Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
To čo píše skenner sú fakt samé keci ... Ebola a Amerika ?
Pôvodne sa vyskytla v Zaire a v Sudáne a ty tu píšeš že "sfanatizovaná" Amerika vyvynula najsmrtelnejší vírus (80% infikovanych umiera) pred 30 rokmi na ktorý doteraz nieje liek ?
Keby to bola aspon trochu pravda, tak by už za ten čas vyvynuli liek na niektoré kmene Eboly a už dávno by ho "predali za velké prachy" (predsa nebudú riskovať globalne rožšírenie skor ako rozšírenie protilátky) a podobne je to i s Aids
Pôvodne sa vyskytla v Zaire a v Sudáne a ty tu píšeš že "sfanatizovaná" Amerika vyvynula najsmrtelnejší vírus (80% infikovanych umiera) pred 30 rokmi na ktorý doteraz nieje liek ?
Keby to bola aspon trochu pravda, tak by už za ten čas vyvynuli liek na niektoré kmene Eboly a už dávno by ho "predali za velké prachy" (predsa nebudú riskovať globalne rožšírenie skor ako rozšírenie protilátky) a podobne je to i s Aids
Laszlo, Laszlo, nevyhybaj sa otazkam.... jasne si napisal, ze si sem ten prispevok dal preto, lebo s jeho autorom absolutne suhlasis, tak sa k nemu teda postav. Aj mna by totiz zaujimalo... 1. Preco USA nepomahalju zosadit podobne rezimi napr. v Cine, S. Korei, na Kube... alebo v Pakistane, ktory je dokonca spojencom USA? 2. Ako mohol byt kruty Saddamov rezim vojensky a politicky podporovany prave USA (bol ich spojencom). 3. Preco USA Saddamov rezim nezvrhli uz v 80´s, ked ako spojenec USA v rozpore so Zenevskou konvenciou pouzil zbrane hromadneho nicenia na Kurdskom- domacom- obyvatelstve? Keby si si precital cely tento topic, vacsina tu uz odznela, no ked uz si sem citoval ten prispevok, prestan sa rozculovat a radsej sa pokus vecne odpovedat na tieto tri otazky... Jedna vec je prebrat niekoho nazor, druha vec obhajit si tento nazor.Szentivanyi Laszlo napísal:netvar sa ako blb a riadne citaj. Ked to nevies pochopit, tak naco sem do tejto temy prispievas? Na posudenie, tak nech posudia aj ini moderatori, nielen ty !!
-
M!MO76
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
Podla mna to nema zmysel je to ako boj proti pocitacovym piratom ''zneskodnite'' jedneho pride druhy to iste je aj s terorizmom
-
Ivko
Expert
Re: Edelweiss piraten - Old school
OPRAVA CHYBI Predposledneho odseku
Chudé klidně vraždete si
amerika sere na to
amerika sere na to
jen ten kto zisky ohrozí
spozná k čemu máme nato
Chudé klidně vraždete si
amerika sere na to
amerika sere na to
jen ten kto zisky ohrozí
spozná k čemu máme nato
Ivko napísal:Ti co vladnou terorem
ti proti nemu i bojuji
pkrytectvi moci
nezna zadne meze
Musi me pri do Iraku
Vyvijeji zbrane
Porusujou lidska prava
no tak rychle na ne
Oprit se muzeme
o Turecke spojence
Izrael take udela
Co amerika po nem chce
Jenze v tychto zemich
svoboda moc nekvete
Tihle ze maji branit
spravedlnost na svete?
Ze vsech tech rozporu
mota se mi hlava
no tak bushi uprimne
co ty a lidska prava
Co na tom ze Turecko
Kurdy utlacuje
Byznisu se neprotivi
tak at klidne zije
Co na tom ze izrael
poklidu si zbroji
vzdyt je to nas spojenec
tak at se ho boji
a utisk palestincu?
to je falesna sprava
kde by chudy palestinec
vzal nejaka prava?
sadam to je nepritel
plynem vrazdil civilisty
ted sme si vspomneli
patri medzi teroristy
Tehdy kdyz jevrazdil
kryli sme mu zada
kto moh cekat ze zradi
U.S. kamarada
Ze proti kuvajtu
obrati sva dela
kuvajt je zemne bohata
copak to se dela?
