a kde? pozeram ich web, ale nic take nevidim.hughito napísal:Najnovšie zas časť fejsbúkov nevie stráviť, že NEBBIA použila čierneho modela.![]()
Scenár sa opakuje, motív je rovnaký. Potešilo ma skôr to, že sa vo vlákne objavilo aj mnoho rozumných ľudí, ktorí to videli inak - teda cháp, nie rasisticky.
Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Toto ked zisti Grznár.... 
.. tak mu minimálne zase utrhne kvadriceps.. 
Inak z ich strany super vyjadrenie.
Inak z ich strany super vyjadrenie.
Bla bla bla..Retne napísal:Vsetkym pritomnym, ak mate podobne nazory, ste jednoducho rasisti... Je sa za co hanbit, ale v dnesnej dobe ani tak moc nie
Nikto nemôže za to, že si -pravdepodobne- tmavšej pleti alebo si beloch a trpiš nejakou mentalnou chorobou, ktora ti bráni byť akýmkoľvek spôsobom hrdým, resp. akceptovať, že patríš k nejakej rase. Možno pomôže nejaký krémik.
A ak máš ty odpor k bielej rase alebo len chceš byť hnedučký/kakaový (no vyber si) alebo ti vadí, že si sa narodil tak, ako si sa narodil, neznamená, že teraz musí mať tento hendikep každý, kto s tebou nesúhlasí, resp. sa za to má hambiť a podobné nezmysly.
Je úplne prirodzené, že biely sú hrdí za bielu rasu, černosi za čiernu atď. A taktiež je úplne prirodzené, keď človek nechce byť hnedučký, alebo naopak bielučký ak sa raz už nejakej rasy narodil. Neviem prečo to má určité obyvateľstvo stále problém pochopiť. Ale pri tvojom obmedzenom a primitívnom pohľade na svet to až také zarážajúce nie je.
V tej vete si ale rozporuješ. Tak nie sú fašisti ale ty ich za fašistov považuješ.xH4wK napísal:Nie, ich volici nie su fasisti len preto, ze ich volia, ale medzi ich volicmi sa urcite najdu ludia ktori maju podobne alebo rovnake zmyslanie ako oni a taktiez maju blizko k fasistickej ideologii a teda ich oznacujem za fasistov.
V podstate si ale popísal čo robíte všetci. Hádžete do vreca neporovnateľných a nezlúčiteľných ľudí na základe fb-ového výťažku dna z Jankových blogov.
-
xH4wK
Nauc sa prosim citat a taktiez porozumiet citanemu 
"medzi ich volicmi sa urcite najdu ludia" zuzuje moj vyber a teda ich neoznacujem za fasistov VSETKYCh.
Takze nie nedokazal som absolutne nic.. za fasistov povazujem nie volicov LSNS ale ludi ktory maju blizko k fasistickej ideologii.
"medzi ich volicmi sa urcite najdu ludia" zuzuje moj vyber a teda ich neoznacujem za fasistov VSETKYCh.
Takze nie nedokazal som absolutne nic.. za fasistov povazujem nie volicov LSNS ale ludi ktory maju blizko k fasistickej ideologii.
Skôr ty sa lepšie vyjadruj. Vyznelo to tak, že ich označuješ všetkých.
co je na tom prirodzene? absolutne nic.rebuss napísal:Je úplne prirodzené, že biely sú hrdí za bielu rasu, černosi za čiernu atď. A taktiež je úplne prirodzené, keď človek nechce byť hnedučký, alebo naopak bielučký ak sa raz už nejakej rasy narodil. Neviem prečo to má určité obyvateľstvo stále problém pochopiť. Ale pri tvojom obmedzenom a primitívnom pohľade na svet to až také zarážajúce nie je.
hrdy budem na nieco co viem ovplivnit, nieco cim vynikam oproti ostatnym. to ze si sa narodil nie je nicim vynimocne, kazdy sa narodil. to ze si sa narodil biely je tiez absolutne nevynimocne, nemas na tom absolutne ziadne zasluhy, tak na co si hrdy?
hrdy mozes byt na to ze si v zivote nieco dokazal. prave ti co v zivote nic nedokazali su potom hrdi na veci co su uplne mimo ich dosah, ci uz sa jedna o rasu, narod alebo sportovy tym.
