Strach z ticha na hodine

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Genius55
Novice
Novice

Strach z ticha na hodine

Príspevok od používateľa Genius55 »

Dobry den...Chcel by som sa vas opytat ci ste niekto mali podobny problem, alebo viete o niekom kto ma taky problem..nejake rady. Takze som druhak na strednej skole...Asi v 9 rocniku sa mi stala trapna situacia pocas pisomky pocas pisomky z Matematiky som si za ticha prdol...kedze som to uz nevydrzal...Viem ano hrozne trapna situacia...spoluzaci sa zasmiali a pokracovali sme dalej a pootom mi to uz vobec nepripominali...Problem je v tom ze asi v polovici 1 rocnika sa mi to vratilo...Stale som koli tomu chodil na wc na velku co mi bolo dost neprijemne..Slo to takto nejaku dobu, potom som sa rozhodol ist doktorke na vysetrenia...Všetko výsledky boli v poriadku. Ale aj tak ma poslala k dalsiemu Doktorovi ani ten mi nic nezistil povedal, ze som v poriadku. Takto sa to stale stupnovalo a strach sa ma coraz dalej a dalej zmocnoval. Stale castejsie som chodil na wc, triasol sa na hodine ze co ak sa mi to stane, ze to bude hrozny trapas a neviem co...Pretoze som v tom presveceni ze ja to neudrzim ked to na mna pride pocas ticha preto stale chodim na wc aby som si bol isty ze to na mna vtedy nepride. Viac a viac sa to stupnuje moj strach ma ovlada :/...Poradil som sa o tom s rodicmi...povedal¨som im o mojom strese a zaviedli ma psychologicke. Navstevujem psychologicku uz asi pol roka...zatial bezuspesne, dostal som vela rad aj sme sa o tom rozpravali..ale nedokazem to len tak . Mal som aj vela liekov ktore mi nezaberali vobec ako napr. : Espumisan, Pancreolan Forte.. Preto chcem radsej radu od ostatnych ludi..ake mate s tymto skusenosti, zazitky. Nieco povzbujuce co by mi aspon dalo nadej. Som z toho uz na dne..Viem ze si poviete ze z takej blbosti..ale fakt verte mi nieje to nic prijemne..:( Dakujem za kazdu radu / skusenost.
Einar
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Strach z ticha na hodine

Príspevok od používateľa Einar »

Tak keby si s nami v triede by si nemal problém lebo tam je stále taký krik a vsetko proste zverinec :D :D
ale vazne ak nic nenasli lekari ani nezabrali tie lieky ...ja sa do toho nevyznam nije len daky prejav toho stresu ze keby to mas v pecku mozno by to prestalo :P a stravu si neskúšal zmeniť?
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

tebe v skutočnosti ani nič nieje len si to nahovaraš pre boha to by ti už mala pomôcť aj psychologička za takú dobu.. a tvoji spolužiaci vedia o tom že máš z toho stres?..strach a pod..?...inač to asi ani vysledky v škole nebudeš mať dobre ked sa sustrediš na to aby ti neušlo?...to tak nemôžes pre boha ujde ti tak to ujde ved to je len vysledok že ti dobré trávi nič neľudské..a nechod zas nasilu tlačiť lebo dostaneš hemeroidy.. :P
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

cim viac drzis tym vacsia rana z toho bude, vypustaj to postupne ked je vrava v triede a ak zacitis puch tak drz a vyprd sa cez prestavku.... inak zaujimava tema :) toto by som nikdy neveril ze niekoho moze trapit (nesmejem sa lebo ta to asi fakt trapi)
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

kamoš a do kostola nechodis?...tam by som sa viac bal jak by na mna dajaka baba stara kukala že co to šmerdzi ... ale ianc povzbudim ta... mal som spoluziaka na zakladke ktory poprdkaval n overu bože každú hodinu preventivne a take tišany....a fakt take smrady take tahave že fakt bolo citiť...ale nič sme si z toho nerobili prave naopak haluzili sme sa snim hoc kedy a on tiež najprv sa hanbil jak sme vraveli čo to za tchor..vies jak deti ale potom sme v pohode vychadzali jak mu uslo sme sa len tka pocas pisomky smiat zacali ..a na strednej?..mam tiež prdka riadneho...ale ten si to ani za boha nevie priznat...pritom ako mi to neriesime..:DD prosto sa smejeme ze take piskajuce pusta...to podla mna nieje vec z ktorej by si mal mat stres...fakt..ked ta hybaj za 20€ tu poradim vacej na prednaške jak nejaka psychologička... :smt059 ....ale rada: čím menej to v sebe držís tým menší zvuk to vidá
Genius55
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Genius55 »

