inak sucet prveho a druheho tahu dava dokopy 107 milionov to musi clovek uhadnut oba? som v tomto debil sam viem ze to asi nieje pravda ale nechapem tomu
SRneC napísal:inak sucet prveho a druheho tahu dava dokopy 107 milionov to musi clovek uhadnut oba? som v tomto debil sam viem ze to asi nieje pravda ale nechapem tomu
Sucet prveho a druheho tahu nedava do kopy 107 milionov. Vyhrat 107 milionov mozes len vtedy, ak uhadnes druhy tah vsetky cisla a k tomu este dostanes premiu 50 milionov, ktoru dava Tipos ako letnu akciu. Cize, uhadnes vsetky cisla v 2. tahu, za co je odmena 57 milionov + tipos ti vyplati letnu premiu 50 milionov = dokopy 107 milionov.
a to mam ako podat? lebo ja si zoberiem jeden velky tiket a tam je veeela ramcekov, a tam ze prve poradie, druhe poradie... to mam davat ze druhe poradie ked chcem druhy tah? a ako je to s tym dodatkovym cislom? prosim vysvetlite mi to kto sa do toho vyzna bo ta nasa trubka co robi v stavkov. kancelarii sa do toho nevyzna. vdaka
Pezzo napísal:a to mam ako podat? lebo ja si zoberiem jeden velky tiket a tam je veeela ramcekov, a tam ze prve poradie, druhe poradie... to mam davat ze druhe poradie ked chcem druhy tah? a ako je to s tym dodatkovym cislom? prosim vysvetlite mi to kto sa do toho vyzna bo ta nasa trubka co robi v stavkov. kancelarii sa do toho nevyzna. vdaka
najprv by som si zmenila priezvisko ...
30 m by som rozdelila medzi rodinku.
10m by som dala nemocniciam
a potom prakticke veci auto byt...zvysok by som investovala do vystavby fajn hotela niekde v peknej lokalite na Slovensku.
hojko napísal:Dž.e.f.o: Keby si si precital stranku spat, tak zistis, ze penazne vyhry sa nezdanuju!!!
sa mi to nejak nevidi.. nechcem sa hadat, bo neviem na 100% ale myslim ze sa zdanuju aj penazne vyhry, len od urciteho casu (asi 2-3) roky dozadu je to v lote tak, ze uz je tam napisana suma z ktorej je uz odpocitana dan..
// beriem spat..
uz som to nasiel, je to pravda nezdanuju sa
pancuska26 napísal:najprv by som si zmenila priezvisko ...
30 m by som rozdelila medzi rodinku.
10m by som dala nemocniciam
a potom prakticke veci auto byt...zvysok by som investovala do vystavby fajn hotela niekde v peknej lokalite na Slovensku.
ze desat dat nemocniciam sak iba 3d ultrazvuk do jednej nemocnice moze stat 7 melonov
a s mojou ciastkou no najprv bi som zaplati susede predplatne od roku 2004 lebo si objednava casak MIAU tak bi som jej to vinavratil lebo som jej ho kradol pekne baby tam boli a potom bi som dal vsetko do banky a nechal bi som to tam aspon 10 rokov a potom bi mi to vzrastlo o vela viac lebo bi som tam dal niaky 15 percentni urok a potom jeden niaki hotelik lepsi nez hilton a kupil bi som si este vsetki telefony se vsetki a kpil bi som si babi na ktore bi som sa mohol pozerat kazdi den ale kedze to je pre mna sen lebo nestavkujem tak aspon si kupim zajtra novu mikinu