chcel by som pomoct poradit.
mam video v adobe premiere, viem si z efektov vlozit casomieru.
lenze casomiera a aj cas ktorym sa orientuje premiere je cas za sekundami len do 30. takze nemozem odmerat cas napr 3,85s (ale len napr 3,01s 3,13s 3,29s )
pokial to je tym ze je to podla snimkov za sekundu, cos by mi to pripadalo logicke.. tak by to mohlo nejako zaokruhlovat alebo ja neviem... aby som si to v urcitom momente stopol a bol tam relevantny cas. dufam ze sa mi podarilo vysvetlit co potrebujem
sto stotin sekundy adobre premiere
Re: sto stotin sekundy adobre premiere
Nazdar.
Spravne uvazujes, ak mas v projekte nastavene 30 fps tak v 1s budes mat 30 snimkov, pricom 1 snimok sa ti udrzi na obrazovke 0,0333s (1/30). Jedine co ma napada je "vyskladat" si tu timeline z viacerych kompozicii. kde stotiny by bola kompozicia nastavena na 100FPS, ale to nvm ci je v premiere mozne nerobim s nou.
Spravne uvazujes, ak mas v projekte nastavene 30 fps tak v 1s budes mat 30 snimkov, pricom 1 snimok sa ti udrzi na obrazovke 0,0333s (1/30). Jedine co ma napada je "vyskladat" si tu timeline z viacerych kompozicii. kde stotiny by bola kompozicia nastavena na 100FPS, ale to nvm ci je v premiere mozne nerobim s nou.