Stomilionovy jackpot - co s nim?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

fizz: Nie, premia bola urcena len pre druhy tah, ktory vcera padol.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

No a napriek tomu je stále v Lotte niečo vyše 120 melónov
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

ako prve keby som to vyhral by som siel si po nejake auto do BA nejaku dobre nadupanu masinu, hned nato by som navstivil najlepsi obchod na PC kupil taku extremnu masinu aku nikto nema :-D by som prisiel do MT objednal nejaky najluxusnejsi bar na celu noc pozval vsetkych mojich kamaratov a sli by sme to roztocit :-D a dalej urcite notebook od Alienware a potom by som len investoval do nehnutelnosti co by mi ostalo by som rozdal a zil iba stych nehnutelnosti :-P
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

schw33k napísal:No a napriek tomu je stále v Lotte niečo vyše 120 melónov
pri prvom ťahu sa napridava tych 50milionov

1. ťah - 73 043 054 Sk
2. ťah - 3 000 000 SK
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lomenia »

Ja by som si postavila dom v Beverly Hills a na Malediváćh,kúpila si auto a žila luxusný život.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

reno23 napísal:pri prvom ťahu sa napridava tych 50milionov
zaujimave ze v TV stale ide reklama ze v hre je stale viac ako 123milionov SK, takze premia 50mil. ide aj do prveho tahu
metalismylife
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa metalismylife »

Ricardo napísal:keby mi to padlo....rozhadzem to na viacere kontaa...zbalím švestky a paadaam rychlo prec odtialto....a potom zacnem uzííívat....
plne sa stotoznujem :)
0recH
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 0recH »

Ja by som si postavil dom, kupil auto, a do roboty chodil ked by sa mi zachcelo :D ... nie zalozil by som vlastnu firmu.... A na prachy zbalil moju platonicku lasku a bol by som stastni do konca zivota :oops:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

0recH napísal: A na prachy zbalil moju platonicku lasku a bol by som stastni do konca zivota :oops:
ver, ze by si nebol
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Inac vyherca si to tusim este nevyzdvihol co :?:
Sakra asi ten ticket pojdem hladat po nejakych homelessoch :?
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

ja osobne by som si po vyhru siel tak o mesiac ;)
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

njn celkom dobry napad...teraz je okolo toho moc husta atmosfera...
Sa na to zabudne,bude to lepsie...
Kazdopadne lepsie kupit za vlastne letenku niekde daleeeko a vsetko rozhadzat na ucty v den odletu :)

//BTW v reale zase tych 110 milionov zas tolko nieje...je jasne ze pre vsetkych na tomto fore aj mna je to strasne vela penazi a stacilo by to do konca zivota ale v reale su to tak 2 namakane auta,poriadny dom,nejake dovolenky a par peniazkov na podnikanie...

Najlepsie kupit tie byty tak odhadom to moze byt 15 lepsich bytov a to je uz fakt zaistenie do konca zivota...mesacne pekna ciastka tedaaa
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

aj viac nez 15....jeden lepsi stoji take 4 miliony.
kuric99

Slovák Vyhral 59 Mega €

Príspevok od používateľa kuric99 »

Pred pár dnami obletela internet správa že Slovák vyhral 59 mega € . Zaujíma ma ako si to ten šťastlivec vyplatí vzhľadom na daň z výhry , však nebudeme sa klamať 20% alebo koľko je strašná pálka keď si zoberieme výhru rádovo v desiatkach milionoch .
Pokiaľ mám správne informácie tak daň z výhry nie je možné vyplatiť z danej výhry odpočítaním čiastky z výhry (možno mám zle informácie) , ako to teda je ?

ako by ste riešili vy takú situáciu a myslíte si že tú výhru dostane vyplatenú ?

Tiež sa otvára zaujímavá téma ako bude na daného človeka pozerať okolie , každý si bude chcieť niečo utrhnúť pre seba , objaví sa závisť a chamtivosť a podobné ľudské prirodzené pudy ktoré každý vo väčšej ale menšej miere máme v sebe .

Ďalej, ruku na srdce pokiaľ je to bežní priemerný človek ktorý si kupuje loto a podobné srandy tak je možné z predsudkami očakávať finančnú negramotnosť riadiť tak veľký kapitál nemusí dostatočne zvládnuť čoho sú dôkazom aj historické medializované prípady výhercov , ako si myslíte že to tento štastlivec zvládne ? a čo by ste robili vy ?