Skusal som menit stravu nejem ziadne strukoviny ani kapustu ani cibulu..nic od coho by mohlo naduvat. nehovorim zev nasej triede je stale ticho...ale tie tiche hodiny nejake su. Ja viem ze mi nic nieje...su to iba psychicke problemy...Viem ze moj problem znie smiesne...som si toho vedomi...aj mne samemu to pride smiesne ze taky problem...ale naozaj ho mam a neviem sa zbavit toho strachu...A nie spoluziaci o tom nevedia..Pravdaze ked je nejaky pocit ze treba cez prestavku a niekde sme nieje problem si z toho spravit srandu...horsie je to na hodine...tam sa z toho sranda pred celouttriedou za ticha a pred ucitelkou neda spravit..Som z Prešova.
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

naduvanie nieje sposobene len strukovinami a kapustou
naduvat ta moze aj z peciva alebo ovocia(ovocie by sa vraj malo jest len doobedu)

mal by si sa ale naucit to ovladat, skusaj si to doma, tam sa nemusis bat
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

ked citis, ze to ide tak si poriadne zakasli aby si to zvukovo zakamufloval a ten smrad hodis na nejakeho spolusediaceho :wink:

(pre znalcov HIMYM -> Lily a Sasser aka Gasser :mrgreen: )
Filipito
Darca
Darca

Strach z ticha na hodine

Príspevok od používateľa Filipito »

Prdnes si tak si prdnes, no a co. Nebudes ani prvy ani posledny
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jolanek »

Fakt nic ti nie je, vsetko je iba o tom ze si si vsugeroval ten strach z toho incidentu, pokial si sam sebe nepovies ze to nema vyznam a ze zbytocne sa nad tym zatazujes tak darmo budes brat tabletky co ti znicia pecen, a darmo budes minat peniaze u doktorky. Viem, lahko sa to pise, ale je to tak, musis prekonat sam seba, cize nehladaj riesenie u doktorky, v tablektkaach, na fore... ale u seba:)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

pustaj pomaly a nezadrziavaj v sebe nasilu... alebo si vzdy popri tom kychni :D (zakasli, zahmmkaj - create a distraction)
v krajnom pripade sa stanes triednym maskotom a to vobec nebude zle :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tvoj problem evidentne nieje v nadmernej plynatosti ale v strachu z akehosi verejneho ponizenia. Nezer ziadne lieky ani si zbytocne neupravuj stravu, prdia vsetci a stale to len ty sa s tym nevies zmierit. Stavaj sa k tomu ako ku psychickemu problemu, nie fyziologickemu.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

javatar:
"Chlapík si po obede v reštaurácii prdne. Strašne sa hanbí, a tak, aby zakryl čo sa stalo, trocha povŕzga stoličkou. Nahne sa k nemu chlapík odvedľa a hovorí: Úplne iný zvuk, čo?"
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

omg nemam cas tu vsetko citat precitla osm len 1 prispevok ale kamo ty prdis abo nie bo ak som to dobre pochopil neprdis a mas len strach ze si prdnes v skole :-D ale s toho nemaj strach to je prirodzene ja som si raz nechutne u... v skole. Sedel som v prvej lavici a chcel som sa natiahnut a jak som sa natiahol tak rana jak z dela. len som sa otocil s kludom holandana na spoluziaka vedla a povedal ty si jake prasa a seci su dodnes v tom ze to bol on ale tiez to nikto neriesil akurat sa zasmiali ;-) pokial neprids kazdych 30 sekund tak to neries. Dalsia vec je ze ked budes zit v strese ze si prdnes tak budes prdet to mas jak pred pisomkou to prdime seci a sereme bo sme v strese. :-D
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

bojis sa trapasu, povedz to teda v triede ze sa tak bojis, uvidis ako sa ti ulavi, i ked spoluziaci sa mozno zacnu smiat ked im to budes hovorit, ale potom to pochopia...
je to len tvoj strach, ktory musis prekonat, a ked to budu vediet vsetci v triede, tak sa ti ulavi lebo ta trapna chvila ti nebude vycitana, ale pochopena.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

sa priznajte.. ktorý el bastardo prostredníctvom 4chan otvoril brány slovenského internetu kope trollov? :psssst: sa to tu nebezpečne rozmáha v poslednej dobe..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

ODB, ja som mal, resp. mam chvilami taky isty pocit.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Veď predsa to poznať, keď sa rúti von hlasný prd. Poznáš to podľa tlaku na ritný otvor. Aspoň teda ja to viem rozpoznať a keď môj tlakomer zaznamená, že sa blíži hlasný prd, nenápadne roztiahnem polky. Samozrejme, že nie pomocou rúk, ale jednu polku nechám na stoličke a tou druhou sa odtiahnem -> chce to minimum tréningu a prdnem si pekne potichu. Poprípade vypustím len akúsi akustickú vzorku, pretože nie pri všetkých prdoch som si istý jeho tónom. Všetko je to o tlaku, prípadne zovretí zvierača. No schválne, skús napodobniť zvuk prdu s otvorenými ústami :)
ZappBrannigan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ZappBrannigan »

Povedz doktorke nech ti dá Placebo.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

pinco, chlape, ty si ma teraz zabil s tymto prispevkom. Az som si pomyslel, ci to nerobim aj ja, ako ty a hlboko sa nad tym zamyslel. WTF, man? :) K+ !!!
Napísať odpoveď