Zdravim! Nevie niekto, ci je mozne stornovat letenku u Sky Europe (rezervovana az na 1.9.)?? Vsade na nete som nasiel iba poplatky za zmenu mena/letu a nedokazal som najst nic o celkovom storne. Bola to akciova letenka za 1 cent a teda celu sumu tvorili letiskove/palivove poplatky. Ako som sa docital, tak tie aerolinky zvyknu vracat(alebo aspon cast). Stretol sa niekto s takymto pripadom? Ak ano, budem vdacny za info. Thx
Čo som si ja objednávala, tak tam tuším písali, že stornovať sa dá, ale peniaze sa nevracajú. Ale bola to iná letecká spoločnosť, čiže najlepšie bude zavolať na infolinku.
Tie lacne spolocnosti nestornuju, teda stornuju, ale bez vratenia penazi. Mozes si ju tak prelozit na iny datum a to tiez za poplatok a doplacanie rozdielu ceny.
No ja vzdy ked letim cez SkyEuropeAirlines pridam tie dve stovky ako storno poistenie, t.j. ze ti vratia urcite percento ak stornujes let... ale kolko... nikdy som to nevyuzil.
Viem ,ze ja som raz letel cez EasyJet a stornovat sa nedalo, cize letenka mi prepadla a stratil som peniaze. To su tie nevyody nizkonakladovych leteckych spolocnosti.
Ja mam rovnaky problem .. mam rezervovanu na 1.7. Chcem stronovat..zhodou nahod mi este pisali mail ze sa zmenil odlet, myslim ze len cas .. a bol tam nejaky link v tom emaili ze ked suhlasim s posunom mam kliknut na link..neklikol som ..mozem stornovat a odvolat sa pri vrateni penazi na to, ze mi ten ich novy cas nevyhovuje ?:)