Ja mu to naozaj prajem a prajem mu aby takú palku ukočíroval, len polemizujem nad tým ako taký osud môže dopadnúť , a aké zápory a klady to môže človeku priniesť . Tiež ma napadla teoretická myšlienka čo by som robil v takom prípade "JA" , každého napadne že sa ho tie stroskotané americké prípady kde človek o všetko do pár rokov prišiel netýkajú , každý by pomáhal rodine a každý by rozumne istú časť investoval alebo uschoval , ale ako vieme teoria môže v praxi vyzerať inak ako realita preto ma napadlo ako by som dopadol ja a čo by som vlastne robil , po dlhšej úprimnej úvahe som dospel k záveru že by som skončil buď ako bezdomovec,prefetovaný alebo 2 metre pod zemou , väčšina ľudí má tendenciu svoje schopnosti podvedome nadradovať nad ostatnými , krásne to môžme vidiet v internetových polemízach o zombie , jadrdovej alebo inej apokalipse kde majú všetci pocit že práve oni by prežili , no väčšina ľudí ktorých poznám by spáchala samovraždu 30 minút po tom čo odpoja internet .

rozpíšte sa sem na túto tému , myslím že je to zaujímavé o tom diskutovať .
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Slovák Vyhral 59 Mega €

Príspevok od používateľa Mek »

Kdesi sa mi cosi mari, ze nejaku temu o tomto "co by ste robili keby ste vyhrali v loterii" tu uz tusim kdesi bola.
Na jeho mieste by som sa obaval skor uniku udajov a nasledujucej "navstevy" lokalnej mafie. Organizator loterie sice tvrdi, ze ma na utajenie vyhercu vysoke standardy, ale vieme, ako to na Slovensku chodi, kazdy kazdeho pozna a tak. Byt na jeho mieste, vyberiem peniaze a utekam do zahranicia kade lahsie. Najlepsie niekam, kde clovek s takym imanim je len bezna stredna trieda :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

taketo extremne pripady vyhier zvyknu pre tych "stastlivcov" dopadnut velmi velmi casto zle. Alkohol, drogy, nezmyselne minanie na ten najvacsi luxus a za par rokov koncia bud ako trosky po zdravotnej stranke, alebo vsetko rozhadzu a nakoniec im zostane iba holy zadok a vela spomienok.. Ze vraj to bol niekto z Vychodu.
Tie najcennejsie veci v zivote si aj tak clovek za peniaze nekupi.

Mek

s takymi peniazmi skonci niekde v Karibiku, urcite nezostane na Svk
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Karibik je dobry akurat na dovolenku a na ukryvanie sa. Urcite by si isiel s tolkymi prachmi do este vacsieho shithole ako je slovensko? :wink:
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Ak sa nemýlim, tak výhry v hazardných hrách sú oslobodené od dane.
kuric99

Príspevok od používateľa kuric99 »

Krajina do ktorej by som išiel je zaujímavá téma . Ostrovy by to určite neboli , Austrália- neideálne podnebie a pavúky , Nemecko,švajčiarsko,Rakúsko- otravný jazyk , Anglicko - moslimská kolonizácia a škaredé ženy , Thaisko,Syngapúr- trest smrti za drogy atd , USA ma netahá hlavne kvôli absolutne odlišnej kultúre a mentalite od Slovenskej aj keď mať barák v LA v Holiwood Hills môže byť fajn ... Lotíško,Fínsko a Norsko tam niekde by som skúsil život , ale musel by som tam lupnúť pár kamarátom barák a auto aby sa prestahovali tiež :P . Teraz si uvedomujem že v tejto diere menom Slovensko nie je tak zle , ale zostať tu keď máš 59 mega na krku je o krk .
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

yoggy

Karibik su napr aj Bahamy, Kajmanske ostrovy a mnoho dalsich, ktore poskytuju bohacom tie najkrajsie plaze, najvacsi luxus a zaroven bezpecie. Napr aj na takej Kube sa moze mat clovek fantasticky, su tam aj top rezorty pre narocnych.
Napísať odpoveď