Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ale to nie su rozni ludia. to je oficialna bardejovska stranka LSNS
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

butthead napísal:Hmm, ten dedo Lunter si kupi prieskum a Klus mu na to ide skocit ? :roll:
co sa ti na Lunterovi nepaci?
btw nie je smerak, len mu Smer vyjadril podporu
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Citim z neho riadnu falos, pride mi ako dalsi marketingovy pajac.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JPU »

beardie napísal:co sa ti na Lunterovi nepaci?
btw nie je smerak, len mu Smer vyjadril podporu
Vsak to je cisty smerak, chlapce este vela toho nechapes. A takito chodia skandovat do BA za ucasti Straku a Farskej, aby rozhodovali o buducnosti Slovenska :roll:
A Porky volby vyhral, tak places na zlom hrobe.
Keby si vedel, tak pravoplatnym prezidentom je stale Janukovyc chlapecku. Takze Porosenko je nelegitimnym prezidentom. Je to v rozpore s ustavou. Vtedy chlapci z EU tlieskali a teraz, co sa stalo v Katalansku, tak tam sa obracaju na ustavu. Tlieskam tymto schizoidnym pajackom.
Bez do zelovocu, alebo najdi protiargumenty
Mal by si ale zacat od seba.
beardie
Redeemer
Redeemer

Chlapče? Ti môžem byť o chvíľu tatkom :-D
V čom je teda smerak?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Co je zle na hulicoch marihuany :smt033
Jednu volicku OLANO poznam osobne a pochvalila sa, ze ho volila. Jej argument bol - paci sa mi, ako rozprava :)).
Mne sa zase paci, ako rozprava Marian :-) je to chutne.
jackb
Redeemer
Redeemer

Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa jackb »

Ty si inak chora zelenina.
Ku tomu, ze Kotleba je fasista si doplnis Katalansko.
Porosenka zvolili vo volbach, teda je prezident a Janukovičovi skoncil mandat 25.2. 2015. Se stim smiř.
Plus je krasny tvoj autisticky skrekot o stredoskolach, ked Kotleba bol ten, ktory siel do Narodnej rady odstranit korupciu a zlodejov [emoji3]
Ani slimak na salatovom liste nie je tak hlupy ako si ty.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

jackb napísal:Ty si inak chora zelenina.
Ku tomu, ze Kotleba je fasista si doplnis Katalansko.
Porosenka zvolili vo volbach, teda je prezident a Janukovičovi skoncil mandat 25.2. 2015. Se stim smiř.
Plus je krasny tvoj autisticky skrekot o stredoskolach, ked Kotleba bol ten, ktory siel do Narodnej rady odstranit korupciu a zlodejov [emoji3]
Ani slimak na salatovom liste nie je tak hlupy ako si ty.
Az po tebe chlapce. A kedy zacal prevrat na Ukrajine? v 2013-2014. Vtedy bol janukovyc stale prezident. Takze to, co sa dialo potom, bolo protiustavne. Nehovoriac o tom, ze Porosenko je mafian. Vsak podaj trestne oznamenie ty trulko, ze Kotleba je fasista. A podaj to aj na vyse 200 000 volicov. Lenze nemas nic, len prazdnu hubu kecov. Ked sa k tomu dokonca vyjadri sam Harabin, ktory je pravnik par excellance, tak nieco na tom bude. Ze nevies pochopit pisany text, to ma neprekvapuje. Ja som Katalansko a Kotlebu nespajal. Spajal som Ukrajinu a ako sa ku nej stavala EU a terajsiu situaciu v Katalansku, ako sa stavia tam.
No mne staci vidiet priemerny vek uzivatelov na hojko.com a mam v tom jasno :)).
Chlapče? Ti môžem byť o chvíľu tatkom :-D
V čom je teda smerak?
Ty mne a tatkom? Tak to je asi vtip. Pochopis, ked Lunter vyhra. Krasne sa budu delit eurofondy medzi tych, co sa vzdali kandidatury v prospech Luntera, alebo uz sa im nieco uslo. Ak sa v zupnych volbach dokaze spojit SaS so Smerom, tak preco nie v parlamentnych volbach? To je riadna rana pre volicov šulina.