Ale mam aspon zaminku
proc dat prachy vyrobcum zbrani
kdyz na kampan predvolebni
prispeli mi taky nani
Chudi klidne vrazdete se
amerika sere na to![]()
amerika sere na to![]()
jen ten kto zisky ohrozi
jen ten kto zisky ohrozi
spozna k cemu mame NATO
-
Ivko
Expert
skenner napísal:za vsetkym stoji ta *censored* amerika sak ti americania sa vsade *censored*.
kazdemu zakazuju vyrabat jadrove zbrane a ak sa dakde daka najde tak uz koli tomu robia rozborje. ale oni mozu mat jadrovich zbrani kelo scu.
a snazia sa vsade nastolit poriadok podla ich predstav. sak preco nenechaju vsetkych nech ziju jak scu .sak amerike nikto nerozkazuje .
mimochodom vedeli ste ze take veci ako ebola a niektori vedci sa dohaduju ci ne nahodou aj aids pri pokusoch vivinula amerika a vymklo sa im to spod kontroly?
myslim ze ti teroristi robia dobre len by si mali vybrat ine metody aby netrpeli normalniludia
a nemuseli by zrovna utocit na europske mesta ako londyn
radsej nech hladia znicit biely dom aj so vsetkymi clenmi caly parlament vsetkych politikov a potom aj nasa![]()
Prave to je chyba terorizmu ze utoci na civilistov.
Keby utocili len na vojenske, vladne a ekonomicke ciele tak by to bola guerillova vojna, lenze v mediach sa to oznacuje za terorizmus
-
Ivko
Expert
Re: TO SNAD NEMYSLITE....
Les napísal:vazne, ze uSA su v Iraku kvoli rope. To sem pravdepodobne prispievaju 12 rocny. Len tak na margo, ani barel ropy v sucasnej dobe neopusta Irak. To je fakt. Tiez je faktom, ze podnikavci, na vlastne riziko,PASUJU ropu cez hranice pre vlastne obohacovanie sa. Ale to je par barelov ropy a kde je America od Iraku?! Vy si myslite potom, ze tam dovazaju ropu na clnoch? Keby America dostavala vsetku svoju ropu ZDARMA 3 roky, tak aj tak by bola v minuse....To bolo vypocitane renomovanou univerzitou MIT. Ci sa vam to paci alebo nie, America vo svete bojuje aj ZA VAS! Uz si to uvedomte konecne. Na co cakate,pokial Manderlak v Bratislave vybuchne alebo krasnu Zilinu sfanatizovani k..... v turbanoch zrovnaju so zemou? A pochopte este jedno - Amerika je s vami, tak co tu stale hundrete hluposti,hadam by ste radsej boli s binLadinom? Dufam, ze nie.
amerika bojuje za nas
Ak na nas arabi zautocia tak to bude len preto lebo tam mame spr.stých zoldakov. Vies kde sa skryva Bin Laiden
-
Ivko
Expert
Kdyz USA napadli Irak kvůli tomu ze mu vládnul magor tak proč nezaútočili na Gustáva Pinocheta v Chile nebo Pahláviho v IránuSzentivanyi Laszlo napísal: vynatok jedneho prispevku z jednej diskusie:
Přesnej opak je pravdou...
Bylo hodně důvodů, proč sesadit masového vraha...prvním z nich bylo kupodivu to, že to byl masový vrah...dalším důvodem bylo, že zcela prokazatelně podporoval terorismus, mimo jiné vyplácel odstupné rodinám palestinských sebevražedných teroristů apod...dále použil opakovaně biologické a chemické zbraně, jak proti vlastnímu obyvatelstvu, tak ve válce proti Iránu, přesto jsou tuny idiotů schopné hádek o tom, že Saddám neměl tyto zbraně...také systematicky likvidoval tuny vlastního obyvatelstva...dále vojensky napadl dva svrchované státy...Mám kur*a pokračovat???????!!!
A pro naprosté dementy znova jasná fakta..jediný, kdo tyl z irácké ropy, nebyl nikdo jiný, než Francie a Rusko, takže není divu, že byly tyto země proti zásahu...heh.
