HeadShot ^ napísal:Rados,áno,je to to BSOD.. Takže to bude ovládačmi? Zrejme graviky,škoda že tí blbci nedávajú CDčká.. Skusím nájsť na nete nejaké..
Neviem či aj u teba to bude kvôli grafike. Keď to mne hodilo, tak tam bola nejaká knižnica dll a v nej názov nvidia. Tak podľa toho som usúdil, kde bude chyba.
Inak najnovšie ovládače na ATI (AMD) nájdeš tu a na NVIDIU tu.
Nedávno som hral TF2 a keď som sa pozrel do menu, dostal som hlásenie že sa nepodarilo nadviazať spojenie so steamom. Takže som mal základne zbrane, etc...
Neviem či to bolo serverom na ktorom som hral (klasický server z server listu ktorý mi steam/TF2 ponúkal) ale prosto som nemal spojenie.
To však neznamená že kvôli tomu prestanem využívaŤ steam.
Z času na čas sa stane, moc veľká komunita, na ktorú moźno nie sú pripravení, alebo neviem či, každopádne ma niečo také neodradí, nakoľko vidím že steam sa skutočne o hráčov stará.
To je všetko, to mi stačí.
Akcie, starostlivosť, dobrá komunita, fajn nápady. Úspešnosť si rozhodne zaslúžili a teraz sa chcú priživovať ostatné nahrážky steamu?
Hm, ako som už písal, to mi príde viac nefér, ako to že steam pomaličky ovláda celý herný herný marketing, alebo ako to nazvať.
Dovolim si tvrdit, ze steam dost vynika aj svojim supportom.
Napriklad nedavno - kupil som si GTA pack, ale bol som s nim nespokojny (savy, MP,...). Po dohode s supportom som si kupil hru v cene GTA packu (gmod), a oni mi vzali GTAcko a poslali s5 prachy.
Myslim si, ze to bolo z ich strany viac nez ustretove, kedze podla ich podmienok je refund nemozny, citacia mailu:
Please note in the future that Steam purchases, per the Steam Subscriber Agreement, are not refundable - this refund was issued as a one-time customer service gesture. Steam Subscriber Agreement http://www.steampowered.com/index.php?a ... _agreement
ALL STEAM FEES ARE PAYABLE IN ADVANCE AND ARE NOT REFUNDABLE IN WHOLE OR IN PART
lekoklatik napísal:Nedávno som hral TF2 a keď som sa pozrel do menu, dostal som hlásenie že sa nepodarilo nadviazať spojenie so steamom. Takže som mal základne zbrane, etc...
Neviem či to bolo serverom na ktorom som hral (klasický server z server listu ktorý mi steam/TF2 ponúkal) ale prosto som nemal spojenie.
To však neznamená že kvôli tomu prestanem využívaŤ steam.
Z času na čas sa stane, moc veľká komunita, na ktorú moźno nie sú pripravení, alebo neviem či, každopádne ma niečo také neodradí, nakoľko vidím že steam sa skutočne o hráčov stará.
To je všetko, to mi stačí.
Akcie, starostlivosť, dobrá komunita, fajn nápady. Úspešnosť si rozhodne zaslúžili a teraz sa chcú priživovať ostatné nahrážky steamu?
Hm, ako som už písal, to mi príde viac nefér, ako to že steam pomaličky ovláda celý herný herný marketing, alebo ako to nazvať.
Vtedy bolo vyvesene upozornenie, fixovali nieco na TF, cize to bolo normalne Bolo to v News.
tie vypadky sa raz za cas stavaju aj mne.vtedy staci spravit retry a je to ok..ale robi to tak pol na pol myslim polovici na serveri to spravi.to ale nie je az taka velka tragedia si myslim..ja som spokojny lebo napr pri tfku hrajem a mozem si surfovat na nete a nemusim sa hadzat do winu co je celkom super.
Son-Goku napísal:tie vypadky sa raz za cas stavaju aj mne.vtedy staci spravit retry a je to ok..ale robi to tak pol na pol myslim polovici na serveri to spravi.to ale nie je az taka velka tragedia si myslim..ja som spokojny lebo napr pri tfku hrajem a mozem si surfovat na nete a nemusim sa hadzat do winu co je celkom super.
Video-Windowed Mode a nepouzivat ten srackoidny IE based Shift-tab browser.
a pisal si im uz co od teba chcu aspon?lebo ked mas dvd tak mozno ti bude stacit fotka ale ked si kupoval priamo cze steam tak stacipotvrdenie o platbe