stereotyp, malo sukromia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

stereotyp, malo sukromia

Príspevok od používateľa brainwirm »

mam taky problem.. som s priatelkou uz 5 mesiacov.. sme spolu kazdy bozi den.. a prave tu je problem. proste nemame co robit je nuda.. stereotyp.. odkedy je zima furt sedime but u mna v izbe a pozerame naky film a tak.. alebo deme von sa prejst za mesto do lesa a tak.. proste nic sa nedaa robit..
po pajzloch nechodime.. to my neradi.. jedine co by sa dalo je cajovna.. ale tu u nas uz zrusili.. semtam zbehneme dakde na pizzu alebo tak.. ale to je malo ketze mam obmedzene prijmy a priatelka takisto (dovod aspon u mna znamky v skole :D ) proste je zima je nuda neni co robit.. ide o to ze stale ket nie som s priatelkou na nu myslim a uz sa tesim ze ju uvidim a ze mi s nou bude dobre a ona je na tom takisto.. ale ket pride tak je to take suche.. onicom.. proste stereotyp (ale ket odide zase myslim len na nu).. ale zase keby sme sa menej stretavali tak sa bojim ze by sme si prestali chybat.. a to vonkoncom nechcem.. mame sa velmi radi.. a dalsia vec.. urcite by to bolo v pohode keby sme mali viac sukromia (ket je sukromie clovek sa fajne vyblazni.. potreba sexualne hratky a tak :D alebo len lezat na posteli a mat sa radi..) lenze sukromie je ten najvecssi problem 1. u mna: trojizbovy byt, 12 rocna sestra, obaja rodiacia ucitelia, vzdy su vseci doma takze si nemozme absolutne nic dovolit.. tak maximalne pusinky.. 2. u nej: 3izobovy byt, dvaja bratia jeden 16 druhy 14 a jedna segra 12... u nej je sustavne dakto doma takze zase nic ( k nej ani nechodime lebo to je ohubu)... a rodicom nemozem povedat "mama nelez mi do izby chcem sexovat s frajerkou" teda pri fotrovcoch by to slo este mozno dako ale 12 rocna segra :roll: tak tej to asi tazko vysvetlim .. a zima vyzera byt dllha.. ket mame takto drzat este 2-3 mesiace kym bude teplo tak dakujem pekne... ludia.. poradte dakto.. nejake vychodisko.. uz som vycerpal vsetky napady ako riesit takuto situaciu.. pls dik moc.. nechcem prist o vztah koli takymto sprostistiam...
inak ak nahodou niekto chce vediet vek (co si myslim je nepodstatne ale vzdy sa najde niekto co sa pyta na vek) tak ja uz tyzden 18 a priatelka tiez 18
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

mal som podobny problem ale vyriesil ho fakt ze maturujem a ona ma skuskove obdobie... nemame na seba uz tolko casu a ked sme spolu mame si vela co povedat, my sme stastny aj ked mozeme mat ten svoj stereotyp, vies ked nieste tak casto spolu tak.... ERITROCIT KDE SI? AKA BOLA TA CITACIA NECH TO NEPOKASLEM!
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Budte radi, ze ste spolu, a ze mate tolko casu na seba, ze mozte robit aj obycajne veci spolu... to je to najkrajsie, vychutnajte si to.

Keby ste zazili niektore tazke zivotne situacie alebo odlucenia, hned by ste to brali inak.. ano tu je potrebna eritrocitova citacia...

Inac k tym hratkam... No neostava nic ine ako kamaratov byt, hotelik, verejne miesta, pockat kym nebude nikto doma, alebo budu iba surodenci doma a zamknut izbu... alebo v aute... proste riesenie sa vzdy da najst :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

uprimnaDUSA: Vyborne si ho vyriesil, teda ani si ho nevyriesil, ale vyriesila ho za teba skola. Takze tvoj prispevok je uplne zbytocny, pretoze vedie k hovnu ako polovica tvojich predoslych prispevkov.

ETieNne: ...alebo nechodit do skoly a obcas si to uzit, ked nie je nikto doma ;)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ETieNne napísal:Budte radi, ze ste spolu, a ze mate tolko casu na seba, ze mozte robit aj obycajne veci spolu... to je to najkrajsie, vychutnajte si to.

Keby ste zazili niektore tazke zivotne situacie alebo odlucenia, hned by ste to brali inak.. ano tu je potrebna eritrocitova citacia...

