Hľadám program, ktorý by vedel obsluhovať stopky, ktoré sú spúšťané a zastavované prechodom cez fotobunku.
Niekedy mi táto fotobunka fungovala ešte na win98 s programom SpeedWatchPC. Ten mi však pod win 10 nechce fungovať - časomiera ako taká funguje, aj s displejom, ale čas plynie veľmi pomaly. Reálne uplznutých napr. 10 sekúnd trvá v tomto programe len napr 3 sekundy a stale sa to spomaluje...
Jediný parameter ktorý viem zmeniť je číslo 19200, čo je predpokladám nejaká rýchlosť portu, ale tú neviem, na akú hodnotu by som mal upraviť, tak hľadám niečo spoľahlivejšie
Neviem, či sa vyjadrujem zrozumitelne
Malo by to fungovať asi tak, že pri prejdení prvou fotobunkou sa spustí časomiera a pri prejdení druhou fotobunkou sa časomiera zastaví. Čas by sa mal paralelne zobrazovať aj na displeji
Na 35% mi zatiaľ fungoval len program xnote stopwatch. Pri prejdení prvou fotobunkou sa časomiera spustila, ale pri prejdení druhou fotobunkou sa časomiera rovno zresetovala displej bol nečinný
Viem, že podobné časomiery sa používajú napr. na hasičských súťažiach a podobne.
Za akúkoľvek radu Vám ďakujem
V prílohe aj foto pre lepšiu predstavu, ako celá "zostava" vyzerá