcil + Variabilny symbol skopcil (takto to zabere o nieco viac casu)
lenze moj prvy vklad po dlhsej dobe bolo prave tak ze som ti ten variabilny symbol nevsimol a platbu odoslal a uz 3 den nemam peniaze na ucte (pisal som aj na nike.sk ze jak sa veci maju) a ci som to neposlal niekomu inemu
tu je screen (zmazal som tam Variabilný symbol ale inac tie cisla su total odlisne.. )
Ja som sa pozrel na môj účet a tiež je tam iný variabilný symbol ako mám číslo zmluvy. Pri vklade na konto sa asi generujú nové VS a to číslo zmluvy/VS sa používa pri niečom inom, ako je vklad na konto. Ja keď som si dobíjal konto, tak som to robil cez kartu. Bolo to hneď a bez problémov, čiže...
Prosim o radu
Zaregistroval som sa na Fortuna.sk , aj som si aktivoval Ikonto proste všetko
a ked si chcem dobit Ikonto na nejakej pobočke tak čo si mám doniest na tu pobočku ?
a ked si chcem dobit Ikonto na nejakej pobočke tak čo si mám doniest na tu pobočku ?
Kartičku, ktorá ti príde poštou (ak už neprišla). Bez kartičky ti nedobijú konto (nemali by).loko44 napísal:Prosim o radu
-
mato951
Star
Môžu ti dobyť aj bez kartičky keď im donesieš čislo zmluvy. Keď som nemal ešte kartičku tak vtedy somto tak robil.
A co nedobijate cez VISU.. rychle jednoduche staci mat kreditku
-
guess.whoo
Redeemer
tak zrejme je ta kreditka problem
Nie všade môžu byť takí zhovievaví. Nemôžu bez kartičky robiť žiadne operácie (vklad, výber z konta, predaj za body...). Teda skôr nemali by.mato951 napísal:Môžu ti dobyť aj bez kartičky keď im donesieš čislo zmluvy. Keď som nemal ešte kartičku tak vtedy somto tak robil.
-
Sagittarius
Guru
V zápase Španielsko - Chorvátsko stačí obom mužstvám remíza 2:2 (a vyššie 3:3 , ...) na postup, ak by ich spoločný zápas skončil takto Taliansko nepostúpi bez ohľadu na to ako skončí jeho zápas s Írskom. Podobne ako to bolo na EURE 2004, kde postúpili Švédi s Dánmi práve na úkor Talianska.
chcenm sa opytat na nike ked podavam cez internet to minimalne 5 zapasov musim dat?? jeden alebo dva sa nedaju??
Dá sa podať aj jeden zápas. 5 zápasy a viac len vtedy ak dávaš zápasy zo superšance. 
a jak to vidite dnes - cesko portugalsko? mna to laka dat na cechov
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... UsCXfD8%3D
očakával som, že Nemci budú hrať pred 16-kou darmožráčov, ale neočakával som, že práve darmožráči získajú penaltu
očakával som, že Nemci budú hrať pred 16-kou darmožráčov, ale neočakával som, že práve darmožráči získajú penaltu
-
mato951
Star
Čo si dnes myslíte vyhrajú Španiely? Chcel by som na nich dať aspoň 100€
Osobne to vidim na X.
-
Silmer
Darca