Inac k tym hratkam... No neostava nic ine ako kamaratov byt, hotelik, verejne miesta, pockat kym nebude nikto doma, alebo budu iba surodenci doma a zamknut izbu... alebo v aute... proste riesenie sa vzdy da najst :wink:
na verejne miesta je dakus zima nemyslis? auto zatim nemam.. a hotel? to by som musel zarabatt.. a nemam takeho kamarata ktory by mal volny byt akurat pre nas dvoch aby sme si to tam mohli rozdavat
uprimnaDUSA napísal:mal som podobny problem ale vyriesil ho fakt ze maturujem a ona ma skuskove obdobie... nemame na seba uz tolko casu a ked sme spolu mame si vela co povedat, my sme stastny aj ked mozeme mat ten svoj stereotyp, vies ked nieste tak casto spolu tak.... ERITROCIT KDE SI? AKA BOLA TA CITACIA NECH TO NEPOKASLEM!
no sak aj ona maturuje.. (ja zatial este nie som len 3tiak...) ale casu mame na seba vzdy dost
HESS19
Amateur
Amateur

Porada.

Príspevok od používateľa HESS19 »

Snaž sa ukončit ten stereotyp -to len znači to že si už vlastne nemate čo povedat...Niečim ju prekvap ,da sa to aj v plnom byte...Stači porozmyšlat čo ma rada a tak...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Porada.

HESS19 napísal:Snaž sa ukončit ten stereotyp -to len znači to že si už vlastne nemate čo povedat...Niečim ju prekvap ,da sa to aj v plnom byte...Stači porozmyšlat čo ma rada a tak...
to je bullshit.. my si mame stale co povedat... asi si to nezazil, nevies ma pochopit.. je to proste take.. proste humus.. viem ze keby bolo teplo , rosla trava, slnko svietilo, kvitli kvety tak by to bolo the best.. stale dakde vonku na biku.. stanovacka dakde pri jazere.. to je zivot... ale ket je vonku to co je tak je to dost odrzku... KURNA AJTAK ZAVSETKO MOZE POCASIE... JA UUZ CHCEM LETOOO
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

eritrocit napísal::,, Vieš bratku, niekedy musíš od dievčaťa odísť aj vtedy keď nemusíš, aby si mal čas uvedomiť si ako ti chýba a ako ju máš rád."
Úprimnáduša myslel zrejme toto. Mimochodom pouvažuj nad tým.
Skenner, nudíš sa a dostali ste sa do stereotypu?
Skús si prečítať celú túto tému , je tam pár mojich príspevkov, aj iní tam písali, a môžeš načerpať inšpiráciu.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal::,, Vieš bratku, niekedy musíš od dievčaťa odísť aj vtedy keď nemusíš, aby si mal čas uvedomiť si ako ti chýba a ako ju máš rád."
no ja nemusim.. ja si plne uvedomujem ako mi chyba a ako ju mam rad..staci ze jeden den nesom s nou.. nemozem bez nej zit
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

skenner: neviem ako ty, ale mne na súkromie celkom stačila volna izba a nie hneď celý byť. Sice sme si to nerozdávali, ale bolo to zaujimavé, adrenalinové a vzrušujúce. Hlavne keď som priateľku uspokojoval ustami, mamka na ňu čosik volala z kuchyne, sestra behala po celom byte, tatko pozeral TV a to sme ani dvere nemali zatvorené.... a kopu iného a určite to považovala za všetko možné len nie za stereotyp.alebo niečo proste vymysli, zahrajte si flašu...

btw:
uprimnaDUSA napísal:mal som podobny problem ale vyriesil ho fakt ze maturujem a ona ma skuskove obdobie... nemame na seba uz tolko casu a ked sme spolu mame si vela co povedat, my sme stastny aj ked mozeme mat ten svoj stereotyp, vies ked nieste tak casto spolu tak.... ERITROCIT KDE SI? AKA BOLA TA CITACIA NECH TO NEPOKASLEM!
hojko napísal:uprimnaDUSA: Vyborne si ho vyriesil, teda ani si ho nevyriesil, ale vyriesila ho za teba skola. Takze tvoj prispevok je uplne zbytocny, pretoze vedie k hovnu ako polovica tvojich predoslych prispevkov.

ETieNne: ...alebo nechodit do skoly a obcas si to uzit, ked nie je nikto doma ;)
No neviem ktorý s týchto príspevkov vedie viac k h***nu.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Skenner, keď sa chce, tak sa dá, my sme sme sa už milovali aj tak, že Babka s mamou(keď sme boli u nej) varili obed v kuchyni, a na izbe neboli ani kľúče a na dverách bolo také sklo do polovice, také s nejakým vzorom, ale do izby nebolo veľmi vidno...