A kdo chce opravdu ten naprosto hlavní důvod, proč se uskutečnil zásah v Iráku, tak ani moc nemusí přemýšlet, aby ho našel...Bylo jím to, že Bush mladší musel konečně napravit totálně pokurvenou práci Bushe staršího....a ještě, že tak.
Je mi úplně u prdele, kdo a jak tu zrůdu sesadil, hlavně, že je o jednoho zkurvysyna u moci míň.Všechny nedemokratické režimy, které nemají jaderné zbraně a tudíž je jde v klidu silou sesadit, by se měly okamžitě smést z povrchu zemského, čím dříve, tím lépe, nebo budou mít dříve nebo později jaderné zbraně a pak už rozumným způsobem sesadit nepůjdou a pokud ty zbraně nepoužijou sami, tak je beztak dají časem k dispozici teroristům a ti je použijou kdekoliv na světě...V New Yorku, Londýně, Madridu, Paříži, Berlíně, Praze...
A komu tohle pořád nedochází, tak ať se moc netěší na svoje děti ani vnoučata, protože mu je nejbližší teroristickej útok někde na dovolený, nebo v metru v Praze zabije...
Davam to sem, lebo absolutne suhlasim s autorom tohto prispevku.
A proc k.urva nenapadnou sami sebe
-
Ivko
Expert
Ked mas trochu hrdosti a odvahy tak sakra odpovedzSzentivanyi Laszlo napísal: no zaujimave, ked niekto co i len napise o niecom inom ako je diskusia, tak sa hned ohanas z epreco pisu OT. Teraz to tak krasne robis ty.
Na moj posledny prispevok si nijak nereagoval. Vsetko len USA, co Francuzsko a Rusko?
-
Ivko
Expert
Už posledný krát oprava textu zohnal som ho a tu je tak jak má byť ja som ho predtým písal len tak z hlavy
Edelweiss Piraten - Old school
Album: Pořád dole
Ti, co vladnou terorem
prý proti němu bojují
vývoj zbraní vadí těm
co s nimi nejvíc kšeftují
pkrytectví moci
nezná žádne meze
Vážne nestíham
co za kecy z nich leze
Musíme prý do Iráku
Vyvíjejí zbraně
Porušujou lidska práva
no tak rychle na ně
Opřít se můžeme
o Turecké spojence
Izrael také udělá
Co amerika po něm chce
Jenže v těchto zemích
svoboda moc nekvete
Tihle že mají bránit
spravedlnost na světe?
Ze všech těch rozporů
motá se mi hlava
no tak Bushi upřimně
co ty a lidská práva
Co na tom ze Turecko
Kurdy utlačuje
Byznisu se neprotiví
tak ať klidně žije
Co na tom že Izrael
poklidu si zbrojí
vždyř je to náš spojenec
tak ať se ho bojí
a útisk palestinců?
to je falešná správa
kde by chudý palestinec
vzal nejaka práva?
Sadaá to je nepřítel
plynem vraždil civilisty
teď jsme si vzpomněli
patří mezi teroristy
Tehdy když je vraždil
kryli jsme mu záda
kto moh čekat že zradí
U.S. kamaráda
Že proti Kuvajtu
obráti svá děla
Kuvajt je zemně bohatá
co pak to se dělá?
Ale mám aspoň záminku
proč dát prachy výrobcům zbraní
když kampaň předvolební mněl jsem
prispěli mi taky na ní
Chudé klidně vražděte si
Amerika sere na to
Amerika sere na to
jen ten kto zisky ohrozi
jen ten kto zisky ohrozi
spozna k cemu mame NATO
Edelweiss Piraten - Old school
Album: Pořád dole
Ti, co vladnou terorem
prý proti němu bojují
vývoj zbraní vadí těm
co s nimi nejvíc kšeftují
pkrytectví moci
nezná žádne meze
Vážne nestíham
co za kecy z nich leze
Musíme prý do Iráku
Vyvíjejí zbraně
Porušujou lidska práva
no tak rychle na ně
Opřít se můžeme
o Turecké spojence
Izrael také udělá
Co amerika po něm chce
Jenže v těchto zemích
svoboda moc nekvete
Tihle že mají bránit
spravedlnost na světe?
