STEALTH KEYLOGGER

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
acropoleos
Amateur
Amateur

STEALTH KEYLOGGER

Príspevok od používateľa acropoleos »

dobry den prajem..mam problem s stealth keylogger,ktory po nainstalovani mi isiel velmi dobre,vsetko zaznamenaval,az kym som nechtiac nestlacil HIDDEN a teraz ho vobec neviem najst v mojom compe..viete mi miekto pomoct ako na to? a pokial sa to vyriesi tak by som potreboval este pomoc s konfiguracoiu emailu v keyloggeri..dakujem velmi pekne..
kupo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kupo »

a takto napovedu k programu si nepozeral? urcite tam niekde bude napisane ako docielis aby si ho zase videl (nejaka klavesova skratka alebo nieco podobne)
acropoleos
Amateur
Amateur

ved prave to,ze som nepozrel a teraz to neviem najst..uz sa stym trapim hodiny..dlho mi trvalo kym som sa k tomu keyloggeru dostal a zrazu som ho stratil..((( nevies aspon priblizne ako ho najst??
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

nech sa ti na, kvoli tomu som si to musel nainstalit :)
Prílohy
bez_názvu.PNG
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

no uz ti to napisal pacho666, ale ja som mal skor na mysli ist na oficialnu stranku produktu a tam pohladat manual alebo FAQ
acropoleos
Amateur
Amateur

dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem velmi pekne...uz to ide...a teraz by som potreboval este pomoc ako skonfigurovat email a poslat to niekomu na mail..ja som v tom amater,ale ucim sa....
pacho666
Medium Star
Medium Star

kupo napísal:no uz ti to napisal pacho666, ale ja som mal skor na mysli ist na oficialnu stranku produktu a tam pohladat manual alebo FAQ
NO to som skusal, ale akosi nic.. aha, toto je stranka vyrobcu: key-logger-software.stealthkeylogger.com
no tam nic nieje :) reto som to musel nainstalit a zistit.

Ty to chces akoze poslat niekomu, kto si to nainstaluje a tebe bude posielat logy?? :) Nestudoval som tento program, no neviem ci je to takto jednoduche... Na toto co ty chces,existuje napr softik NetCRTL. Kde posles "obeti" server, a ak mas jeho IPcku, vies sa na neho napichnut a robit mu v PC bordel ...
acropoleos
Amateur
Amateur

vies,nejde ani tak o bordel,ale potreboval by som nieco zistit..a tak pocul som,ze s tym keyloggerom sa to da..ze sa da poslat mailom v niejakom subore ze bude ako skryty..alebo mas lepsi napad ako to mam urobit?? ak ano prosim pomoz mi,chcel by som to dnes...
pacho666
Medium Star
Medium Star

NO nainstalil som ho opat a prestudoval.. TAkze to musis nainstlaovat obeti do PC, preto je tam ta skryta "hotkey" skratka. Vlastne nieje potom nikde v systeme. obet by o tom ani nevedela. A ty by si nastavil v Settings/reports , ze kde a ako sa to bude posielat. Napr obeti nainstalis, skryjes ako u seba, ze si o tom ani nevedel, a tebe to bude pravidelne zasielat logy bud na email, alebo nejake ftpcko. A nasledne nastavis, ako casto sa ti to bude posielat. Ved je to uplne jednoduche :)

Inac to neurobis :)
acropoleos
Amateur
Amateur

mozes mi t trocha podrobne napisat?? ak pojdes na SETTINGS-REPORTS-ENABLE MAIL-NOTIFICATIONS----odtial sa neviem pohnut,co kde napisat..mozes mi to rozpisat?? kde moju adresu dam,kde inu..inac mam aj ftp svoje

//autoeditácia príspevku ( 02 Feb 2009, 15:55 )
ale ja to obeti nemozem nainstalovat,lebo nemam pristup na ten pc..mozem to jedine poslat suborom v maili..aj tak je to mozne?? i ked nemam ani potuchu ako to hodit do suboru a poslat )))
pacho666
Medium Star
Medium Star

NO asi tak :) ak by si to niekomu poslal, a nahovoril ho , nech si to nainstaluje, musi to aj nastavit :) CIze musi nastavit tak, aby to posielalo TEBE. Otazka znie: najdes niekoho tak hlupeho???Pochybujem.
Jedine bud to spravis ty, osobne, alebo nijak inac. Ak by si napr nejako nahovoril na vzdialenu spravu pocitaca, inac nazyvane aj REMOTE DESKTop a zeby nesedel za PC a ty by si mu totam nastavoval odseba, tak to by este slo...TAkze najprv si vyries tento problem, a potom problem, ako to nastavit :)
acropoleos
Amateur
Amateur

juuuj tak to si ma velmi nepotesil teraz..((( okay..vies niejaky program ktory by som mohol teraz nainstalovat,nastavit a poslat mailom niekomu?? a pomohol by si mi s tym prosiim?? je to pre mna fakt dolezite..dakujem
pacho666
Medium Star
Medium Star

Jedine co ma napada je ten NETcrtl, mam ho spraveny tak,ze posles niekomu subor, on spusti a nic sa nestane. Pritom sa mu zavedie do systemu tak, ze ak nanovo nastartuje PC, tak je server spusteny. A ty cez softik sa mozes na neho pripajat. Ale neviem ci je tam aj nieco take, ze by zasielalo logy :) SKusim na to pozriet :)
acropoleos
Amateur
Amateur

bol by som ti velmi vdacny,ale prevelmi..tu je moj mail pre istotu [email protected] hadam sa to podari...verim ti.. :)
pacho666
Medium Star
Medium Star

NO men sa to podarit moze, ale presiel som ten program, tak nic tam take nieje, ze zalisovat stlacene klavesy a zasielanie logov.. Porozmyslam nad tym vecer, teraz nemam vela casu, bo pisem Diplomu. MOzno tu niekto iny prispeje, co to uz robil.. NIeco podobne som robil, lebo som to potreboval.

Ale je ti jasne, ze tymto porusujes zakon, ked chces niekomu liezt do sukromia?? 8)
acropoleos
Amateur
Amateur

ja viem,ze je to trestne,ale fakt to potrebujem zistit..je to pre mna velmi dolezite..len by som chcel nakuknut,to je vsetko..staci mi len raz sa tam dostat...tak nevadi...dakujem aj tak zatial a dufam,ze sa este ozves...
Napísať odpoveď