Takže ony dve varili obed a mohli k nám vojsť, a my sme si dali nádherné polhodinové milovanie so všetkým, to znamená s ďalšou polhodinovou predohrou... Takže stačilo počúvať, keď vyšli z kuchyne, samozrejme sme boli prikrytí... :wink:

Takže keď sa chce tak sa dá, len to treba trošku prekonať. A súhlasím s Te-Weiom, že si to nemusíte hneď rozdávať až bude vŕzgať posteľ, na nejaké menšie pohoňkanie/polízkanie je vždy čas a to ani nemusíte byť úplne nahí. :wink:

Predtým keď som bol mladší som si to ani nevedel predstaviť, nad niektorými historkami som krútil hlavou ale dnes sa nad tým len pousmejem :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

A ak by ťa načapali, tak ver tomu,že len 1x, bo druhý krát by ti už do izby nešli a sukromie by si mal zaistené :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Presne tak, opäť raz musím súhlasiť s Te-weiom... záleží aj od povahy človeka, ale to sú skôr výnimky, ktoré by to s Tebou riešili...(a keď aj, tak nie hneď v danej situácií ale neskôr)

Normálnemu človeku v takejto situácií, keby vošiel, tak by mu bolo tiež trápne, takisto ako vám, ktorý ste v posteli.

Vedel by, že aj pre Vás by to určite nebol príjemný pocit. Myslím, že by to skôr pochopil, spomenul by si na svoju mladosť, a nechal by Vás nabudúce tak. :)

Taže sa tým netráp, ale radšej si dávaj pozor, a keď príde leto, tak zober deku a vyrazte do prírody ale pozor na "voyeurov" :lol:
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

mam podobny problem a zima je pekne na p***. my sme to zacali riesit tym, ze ked uz je stereotyp, tak vymyslim bud ja, alebo ona nejaku hlupost, kludne to moze byt aj trapne alebo onicom, ale ked to robite spolu, tak nie je o com. mam digital, tak zavse pofotime nejake srandicky, prejdeme sa po meste. neveril by si, aka zabava moze byt, ked len sedis na lavicke v meste/obci a pozorujes okolo chodiacich. spriadame ich zivotne osudy :) toto je trosku off topic, ja viem...
no a k tomu sukromiu, s tym si tazko pomozes. ako uz pisal Te-Wei alebo ini, tak pokial nemate obaja brutalne krestansky zalozenych rodicov, tak po prvom nachytani si uz daju pozor, ci pred vojdenim do izby najrpv zaklopu :oops:
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Ak sa milujete, tak sa nemozete nudit. neviazne Vam nahodou komunikacia? skuste sa viac rozpravat a menej osahavat. myslim to vazne... skuste zivotne predstavy, plany atd...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja pridám jednu obľúbenú infošku z nejakých výskumov - stav najväčšieho zamilovania trvá asi 6 mesiacov. Z toho mi vychádza, že ste strašne zamilovaní a chcete byť stále spolu, takže ti poviem len toľko, že ono to všetko krásne postupne prestane byť až také krásne a zrazu zistíš, že v podstate viete bez seba vydržať aj deň-dva a zrazu si nájdeš čas aj na iné veci. :)
Ale keďže chceš nejaké riešenie, tak skúste tráviť viac času s kamošmi, zájdite občas do posilky, zaplávať si, popozerať nejaké lacnejšie možnosti trávenia voľného času v tvojom okolí. Určite si môžeš dovoliť z času na čas niekam zájsť.... Alebo si nájdi nejakú brigádu, ktorú môžeš robiť po škole a hneď budeš mať o pár korún viac... Inak aj taká partička kariet alebo Človeče nezlob se má tiež svoje čaro :)
No a čo sa toho stereotypu týka, tak ja som to pred pár rokmi so svojim priateľom mala podobne. Tiež sme boli každý deň spolu a možnosti boli obmedzené. Teraz obaja pracujeme, času je pomenej a tak sme celkom radi, keď môžme len tak ležať a nič nerobiť. :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Poviem ti asi takto.Keby som mal ženskú nieje problém súkromie.Kľudne aj keď som s kamarátom tak prídem do izby a zamknem ju.Čo je na tom ťažké?Ty máš o to jednoduchšiu situáciu... prídeš domov a povieš : som tu s frajerkou takže sa chvíľu od vás odtrhneme.Dík a môžeš sa s ňou zamknúť v izbe...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

