STEAM - diskusia / problemy / otazky

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
marcus-16
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa marcus-16 »

marcus-16 napísal:tiez mam Guest Pass na CS:Source, kto ma zaujem piste SS :)
+mam uz aj guest pass na TF2, kto by si chcel po volnom weekende este 3 dni zahrat, tak SS(aj ked mam pocit, ze tie 2 hry ma snad kazdy kto ma steam :D )
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Nasiel by sa niekto ochotny kto by mi kupil tf2? :)
Ked tak ss...
patto21
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa patto21 »

potrebujem pomoct ohladom steam stats v hre day of defeat:source
hral som dods,potom ked skoncil idem do steam komunity ale vyhodilo mi tam tabulku aby som sa prihlasil,ok tak som to spravil potom som nakukol do dods stats a cakalo ma nemile prekvapenie:
hram s nemeckym supportom - moja best classsa v hre !
mal som tam asi naposledy nahratych cez 160 hod. a 16 000 kills.
no namiesto toho tam vydim 2.4 hod a 257 kills.
to je este dobre ale teraz usa support class 0 hours a 6600 kills :lol:
tych 0 hours neviem kde sa tam zobralo,a chcem to naspat,dost mi na stas zalezi :( prebojoval som sa daleko,hocikto ked pozrel na stas spravil si mienku o tom hracovi ja nechcem ist od 0 .
pls helpnite mi...ak mate s tym niake skusenosti
:oops:
Prílohy

[Prípona bmp bola zablokovaná.]

KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

sem tam steamu drbne.. Tiez som mal napriklad v L4D2 zaujimave statistiky, ako najpouzivanejsie zbrane, s ktorymi som skoro vobec nehral, neviem kolko killov za 0 odohratych hodin a zaroven najoblubenejsou mapou, ktoru som vtedy skoro nevidel.. O 2x resetnutych achievoch nehovoriac. Nieco potom vratili do povodneho stavu, ale stale to bolo tak nejako naprd. Avsak ked pozeram na mnozstvo prezitych finale, tak vidim ze aj teraz nieco nie je v poriadku - ale netankuje ma to.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

lekoklatik napísal:to je jedina moznost ako to zistit?
To s tym status v hre viem. Len obcas nemam moznost pripojit sa na server.
Hodil som dve momentalne moznosti zistenia steam id do prveho prispevku :)

//a ja som zmazal 20 príspevkov spamu (audiotrack)
//dik za spolupracu ;)
Polda_SK
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Polda_SK »

Caute, chcel by som sa spytat, ze ci si dakto z vas kupil hru cez Steam a povedalo mu to, ze steam je momentalne moc vytazeny a neda sa stahovat. Toto mi uz hlasi druhy den a neviem ci mam napisat na support alebo co. Dakujem za pomoc

// diky rochedo, hodil som tam Kambodzu a ide to 2MB/S :D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

to hlasi v pohode ked su vytazene servery - skus si zmenit server odkial ti stahuje veci... skus dava germany alebo centra europe... malo by ti uz potom naskocit
patto21
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa patto21 »

este k tomu mojmu problemu:
vyzera to ze to mohol zapricinit router
https://support.steampowered.com/kb_art ... -EUDN-2493
ak ano neviete ci by vedeli (mohli) steam alebo moj provider niakym sposobom vykonat obnovu tychto mojich stats ?
btw a za aku dobu mozem cakat niaku odpoved od steam support ?lebo uz 2 dni neodpisali,alebo to mam brat tak ze ich moj problem nezaujima :evil: :evil: ?
Polda_SK
Light Expert
Light Expert

Ale pokial rozmyslate, ze ci si kupit hru cez steam alebo radsej krabicovku tak jednoznacne doporucujem krabicovu verziu. Ta rychlost stahovania na steame je strasne nevyrovnana. Pokial tam nebude nejaka extra zlava tak ja osobne odtial uz kupovat nebudem.
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

patto21 napísal:este k tomu mojmu problemu:
vyzera to ze to mohol zapricinit router
https://support.steampowered.com/kb_art ... -EUDN-2493
ak ano neviete ci by vedeli (mohli) steam alebo moj provider niakym sposobom vykonat obnovu tychto mojich stats ?
btw a za aku dobu mozem cakat niaku odpoved od steam support ?lebo uz 2 dni neodpisali,alebo to mam brat tak ze ich moj problem nezaujima :evil: :evil: ?
Do steamu pisu aj iny ludia, takze im chvilu potrva nez ti odpisu.Ja ked som riesil problem s cs-kom tak som cakal tyzden nato kym mi odpisali.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Polda_SK napísal:Ale pokial rozmyslate, ze ci si kupit hru cez steam alebo radsej krabicovku tak jednoznacne doporucujem krabicovu verziu. Ta rychlost stahovania na steame je strasne nevyrovnana. Pokial tam nebude nejaka extra zlava tak ja osobne odtial uz kupovat nebudem.
kolkokrat to stahujes?
ja osobne raz a to som uz na 3. kompe :roll:

samozrejme niekomu moze vyhovovat krabicovka a to ze ich ma ulozene v polici, mne osobne viac vyhovuje automaticke updatovanie, zaplaty a v akciach lepsie ceny
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Polda_SK napísal:Ale pokial rozmyslate, ze ci si kupit hru cez steam alebo radsej krabicovku tak jednoznacne doporucujem krabicovu verziu. Ta rychlost stahovania na steame je strasne nevyrovnana. Pokial tam nebude nejaka extra zlava tak ja osobne odtial uz kupovat nebudem.
Ale tam akcie nebudu. Stahuje to sice pomaly, ale staci ked to stiahsnes len raz. Potom si zalohujes hru a napalis. (kliknes pravym na hru a das Backup game files) Potom sa to uz jednoducho instaluje, nic netreba tahat. Iba aktualizacie...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ked ti kolise rychlost, tak si vyber iny region. Ja tak striedam central Europe a Germany :)
//Ked som na internate, tak nie je problem stahovat rychlostou 2-3 MBps, niekedy aj viac.
PS: tu najdete este aktualne statistiky vytazenia serverov: http://store.steampowered.com/stats/content/
Polda_SK
Light Expert
Light Expert

Na germany som mal max. 130 KB/S na Centrale som mal raz aj 2MB/S ale to bola iba taka patminutovka. Najviac taham z Kambodzi odkial mi to ide 500KB/S a este na Japoncoch tam to ide cca 500 - 600KB/S. O to horsie to je, ze taham GTA IV a to ma dobrych 15GB. Cize asi 16 hod. sa mi to bude tahat. Ale beardie ma pravdu, je to vec nazoru s tymi formami hier. Kazdopadne klasicke krabicove budu umna asi na 1. mieste.
beardie napísal:kolkokrat to stahujes?
ja osobne raz a to som uz na 3. kompe :roll:

samozrejme niekomu moze vyhovovat krabicovka a to ze ich ma ulozene v polici, mne osobne viac vyhovuje automaticke updatovanie, zaplaty a v akciach lepsie ceny
a stahujem to asi 5 krat
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No GTA IV nastvalo aj mna, o polnoci som mal 50% po pol dni tahania a rano o deviatej 58%, pritom o polnoci to islo este plnou rychlostou :-\
Teraz som nahodil Polsko, tak sa to drzi okolo 200 KBps. (max mam teraz niekde na urovni 250)
Polda_SK
Light Expert
Light Expert

Ja to teraz taham z Europe - Southeastern a ide mi to medzi 180 - 300kb/s. Mam tam 38 % cize ak mi to pojde maximalnou rychlostou, co je teda prinajlepsom 300kb/s, tak by som to mal stahnute za 17 hod. Tym padom si to uz dneska urcite nezahram, co ma teda dost stve. Ale o to viac sa nato aspon mozem tesit :)

// 13:30 : Central Europe 500kb/s!
KoCi
Darca
Darca

tak servery su v tyhto akciach vzdy znacne vytazene.. Kup si to teraz a stiahni az ked to pojdes hrat a mas po problemoch. Dalsi krat ked pojdes tu hru stahovat, tak to uz pravdepodobne nebude v takejto spicke, tak nemas problem tahat aj 2MB/s pripadne viacej. Pre mna je to daleko rychlejsie, ako objednavat si hru cez net a cakat na kuriera :)
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

KoCi staci to stiahnut len raz a potom spravit zalohu hry cez steam backup. Na druhy krat nemusi nic tahat ;)
KoCi
Darca
Darca

O moznosti BackUp viem, len je tych GB tolko, ze sa mi neoplati to zalohovat. Ked budem po sformatovani, alebo hoci aj uplne cistej instalacii STEAMu, tak si uz konkretnu hru, ktoru pojdem hrat, stiahnem za chvilu - a bude plne aktualizovana, nebudem musiet dalsiu pol hodinu po instalacii cakat na stiahnutie dodatocnych updatov. Pre info - momentalne u mna STEAM zabera takmer 54GB = 12xDVD5 a to stale nemam nainstalovane vsetko.

V dobe rychleho netu naozaj nevidim dovod uchovavat a zalohovat data, ktore su lahko dostupne. Zmysel vidim len u zbierky fotiek, hudby, vlastnych dokumentov, mozno este ulozenych pozicii v nedohratych hrach (to be continued)...
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

osobne si zálohujem veci zo steamu len formou copy paste zložky \Steam\steamapps :) je tam všetko, hodím na iný oddiel alebo na externý disk. netreba to vypaľovať, to je ozaj zbytočnosť
Napísať odpoveď