stojan na vlajku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
spojka13
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

stojan na vlajku

Príspevok od používateľa spojka13 »

zdravím, kedže toto leto sa chystame s partiou na viacero festakov, tak sme si nechali dat spravit vlajku, a potreboval by som neako rozumne vymysliet stojan, rozmyšlal, som najjednoduchšie neaka pevna dubova, prip. neakeho tvrdeho dreva, ale zas by to musel byt jeden kus, a cestovat stym vlakom neni velmi pohodlne, alebo neaka pevnejšia teleskopicka konštrukcia, za napady dakujem....
elessar
Expert
Expert

Re: stojan na vlajku

Príspevok od používateľa elessar »

predpokladam, ze ta vlajka bude na zemi (pode), tak podla mna je najjednoduchsie vykopat jamu, vlozit a zasypat. Pripadne si zobrat nejaku rurku, ktoru zatlces do zeme a do nej to vlozis.
Dubovu opachu by sa mi teda nechcelo brat :) (za predpokladu, ze to teda nebudes mat na betone, to by som mozno pouzil nieco ako je ten stojan na slnecniky, ktory sa naplni vodou)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

teleskopický rybársky prút, stačí z druhej ruky za pár korún. je to ľahké a skladné. ale do zeme to nezapichneš. uchytenie cez nejakú trubku, do ktorej by si to nastrčil, trubku zatlačil/zatĺkol do zeme
rastikbart
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rastikbart »

hlinikove rurky zo stareho stanu
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

rozmyšlal, som aj nad tym prutom... asi to aj tak spravim... lebo drevo mi prebehlo cez hlabu ako prve, lebo som tam chcel datsamorezne očka, na vlajku... uvidim, či ma ešte niečo nenapadne...
Napísať odpoveď