playboy napísal:Ak sa milujete, tak sa nemozete nudit. neviazne Vam nahodou komunikacia? skuste sa viac rozpravat a menej osahavat. myslim to vazne... skuste zivotne predstavy, plany atd...
no tak komunikacia nam urcite neviazne... v tom to nieje
zuzkazuzka napísal: Ale keďže chceš nejaké riešenie, tak skúste tráviť viac času s kamošmi, zájdite občas do posilky, zaplávať si, popozerať nejaké lacnejšie možnosti trávenia voľného času v tvojom okolí. Určite si môžeš dovoliť z času na čas niekam zájsť.... Alebo si nájdi nejakú brigádu, ktorú môžeš robiť po škole a hneď budeš mať o pár korún viac... Inak aj taká partička kariet alebo Človeče nezlob se má tiež svoje čaro :)
heh do posilky.. to ee nic pre mna :D a na seba teras v zime plavky nekupim :D (nad tou plavarnou sme uz rozmyslali.. ale som nedostal plavky nikde.. na moju chudu postavu :D ) a tu v snv brigada po skole.. to je doost tazke.. jedine tak kaufland ale tam maju furt plno a kaufland je krutyy.. s kamosmi travime cas semtam cez veekendy.. ket je nejaka skautska action :D
Dieg0 napísal:Poviem ti asi takto.Keby som mal ženskú nieje problém súkromie.Kľudne aj keď som s kamarátom tak prídem do izby a zamknem ju.Čo je na tom ťažké?Ty máš o to jednoduchšiu situáciu... prídeš domov a povieš : som tu s frajerkou takže sa chvíľu od vás odtrhneme.Dík a môžeš sa s ňou zamknúť v izbe...
noo ono by to mozno aj slo.. nebyt 12r sestry s ktorou izbu zdielam a ktora fkuse tvrdne doma a okrem toho nemam kluc od dveri :D a foter je dost zaryty krestan :cry:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

skenner napísal:na verejne miesta je dakus zima nemyslis? auto zatim nemam.. a hotel? to by som musel zarabatt.. a nemam takeho kamarata ktory by mal volny byt akurat pre nas dvoch aby sme si to tam mohli rozdavat
si si isty ze ti nikto nepozicia byt??? mam jeden volny byt, jeden volny dom. a ja som fest casto sam doma a nerobi mi problem odpratat sa z domu na cely den. :P
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maryinka »

ahoj..no ja som si myslela,ze mame podobny problem..ale to my sme spolu uz 5rokov,takze uz to nie je len o prvotnej zamilovanosti..ani ja nemam rada zimu,lebo sa neda vypadnut nikam von..celu zimu travime bud u nas..podobne ako ty,ja mam izbu s bratom,ale ten moj ma nastastie uz 19r.,takze sa s nim da dohodnut..skus jej normalne povedat,ze ked si v izb s drahou,nech nedobiedza..mozes ju aj podplatit :twisted: napr.ze za nu umyjes riad a pod. :)
no a ked sme u draheho,tak je to lepsie,kedze ma izbu sam..ale,castokrat za nami chodi jeho podarena sestricka a aj jeho rodicia..a velakrat sa stane,ze ani nezaklopu..takze aj nam dost chyba sukromie..
ale uz vzdy vyuzijeme tu pravu chvilku..napr.,ked uz vsetci spia alebo pod.
inak aj mne by to bolo a aj je blbe sexovat,ked viem, ze sa tam hocikto moze vrutit..asi by som sa prepadla od hanby..ale uz sme velakrat riskovali a este nam zatial na to neprisli :twisted: a verim, ze ani nepridu :!:
aj ja sa uz tesim na super summer, pretoze bude viacej moznosti..
ale dovtedy to musime vydrzat a ak chces rady, tu ich mas (aj ked nie su uzasne,ale zimu prezit nejako musime..) :
1.zahrajte si nejaku spolocensku hru..kto prehra - musi urobit, co bude chciet ten druhy
2.chodte sa len tak poprechadzat von.smejte sa na okoloiducuch, bozkavajte sa pod lampami, ratajte hviezdy, behnite si do obchodu kupit nejaku dobrotu.
3.chodte do kina, divadla,na koncert
4.stiedajte sa v tom, kto bude vymyslat, co budete robit vecer
5.uvarte si nieco spolu
6.pozrite si nejaky dobry film
7.sadnite si pri seba na postel, pocuvajte dobru muziku a rozpravajte sa, bozkavajte, objimajte..
8. NAJDOLEZITEJSIE : nebudte spolu tak casto a uz vobec nie kazdy den..
to je jasne, ze to zacina byt stereotyp.. nechajte si prisetor na kamosov a jej kamosky a na svoje zaluby..aby ste sa mali spolu o com bavit, aby ste sa na seba tesili, aby ste si boli vzacni :!: :!: :!:

..my nebyvame spolu kazdy den..a ked sme uz spolu..tak pozerame u neho telku, sme vonku s kamosmi - bud niekde v restike alebo na disco, chodime na vecere, ked sme u nas, tak bud sa len rozpravame,alebo vybehneme do obchodov,len tak,aby sme zabili cas..prechadzame sa po vsetkych ulickach a skoro vzdy aj na nieco natrafime..vyzera to byt nudne ,ale nie je, hlavne je,ze sme spolu :!:
Napísať odpoveď