-
xH4wK
Presne tak.. ak by to bolo prirodzene, tak by sme to citili vsetci, respektive vacsina z nas.. ja nic take necitim, som v zivote hrdy len za to co som sam vybudoval a co som sam ovplyvnil.
To, ze on je hrdy na to, ze je biely proste dokazuje to, ze si mysli, ze biela rasa je nieco viac..
To, ze on je hrdy na to, ze je biely proste dokazuje to, ze si mysli, ze biela rasa je nieco viac..
Neviem ci je to prirodzene, ale je to uplne bezny jav vo vela kulturach. Takisto nikto nekrici na black pride ze su rasisti a na gay pride ze su neviem-aky-isti a tiez su to ludia, ktori su hrdi na svoju identitu (biologicku). Neviem preco by niekto nemohol byt hrdy na to ze je biely. Ja osobne takuto hrdost nepocitujem, ale v dnesnom svete maju tie tzv. identity politics velmi velku vahu. Zacali vznikat (v pozitivnom zmysle) prave u tychto mensin, ale to ze sa za to stavaju aj bieli je podla mna len prirodzene. Ked sa zacne niekto vyhradzovat oproti ostatnym, tak sa zacnu aj ti ostatni vyhradzovat oproti nemu. Ked sa black pride berie ako pozitivny jav, preco by sa tak nemohol brat aj white pride. V pripade bielych su taketo nazory istym stylom potlacane (vidime to napr. aj tu na fore, ako reaguju niektori ludia). Na druhu stranu napr. Bernie Sanders kritizoval taketo nazory aj u mensin. Tvrdi ze toto nie je dost na to, aby sa na tom dala stavat realna politika.
ako pise aacid, nie je absolutne ziadny dovod byt hrdy na svoju farbu pokozky, ci stat v ktorom sa clovek narodi.
hrdy mozes byt na to co ty sam urobis. napriklad skoncis skolu, najdes si pracu, ktora ta bavi, vychovas slusne deti.
ale byt hrdy na veci, s ktorymi nic neurobis je, ako si napisal "pri tvojom obmedzenom a primitívnom pohľade na svet to až také zarážajúce nie je".
hrdy mozes byt na to co ty sam urobis. napriklad skoncis skolu, najdes si pracu, ktora ta bavi, vychovas slusne deti.
ale byt hrdy na veci, s ktorymi nic neurobis je, ako si napisal "pri tvojom obmedzenom a primitívnom pohľade na svet to až také zarážajúce nie je".
To, že je momentálny trend nastavený inak alebo, že to niekto cíti ináč neznamená, že to prirodzené nie je. Práve naopak, všetci ľudia to majú už v génoch, z čias kedy ludia prežívali len medzi svojimi, tvorili spoločnosť, kultúru národy zase len v okruhu svojich atd.
Čierny sa najlepšie cíti medzi čiernymi, biely medzi bielymi, môžete si myslieť alebo cítiť čo chcete, vždy to tak bude. Miešanie a tvrdenie, že všetky rasy sú si rovné je len klam. Sú si rovné na nejakom ľudsko-morálnom leveli a v práve na život/né potreby atd. Každá rasa je v niečom vynímočná a tvrdiť, že tam nie je žiaden rozdiel práve naopak vytvára frustráciu. Už to bolo spomenuté asi v inej téme:
Čo sa týka hrdosti, je to hrdosť na predkov a rasu ako kolektív, resp. výsledky ktoré rasa vyprodukovala,... vybudovali kultúru, vedu atd. Viedli boje za záchranu obyvatelstva/rasy.. tradcícií, zvykov..
Kto nechce nepochopí.
Čierny sa najlepšie cíti medzi čiernymi, biely medzi bielymi, môžete si myslieť alebo cítiť čo chcete, vždy to tak bude. Miešanie a tvrdenie, že všetky rasy sú si rovné je len klam. Sú si rovné na nejakom ľudsko-morálnom leveli a v práve na život/né potreby atd. Každá rasa je v niečom vynímočná a tvrdiť, že tam nie je žiaden rozdiel práve naopak vytvára frustráciu. Už to bolo spomenuté asi v inej téme:
Čo sa týka hrdosti, je to hrdosť na predkov a rasu ako kolektív, resp. výsledky ktoré rasa vyprodukovala,... vybudovali kultúru, vedu atd. Viedli boje za záchranu obyvatelstva/rasy.. tradcícií, zvykov..
Kto nechce nepochopí.