Ze všech těch rozporů
motá se mi hlava
no tak Bushi upřimně
co ty a lidská práva
Co na tom ze Turecko
Kurdy utlačuje
Byznisu se neprotiví
tak ať klidně žije
Co na tom že Izrael
poklidu si zbrojí
vždyř je to náš spojenec
tak ať se ho bojí
a útisk palestinců?
to je falešná správa
kde by chudý palestinec
vzal nejaka práva?
Sadaá to je nepřítel
plynem vraždil civilisty
teď jsme si vzpomněli
patří mezi teroristy
Tehdy když je vraždil
kryli jsme mu záda
kto moh čekat že zradí
U.S. kamaráda
Že proti Kuvajtu
obráti svá děla
Kuvajt je zemně bohatá
co pak to se dělá?
Ale mám aspoň záminku
proč dát prachy výrobcům zbraní
když kampaň předvolební mněl jsem
prispěli mi taky na ní
Chudé klidně vražděte si
Amerika sere na to
Amerika sere na to
jen ten kto zisky ohrozi
jen ten kto zisky ohrozi
spozna k cemu mame NATO
-
haliegro
Medium Star
nie.a ak by aj ano, tak jednoznacne nie sposobom sebaobohacovania, ktory je prave zabehnuty.
vysvetlenie pre lesa, ktory chcel vediet preco nie:
1.uz to tu bolo povedane-nasilie plodi nasilie
2.par teroristov zniesli zo sveta ale vytvorili masy novych teroristov, ktori chcu pomstu (amici za 11-09 a moslimi za cistky a tyraniu, ktora sa u nich konala). navyse - ked ide o polovacku na ladina maju ho uz? nebol to jeden velky politicky tah ( ten zatah )?
3.je tu jedna vec, ktora mi nesedi na sposobe, ktorym USA bojuje proti terorizmu, tym sposobom je teror sam o sebe.
les niektore veci, co pises ma fakt sokuju.mam pocit, ze si o sebe myslis, ze si pojedol vsetku mudrost sveta a ze si dokonale v obraze. NIESI! nikto z nas nieje!my mozme iba hadat, co sa deje za "kulisami".
vysvetlenie pre lesa, ktory chcel vediet preco nie:
1.uz to tu bolo povedane-nasilie plodi nasilie
2.par teroristov zniesli zo sveta ale vytvorili masy novych teroristov, ktori chcu pomstu (amici za 11-09 a moslimi za cistky a tyraniu, ktora sa u nich konala). navyse - ked ide o polovacku na ladina maju ho uz? nebol to jeden velky politicky tah ( ten zatah )?
3.je tu jedna vec, ktora mi nesedi na sposobe, ktorym USA bojuje proti terorizmu, tym sposobom je teror sam o sebe.
les niektore veci, co pises ma fakt sokuju.mam pocit, ze si o sebe myslis, ze si pojedol vsetku mudrost sveta a ze si dokonale v obraze. NIESI! nikto z nas nieje!my mozme iba hadat, co sa deje za "kulisami".
Re: Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
Jane,ze ano!Les napísal:Moja odpoved je jednoznacna: Ano
Skuste co najmenej odpovedat "neviem" porozmyslajte a hlasujte.
Ti, ktori odpovedia "nie" rad by som vedel aj ich odovodnenie.
-
aquafresh1
Star
-
aquafresh1
Star
terorizmus od slova teror, cielom teroristov je sirit teror (zabijanie civilistov) s vacsinou nejakym cielom..aquafresh1 napísal:nechcem sa dostat do pozicie ze som fanusik busha,len to nie. kazdopadne nech si to riesia medzi sebou a neohrozuju europu atentatmi na civilne obyvatelstvo.
XilleR66: albancov ?
Powell: Prejav v OSN o irackých zbraniach zostane škvrnou na mojej kariére. "Boli tam istí ľudia, ktorí už vtedy vedeli, že tie zdroje nie sú dobré a nemalo by sa na ne spoliehať, no nepovedali to," dodal Powell. A potom "bojujme" proti "terorizmu". Takze ako som uz napisal na zaciatku tohto topicu... zalezi od konkr. okolnosti- aby sme sa tymi teroristami napokon nestali "my". That´s it