steam ban
Co tak si precitat SteamSupport a tam jasne velky a tucnym pismom je pisane ze ZABANOVANE ucty systemom VAC sa nikdy neodbanovavaju a ani nieje moznost ziadat o unban ze si bol nepravom zabanovany. Samozrejme ale z tvojho prispevku nechapem dostal BAN na SteamID ci na Steam acc? Ak acc platia prenho riadky vyssie co som pisal. Ak na Steam acc tak sa na ucet asi uz nemoze prihlasit.
ak mas VAC ban (nejde ti hrat na vac serveroch) tak to si solidne v prdeli, steam ti unban neda ani kebyze ti ho ukradol zlodej a on spustil cheaty. treba kupit novu hru A REGISTROVAT JU NA NOVY UCET NIE BANOVANY !.
co mozes robit na banovanom ucte : zatial si z banom mohol hrat aspon na non-steame no preslo sa na protokol 48 ktory pouziva vac a zo steamu sa automaticky stahuje iba najnovsie cs resp. s protokolom 48 a zo steamoveho cska sa uz na non-steam nenapojis.
mozes si akurat tak pisat s kamaratmi vo friendliste
viem to pretoze som sam mal cest taky ban dostat za speedhack
(((((
ak si kupis novu hru od valve ktora sa hra po multiplayery tak nezabudni vypnut blbosti ako xfire, gamespy arcade a tak pretoze to vac zisti ako cheat aj ked to neni cheat na principe ze cs je INJECTION resp. bezi pod inou aplikaciou ktora ma nad nou moc
co mozes robit na banovanom ucte : zatial si z banom mohol hrat aspon na non-steame no preslo sa na protokol 48 ktory pouziva vac a zo steamu sa automaticky stahuje iba najnovsie cs resp. s protokolom 48 a zo steamoveho cska sa uz na non-steam nenapojis.
mozes si akurat tak pisat s kamaratmi vo friendliste
ak si kupis novu hru od valve ktora sa hra po multiplayery tak nezabudni vypnut blbosti ako xfire, gamespy arcade a tak pretoze to vac zisti ako cheat aj ked to neni cheat na principe ze cs je INJECTION resp. bezi pod inou aplikaciou ktora ma nad nou moc
-
rades-kozbi.king
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Re: steam ban
dostal som ban čo mam robiť???
//autoeditácia príspevku (16 Okt 2016, 12:54)
//autoeditácia príspevku (16 Okt 2016, 12:54)
-
lukostrel77
Star
Začo si dostal ban??
Ak je perm tak ten davaju jedine za cheating. Docase za rozne veci. Ak je za cheating tak bohuzial. Jedine novy acc.
Ak mas za cheating, tak ti treba. A rovno by som ti aj internet odpojil.
Ak si dostal steam VAC ban tak v ramci platformy tej hry mas perma, cize iba novy acc a kupit hru/hry znova.
Priklad: ak si dostal VAC za cheatovanie v Team Fortress 2, tak si nezahras CS:GO, TF2 ani napr. CS:S.
Priklad: ak si dostal VAC za cheatovanie v Team Fortress 2, tak si nezahras CS:GO, TF2 ani napr. CS:S.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kamarát dostal vac ban na Call of duty Modern Warfare 2 a ostatne hry čo používajú tento anticheat hrať normálne môže
Ano tyka sa to iba herneho engine.
Napr Battle EYE - dostanes ban na ArmA3 a mozes hrat napr H1Z1 aj ked oba pouzivaju battleeye
Napr Battle EYE - dostanes ban na ArmA3 a mozes hrat napr H1Z1 aj ked oba pouzivaju battleeye