Stereosluchátka s mikrofonom (špunty) 3,5
Stereosluchátka s mikrofonom (špunty) 3,5
zdravím potrebujem poradiť resp získať nejaké návrhy chcem si kúpiť stereosluchátka s imkrofonom ku mobilu a neviem akú značku a typ by som si mal cena by mala byť do 20 eur a nech sú to špunty s kvalitnou reprodukciou dík
Re: Stereosluchátka s mikrofonom (špunty) 3,5
no vyzerajú v pohode hrajú dobre hej ? ešte počkám na nejaké návrhy ak nie tak ich asi veztmem
Za 20€ kvalitné slúchadlá nezoženieš. Tie Nokiaćke , ktoré boli postnuté, sú dobré za takú cenu , ide o to na akú kvalitu si zvyknutý. Ak si nemal žiadne slúchadlá, tak tieto budú skok vpred, je to edícii dodávaná k hudobným modelom od Nokie. ALe daj si pozor, pokiaľ nemáš MT Nokia, tak ti tieto slúchadlá nebudú zrejme fungovať. Mne napr. konkrétne vyšŠie spomenuté slúchadlá nešli ani v mp3 prehrávačí ani v ntb 
Ide o to, ze hore uvedene sluchatka su headset. Takze pojdu aj na NTB a podobnych len treba trochu povytiahnut. Ak mas nokiu tak ber, su super
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nemaju ich iba pri hudobnych
ma ich n900, ma ich n97mini a pod..
povedal by som, ze hraju porovnatelne s mojimi sennheiser cx299 kt stali 40libier, nevravim ze to su uplne tazke peniaze ale zvuk si vychutnas
ak bolo povedane, viac muziky nedostanes za dvacku
ma ich n900, ma ich n97mini a pod..
povedal by som, ze hraju porovnatelne s mojimi sennheiser cx299 kt stali 40libier, nevravim ze to su uplne tazke peniaze ale zvuk si vychutnas
ak bolo povedane, viac muziky nedostanes za dvacku
no tak MT mám SE a predtým som mal sluchatka KOSS ale tam bola regulácia hlasitosti na kábli a to sa posralo tak teraz si môžem vybrať bud nové alebo love za ne a napadlo ma kúpiť si s mikrofonom
-
qwerty-xyz
BLA BLA BLA ..... ako furt pri lacnejsich a kvalitnych sluchatkach.... ked chces zobrat lacne a kvalitne,...tak jedine EP-630 a ich sukmenovcov, podla penazi ktore mas, .....
ver mi, .... samsung GS2 mi dal vstavane spunty no su to smejdy, ale EP630 tky, na pokoju si ides ,.....
mozes kludne pocuvat hudbu aj na mobile s nimi, vsecko zvladnu ,akurat ja na sgs2 ke som si musel dat equalizer naplno a nastavit cite prehravanie hudby. .......
ver mi, .... samsung GS2 mi dal vstavane spunty no su to smejdy, ale EP630 tky, na pokoju si ides ,.....
EP-630 mozem tiez odporucit. Za tolko penazi nenajde lepsie. Jediny problem je, ze on potrebuje aj mikrofon. Cize zbytocna rada.
no asi tak že bez mikrofonu je to zbytočná rada no asi sa pôjdem pozrieť do dákeho mobile shopu snad tam bude nejaký výber kvalitnejsich