Treba sa s tym zmierit, ze LSNS rastie a rast bude. Predbehla OLANO - sasa nikto nepotrebuje v parlamente a patri medzi 3 najsilnejsie strany.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

takze Bardejovska grupa LSNS (pod dohladom Kotlebu) a ich podporovatelia sa nehlasia k fasizmu a nacizmu? tie holohlave ciciny na zrazoch strany s hakovymi krizmi na krkoch sa tiez nehlasia k fasizmu a nacizmu?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja si tiez myslim ze LSNS este porastie, treba tomu nechat cas nech sa spravne vykvasi, nevyvratitelne sa preveri, ze je tlchuba, coz chce nic ine, iba cas. Potom tato tema umrie niekde v utrobach hojka a bude klud :D
EZ chlapce, ez.

guess.whoo napísal:takze Bardejovska grupa LSNS (pod dohladom Kotlebu) a ich podporovatelia sa nehlasia k fasizmu a nacizmu? tie holohlave ciciny na zrazoch strany s hakovymi krizmi na krkoch sa tiez nehlasia k fasizmu a nacizmu?
To su predsa len "rozne individua" a nijako nesuvisia s imidzom LSNS.
jackb
Redeemer
Redeemer

Nespajaj nesuvisiace veci.
Janukovic siel proti slubom, ktore dal volicom a oni jeho a jeho stranu zosadili. Nic lepsie nevysvetluje demokraciu. Teda legalne prisiel o mandat od volicov a dostal ho iny.
Takze najskor fasista, teraz mafian...
Hrabin je mafian a idiot par excellance. S Meciarov znicili krajinu, vytunelovali a rozkradli. A jeho slovo ma brat niekto vazne? A co jeho bratrickovanie sa s kosovskym narkobaronom Sadikim? Ani to nevadi?
beardie
Redeemer
Redeemer

JPU napísal:Ak sa v zupnych volbach dokaze spojit SaS so Smerom, tak preco nie v parlamentnych volbach?
kde sa spaja SaS so Smerom prosim ta? :)
Smer nevedel postavit vrece zemiakov proti Kotlebovi, tak podporili kandidata, ktory mal podla prieskumov navyssiu sancu na uspech - Luntera, z cisto marketingoveho hladiska
ak vyhra, budu hovorit, ze to je kandidat, ktoreho podporili

naopak, SaS planovalo nasadit Klusa, ale dohodli sa, ze ak bude mat Lunter v prieskumoch viac hlasov, tak v zaujme netriestenia hlasov volicov najvaznejsi kandidati doporucia volit toho, kto bude najsilnejsi - Luntera
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Harabin je pravnik par excellance. Viem, je to pre teba tazke, ale nevyrovna sa mu nikto. Vyhrava sud za sudom, medzinarodne sudy v strasburgu. Tak ako sa vyzna on do prava, sa nevyzna nik a vzdy konal a kona v sulade so zakonom. Keby nie, tak uz nieco na neho maju a bruci alebo minimalne nesedi na najvyssom sude.
Ludia mu dali mandat, ale to neznamena, ze sa teraz podujmu na defenstraciu. Prezident sa takto neodvolava. Samozrejme, ze to bol puc organizovany USA. A teraz si tam dosadili vlastneho prezidenta. Ludia sa tam maju teraz riadne poprdeli a ziju v blahobyte :)). A trvam na on ze je fasista a co sa tyka podnikania, tak mafian. Ale nebudem s tebou o tom diskutovat, zda sa, ze si este mlady, citajuci dennicekn ako hlavny zdroj informacii. Nastastie, niektori maju tu vyhodu, ze ovladaju aj ine jazyky a dokazu si precitat informacie aj z inych zdrojov, zahranicnych ;)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a tiez ziadni homosexuali ani hulici travy nevyvrazdili tolko ludi dokopy ako Hlinkova garda za tych par rokov
JPU
Medium Expert
Medium Expert

beardie napísal:kde sa spaja SaS so Smerom prosim ta? :)
Smer nevedel postavit vrece zemiakov proti Kotlebovi, tak podporili kandidata, ktory mal podla prieskumov navyssiu sancu na uspech - Luntera, z cisto marketingoveho hladiska
ak vyhra, budu hovorit, ze to je kandidat, ktoreho podporili

naopak, SaS planovalo nasadit Klusa, ale dohodli sa, ze ak bude mat Lunter v prieskumoch viac hlasov, tak v zaujme netriestenia hlasov volicov najvaznejsi kandidati doporucia volit toho, kto bude najsilnejsi - Luntera
SaS postavilo vrece zemiakov, tepleho Klusa, ktory ked zistil, ze prehra, radsej sa vzdal. Ty si myslis, ze cloveka, ktoreho podporil smer a teraz ho aj podpori saska, to nie je spojenie sa v urcitom slova zmysle? Chlapce tu ide o prachy, eurofondy, treba este rozkradnut zakial sa da, lebo v 2020 uz nebudu
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

