//Teraz vazne: Este ze som nakupoval cez PayPal kde mam odlisne heslo, cize o kreditku sa velmi nebojim. A to heslo ktore mam na forum som pouzival v podstate len na rozlicne fora, ale zmenim si ho aj tak. Naozaj by ako kompenzaciu mali ponuknut kazdemu nejaku hry, mozno Portal 2.
STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Tak toto sa mi vobec nepaci. Hlavne nie od Valve. Tu kopu prachov co im vynasa Steam uz fakt mohli kus zainvestovat do ochrany. Idem si zmenit hesla. Gabe - cakam aspon ohlasenie Half-Life 3 ako kompenzaciu 
//Teraz vazne: Este ze som nakupoval cez PayPal kde mam odlisne heslo, cize o kreditku sa velmi nebojim. A to heslo ktore mam na forum som pouzival v podstate len na rozlicne fora, ale zmenim si ho aj tak. Naozaj by ako kompenzaciu mali ponuknut kazdemu nejaku hry, mozno Portal 2.
Nie si narocny
A HL3 mozu ohlasit aj s vydanim na januar, ale aj tak vyjde az ked budeme na dochodku 
ak som nakupoval kreditkou, mal by som zmenšiť denny limit? alebo čo? deaktivovať internetove platby?
-
xH4wK
Naco menite hesla, aj tak sa vam na ucet nedostanu z ineho PC ako vasho ktory je autorizovany..
A ak nevedia vas email a heslo nan tak maju smolu aj ked maju heslo na ucet.
Moje udaje o kreditke nemaju kedze platim cez paypal a aj tak udaje o kreditkach su zasifrovane..
A ak nevedia vas email a heslo nan tak maju smolu aj ked maju heslo na ucet.
Moje udaje o kreditke nemaju kedze platim cez paypal a aj tak udaje o kreditkach su zasifrovane..
No ja mam Steam Guard vypnuty, kedze nedochadzali maily a nevedel som autorizovat dalsie pocitace. Neviete, ci to bolo uz fixnute ? Rad by som si to znova zapol.
Aky pouzivas e-mail? Ja mam gmail a vzdy to bolo bez problemu, aj teraz nedavno som to pouzil a mail prisiel behom niekolkych sekund.
inmail.sk
Predtym ked som to mal zapnute tak to bolo v pohode, ale jeden cas to zacalo blbnut a vtedy som to vypol. Kamos ma gmail a bol u mna a tiez mu to neslo ked sa chcel prihlasit na moj stroj. Idem to skusit, mozno to uz pojde.
//edit: prave nejde steam komunita. zaujimave...
//edit: prave nejde steam komunita. zaujimave...
ešte raz, fakt ludia neviete? nakupoval som priamo z dvoch kreditiek, a mám tak trošku bobkyDunlop napísal:ak som nakupoval kreditkou, mal by som zmenšiť denny limit? alebo čo? deaktivovať internetove platby?
-
lekoklatik
VIP
Z čoho?
H@wk to opísal fajn.
údaje o kreditkách sú predsa šifrované, takže wtf?
Ale tak nech si každý robí ako uzná z vhodné.
Mne osobne je jedno. Steam guard mám, platil som cez PP takže nestresujem...
H@wk to opísal fajn.
údaje o kreditkách sú predsa šifrované, takže wtf?
Ale tak nech si každý robí ako uzná z vhodné.
Mne osobne je jedno. Steam guard mám, platil som cez PP takže nestresujem...
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
What? Ty sa asi často hrávaš na PSku, však? PSN raz hackli, a odvtedy žiadne padanie, iba cielené "vypnutia" cez ktore robia údržbu..a aj to vačšinou trvá maximalne dve hodiny. A aj to sa mi stalo iba cez jednu údržbu že by mi nešlo hrať po nete..palciii napísal:
-_- iba jednu vec fakt si davajte pozor na svoje ucty, fakt som dufam ze steam ma aku taku uroven a nebude padat ako PS network, ale mylil som sa. som dost nahnevany a uprimne "apologize" od gaba mi nestaci
aj pokec mal šifrované údaje, v predpotopnej MD5lekoklatik napísal: údaje o kreditkách sú predsa šifrované, takže wtf?
-
palciii
ja som to myslel tak ze steam ma uroven a nehacknu ho 
-
DeJF
Addict
No,mne sa zdá že si napísal niečo iné (:fakt som dufam ze steam ma aku taku uroven a nebude padat ako PS network
Ano, ide mi to. Prave som zmenil heslo, secret question a zapol aj Steam guard. Pri vyse 220 hrach sa treba chranit 
-
Daggertail
Light Professional
ja som tiez zmenil heslo, inak moju secret question uz neviem 
moje 22-miestne heslo kym prelomia.... takze zatial nemenim aj tak mam zapnuty guard tak mi pride mail ak by sa daco dialo
-
webmasterr
Medium Professional
Vid sprava z tiscaliGothaR napísal:Nie si narocnyA HL3 mozu ohlasit aj s vydanim na januar, ale aj tak vyjde az ked budeme na dochodku
Ja len že, neverte všetkému čo sa objaví na nete.