Pozri na neho, on je hrdy na to ze jeho praprapra...praprapra dedo/primat siel viacej na sever, kde vybledol viacej ako jeho brat ktory ostal niekedy v afrike...rebuss napísal:Bla bla bla..
Nikto nemôže za to, že si -pravdepodobne- tmavšej pleti alebo si beloch a trpiš nejakou mentalnou chorobou, ktora ti bráni byť akýmkoľvek spôsobom hrdým, resp. akceptovať, že patríš k nejakej rase. Možno pomôže nejaký krémik.
A ak máš ty odpor k bielej rase alebo len chceš byť hnedučký/kakaový (no vyber si) alebo ti vadí, že si sa narodil tak, ako si sa narodil, neznamená, že teraz musí mať tento hendikep každý, kto s tebou nesúhlasí, resp. sa za to má hambiť a podobné nezmysly.
Je úplne prirodzené, že biely sú hrdí za bielu rasu, černosi za čiernu atď. A taktiež je úplne prirodzené, keď človek nechce byť hnedučký, alebo naopak bielučký ak sa raz už nejakej rasy narodil. Neviem prečo to má určité obyvateľstvo stále problém pochopiť. Ale pri tvojom obmedzenom a primitívnom pohľade na svet to až také zarážajúce nie je.
To akej pleti som je uplne jedno, ale ze uplne...
Dalej ako mas vo zvyku, hovorit nieco co som nikdy, ja nemam odpor voci ziadnej rase...
Vysvetli mi v com je moj pohlade na svet kde su si vsetky rasy rovne, obmedzeny a primitivny... Dalej mi napis, ako som sa ta pytal skor, ci si len ten dalsi slovak ktory v zivote nevypadol zahranice, no na internete sa dozvedel vsetko co mu do zivota treba...
-
xH4wK
Toto je podla mna proste pohlad rasistu to co pise rebuss
Totiz nakolko pracujem v nadnarodnej korporacii a bol som mnohokrat v zahranici a kolegov mame aj tu na Slovensku roznych ti viem povedat, ze 99% ludi sa tu citi rovnako dobre v kolektive cisto bielych ako vo vyslovene zmiesanom kolektive.
ja osobne som nikdy v zivote nepozeral na rasu a farbu pleti ale na to ako sa clovek ku mne a k ostatnym sprava.
Totiz nakolko pracujem v nadnarodnej korporacii a bol som mnohokrat v zahranici a kolegov mame aj tu na Slovensku roznych ti viem povedat, ze 99% ludi sa tu citi rovnako dobre v kolektive cisto bielych ako vo vyslovene zmiesanom kolektive.
ja osobne som nikdy v zivote nepozeral na rasu a farbu pleti ale na to ako sa clovek ku mne a k ostatnym sprava.
Nech si to kazdy chape ako chce, nevidim dovod preco by mal niekto takto presadzovat svoj nazor.
Dnes je to zvlastne. O ludskych rasach nas ucili v skolach. Dnes ta za to seci idu po**bat ze to je BS a ze si rasista.
Nesuhlasis s niecim, co sa bezne nejako vyucuje v skolach, si sarlatan, alternativec, v skole ucia vsetko spravne, bezne ta ista schyzofrenicka skupina.
Snazis sa byt co najobjektivnejsi = chapat vsetkych ludi, ich nazory, ciastocne sa stotoznovat/ciastocne nie = si fasista, nácek, rasista.
Preto jedine, co sa dnes na internete oplati je trollit, to je jedina naozaj produktivna cinnost
Epik je, ked si hrdy Slovak (beloch, gay, downsyndromed, whatever...) a niekto ta po**be ze nemozes byt, lebo Slovensko si nevybudoval ty, farbu koze si si "nedal" ty.
Chodte napisat niekto mail na nejaku uniu ludi postihnutych down syndromom, ze nech sa neopovazia byt hrdi! ... fasisti...
Dnes je to zvlastne. O ludskych rasach nas ucili v skolach. Dnes ta za to seci idu po**bat ze to je BS a ze si rasista.
Nesuhlasis s niecim, co sa bezne nejako vyucuje v skolach, si sarlatan, alternativec, v skole ucia vsetko spravne, bezne ta ista schyzofrenicka skupina.
Snazis sa byt co najobjektivnejsi = chapat vsetkych ludi, ich nazory, ciastocne sa stotoznovat/ciastocne nie = si fasista, nácek, rasista.