JPU napísal:Ale nebudem s tebou o tom diskutovat, zda sa, ze si este mlady, citajuci dennicekn ako hlavny zdroj informacii. Nastastie, niektori maju tu vyhodu, ze ovladaju aj ine jazyky a dokazu si precitat informacie aj z inych zdrojov, zahranicnych ;)
Neviem, ci jackb nezije v UK. Pochybujem ze sa tam dorozumie po slovensky.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Jakub Drábik z Historického ústavu SAV

1. Fašizmus je forma radikálneho nacionalizmu snažiaca sa o „očistu“ národa, ktorý je podľa fašistov v kríze. Takto nám dnešný stav prezentujú aj kotlebovci: „zvrátenosti v médiách“, „degenerovaná spoločnosť“, „paraziti“, „kríza“ a podobne. Svet sa rúti do záhuby a len oni vedia, ako ho zachrániť.

2. Fašizmus potrebuje nepriateľa, ktorého môže obviniť z problémov národa, démonizovať ho a nakoniec národ od neho „očistiť“. Strach zároveň mobilizuje masy – u kotlebovcov sú to ako vnútorní (Rómovia, Židia, Maďari, skorumpovaní politici), tak vonkajší (utečenci, islam) nepriatelia.

3. Fašisti tvrdia, že moderná kultúra je dekadentná a zvrátená a chcú ju nahradiť tou „pravou“ národnou. Prejavy kotlebovcov i ich program je plný „dekadentného moderného umenia“ a „nízkou úrovňou kultúry“. Preto Kotleba zatvára divadlá. Tak, ako všetci fašisti, ktorí sa dostali k moci.

4. Ak je fašizmus úspešný, nevyhnutne vedie ku genocíde a odstraňovaniu neželaných skupín obyvateľstva. To môže byť založené na kultúrnom (taliansky fašizmus) alebo rasovom (nacizmus) princípe. Príkladom očisty národa vo fašistickom duchu bol holokaust. Kotlebovci neustále hovoria o nevyhnutnosti „odstrániť parazitov“, prípadne o „optimalizácii obyvateľstva“. Identickú rétoriku používali nacisti.

5. Fašizmus stavia na kritike (sčasti i oprávnenej) súčasného stavu. Ponúka však nezrealizovateľné a utopické riešenia, ktoré nemajú nič spoločné s ľudskosťou a zdravým rozumom.
jackb
Redeemer
Redeemer

Strana ĽSNS

Hegy, nechaj. Salat rozumie cesky a uz ma cudzi jazyk
Salat, aj mlieko v chladnicke ti pokazili z USA.
Defenestracia sa nerobi, ale Kisku chcete vesat na kandelaber. “Lebo ide proti voli ludu”. Tak ako siel Janukovic. Podporoval imigrantov z Ruska, bol babka Kremla proti Ukrajincom.
Hrabin sa na poziciu dostal po politickej, nie profesionalnej linke. Mal davno ako pravnik skoncit po tom, co sa odhlalilo jeho kamaratstvo s medzinarodne hladanym mafianom.
A s Meciarom ma sediet na za divoku privatizaciu
JPU
Medium Expert
Medium Expert

jackb napísal:Hegy, nechaj. Salat rozumie cesky a uz ma cudzi jazyk
Salat, aj mlieko v chladnicke ti pokazili z USA.
Hrabin sa na poziciu dostal po politickej, nie profesionalnej linke. Mal davno ako pravnik skoncit po tom, co sa odhlalilo jeho kamaratstvo s medzinarodne hladanym mafianom.
A s Meciarom ma sediet na za divoku privatizaciu
To, ze zije v UK znamena, ze vie po anglicky? Medzitym neexistuje ziadna implikacia. Kolko ludi chodi robit do skladov a pracuju tam so vselikym. Poznam ludi, ktori ziju a pracuju roky v zahranici a v ich jazyku nevedia nic suvisle povedat. Ja vravim o jazykoch ako nemcina, anglictina, rustina ;). Takze vdaka politizacii vyhrava Harabin sudy v Strassburgu alebo aj na domacej scene, daj este nieco :D.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ano, tak neviem anglicky, az som v Skotsku spromoval, prednasal som o svojom vyskume na jednej z top univerzit a robim pre svetoveho giganta v mojom odbore. Ale salat skusil :)
A rusky som sa naucil citat ked som mal 12 a potom som ju rok studoval na vysokej skole. Aj vdaka tomu rozumiem aj dalsim slovanskym jazykom...
Takze v akom jazyku to mam citat?
Harabin, ako sudca nemoze nic na Slovensku vyhrat. V Strasburgu mu dali ako poskodenemu raz za pravdu. Taky to je pravnik :)
Napísať odpoveď