Preto jedine, co sa dnes na internete oplati je trollit, to je jedina naozaj produktivna cinnost
Epik je, ked si hrdy Slovak (beloch, gay, downsyndromed, whatever...) a niekto ta po**be ze nemozes byt, lebo Slovensko si nevybudoval ty, farbu koze si si "nedal" ty.
Chodte napisat niekto mail na nejaku uniu ludi postihnutych down syndromom, ze nech sa neopovazia byt hrdi! ... fasisti...
xHawk, Neviem čo si predstavuješ pod tym vykonštruovanym pamfletom, ale ja to berem z globalneho hľadiska. Nie z nejakých jednotlivých skúseností. Takých som mal aj ja a neboj sa neotvára sa mi nôž len čo vidím niekoho inej pleti, preboha. Vás tá doba nejak značne poznačila.
Pozor Hegy máš nábeh na rasi-neo:naci-faši-stu.
Pozor Hegy máš nábeh na rasi-neo:naci-faši-stu.
rebuss, bude asi dalsi expert co v zivote, nepracoval, nediskutoval, nezil s nikym inym len bielym slovakom... inac by tak zaostale nazory nemal...
povedz rebuss, mylim sa velmi?
povedz rebuss, mylim sa velmi?
neni divne ze tieto nazory maju vacsinou len ludia co viac menej nikdy cloveka inej rasy nevideli? maximalne tak v telke?
staci zit v nejakej metropole kde sa to miesa hore dole a nikto ani nezmurkne nad inou rasou.
to nema nic s prirodzenostou alebo genami... to je proste zvyk. kedze si vyrastal v zaprdenej dedine na slovensku, kde jediny cernoch ktoreho si v zivote videl bol cierna baca v telke, tak to je pre teba proste nezvyk. keby ti v dedine do krcmy prisli traja japonci tak kukas jak puk.
keby ta ale ako dieta zobrali do new yorku a vyrastas tam cely zivot, tak s najvacsou pravdepodobnostou je polovica tvojich kamaratov inej rasy a teba by ani nenapadlo sa nad tym zamyslat. tak tu prosim ta nesplietaj nieco o genoch alebo prirodzenosti ked o tom nevies nic.
staci zit v nejakej metropole kde sa to miesa hore dole a nikto ani nezmurkne nad inou rasou.
to nema nic s prirodzenostou alebo genami... to je proste zvyk. kedze si vyrastal v zaprdenej dedine na slovensku, kde jediny cernoch ktoreho si v zivote videl bol cierna baca v telke, tak to je pre teba proste nezvyk. keby ti v dedine do krcmy prisli traja japonci tak kukas jak puk.
keby ta ale ako dieta zobrali do new yorku a vyrastas tam cely zivot, tak s najvacsou pravdepodobnostou je polovica tvojich kamaratov inej rasy a teba by ani nenapadlo sa nad tym zamyslat. tak tu prosim ta nesplietaj nieco o genoch alebo prirodzenosti ked o tom nevies nic.
na to nie je nic divne... mne pride ale chore, ze si tito ludia nedaju povedat a cim vacsi "sedlak" tym nerealnejsie mu hoc co vystvetlit...aacid napísal:neni divne ze tieto nazory maju vacsinou len ludia co viac menej nikdy cloveka inej rasy nevideli?
Takže poslednýkrát k tomuto OT,
aacid a.k.a. doktor biologie, Chlapče, je to úplne prirodzené. To že to nevieš vstrebať, na tom nič nemení, a je to len tvoj -a aj tvojich súputnikov- problém.
a.k.a. Pán psycholog, najlepšie bude ak to zostane tak ako to je a nikto nemusí nikomu nič vysvetlovať: My sedláci si ostaneme vo svojich bielych komunitách a vy otvorení si cestujte po svete a narážajte si ramená s luľmi všetkych farieb na uliciach metropól.
aacid a.k.a. doktor biologie, Chlapče, je to úplne prirodzené. To že to nevieš vstrebať, na tom nič nemení, a je to len tvoj -a aj tvojich súputnikov- problém.
a.k.a. Pán psycholog, najlepšie bude ak to zostane tak ako to je a nikto nemusí nikomu nič vysvetlovať: My sedláci si ostaneme vo svojich bielych komunitách a vy otvorení si cestujte po svete a narážajte si ramená s luľmi všetkych farieb na uliciach metropól.