Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa ephramko »

Mohli by sa ísť páni poslanci z ĽSNS poprechádzať do no-go zóny zvanej Obchodná ulica v Bratislave. Tam sa aj vraždí. Len to by išli voči svojich voličom...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ja som v Bruseli na služobke šiel z jednania peši k hotelu, reku nech si pozriem mesto. Vonku sa počas mojej prechádzky zotmelo a poviem vám, že mi tiež nebolo všetko jedno, keď som si poplietol ulicu a zrazu som sa ocitol v nejakej takej vychytenej štvrti, kde postávali po chodníkoch kadejakí ľudia. Ja v obleku a kabáte s taškou od notebooku v ruke, už som sa videl, že idem holý bosý okradnutý hľadať naše veľvyslanectvo, ale našťastie to boli len fantázie, nič sa nestalo a dorazil som k hotelu bezpečne :D
No ale zas nočnou Bratislavou by som sa zrejme tiež obával a celkom k tomu stačia bieli Slováci.
Kde sa dá pozrieť to kotlebovské video?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja neviem, my sme v amsterdame byvali v takej zapadnutej stvrti, vsade naokolo samy arab. jediny krat ked sme sa citili nebezpecne bolo ked sme treti krat po sebe nabehli o kebabarne ze chceme 3 lahmacuny po 1 eure. sa na nas uz skaredo pozerali ze ich tam vyzierame.

vela ludi si neuvedomuje ze pokial idu nejakou ulicou a citia sa nebezpecne, este to neznamena ze ta ulica je naozaj nebezpecna. rodinna pribuzna sa citi nebezpecne aj v bratislave v ruzinove, viac menej nevychadza z domu.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

^toto

normalny clovek potrebuje vidiet nepriatelske spravanie, kotlete staci zvyseny vyskyt ludi inych ras
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ale triafaju retorikou presne svojich. v drvivej vacsine ludia, ktori nikde dokopy neboli, cely zivot robia za par eur a obvinuju z toho vsetkych len nie seba. potom staci takato strana, ktora trafi citlivu strunu a zbastia aj 1000 vyhorenych kostolov.
hate na lsns ocividne nepomaha a weby ako zomri a niektore politicke fanpages by sa mali viac sustredit na osvetu ako na rozduchavanie vasni

ked clovek hlada nebezpecnejsiu stvrt ci spinavsiu ulicu nemusi ist vobec do Bruselu. staci sa za tmy prejst pri pentagone kolko belochov ta bude chciet prizabit kvoli 5€

argumentacia s privrzencami tiez nema dlhe trvanie. vacsinou sa konci po 2-3 vetach
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

guess.whoo napísal:ale triafaju retorikou presne svojich. v drvivej vacsine ludia, ktori nikde dokopy neboli, cely zivot robia za par eur a obvinuju z toho vsetkych len nie seba. potom staci takato strana, ktora trafi citlivu strunu a zbastia aj 1000 vyhorenych kostolov.
hate na lsns ocividne nepomaha a weby ako zomri a niektore politicke fanpages by sa mali viac sustredit na osvetu ako na rozduchavanie vasni

ked clovek hlada nebezpecnejsiu stvrt ci spinavsiu ulicu nemusi ist vobec do Bruselu. staci sa za tmy prejst pri pentagone kolko belochov ta bude chciet prizabit kvoli 5€

argumentacia s privrzencami tiez nema dlhe trvanie. vacsinou sa konci po 2-3 vetach
zomri majú dosah ale satirická stránka nemôže nahradzat... proste je to iba satiricka stranka.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Inac hlavnydennik je Kotlebovske propagandisticke medium?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

begbeee - vsak som nepisal, ze nieco nahradzaju, ale maju velmi velky dosah
jackb
Redeemer
Redeemer

Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa jackb »

Harrison, vraj ano. Sopko mal kritizovat Kotlebu ze sa nevzdal v prospech Harabina, alebo tak dako
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

harrison314 napísal:Inac hlavnydennik je Kotlebovske propagandisticke medium?
Narazil som na to nedávno, ale ešte som nemal čas sa do toho začítať, aby som zistil, čo je to zač zase. Má niekto nejaké info? Nejaké potvrdené fake news na tom portáli, prípadne príklady zavádzajúcich článkov?
jackb
Redeemer
Redeemer

Solo, daj im cas. Teraz je najcitanejsie rodny list najnovsieho kralovskeho dietata v Britanii, ale mozno mesiac to uz budu stare dobre antivax, jasteri a slobodomurari.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Gordulic to tiez zhrnul slusne

https://video.azet.sk/embed/3004098/
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Solo_Kamen napísal:
Narazil som na to nedávno, ale ešte som nemal čas sa do toho začítať, aby som zistil, čo je to zač zase. Má niekto nejaké info? Nejaké potvrdené fake news na tom portáli, prípadne príklady zavádzajúcich článkov?
Uspesne fake news weby zacinaju tak ze 95% sprav preberaju z normalnych spravodajskych agentur, potom nenapadne pridavaju ten "spravny obsah" alebo titulky. A vzhladom sa podobaju na seriozne media.

Uz len ten nazov evokuje, ze je to klon hlavnychsprav.
Vidisel osm tam par manipulativnych komentarov, ktore nahravaju agende LSNS, preto sa na to pytam.
Solo_Kamen
King
King

presne toto by som mohol ja napísať o Denníku N ale ok :lol:

asi ostanem u teraz.sk a pár doplnkových portálov :oops:
jackb
Redeemer
Redeemer

O tom to je: citaj/pocuvaj co chces, len nezabudaj na kriticke myslenie.

Ak dnesne bludweby niekedy mali plan vychovavat ku kritickemu mysleniu tak im to nevyslo. Hlavne po tom co vyzyvali/alebo ich hostia na likvidaciu ludi, ktori si myslia nieco ine. Tak tu mame kotleby, ktore chcu vesat ludi, ktori stali pred Najvyssim sudom.
Solo_Kamen
King
King

alternatívna scéna bohužiaľ tiež zažila ťažký posun doľava, čo je docela prúser. Ale riešime to v nesprávnej téme :)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Prílohy
0.jpg
1.png
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ale ty to nechapes..oni tam kandiduju preto, aby mohli presadit svoje zaujmy a nasledne vystupit z EU..dummy
jackb
Redeemer
Redeemer

ale tak tento kockomet s tvarou osipanej, ktory (podla vlastnych slov) sulozieva s Bohom napisal, ze sa "nechal vypisat z Cirkvy, lebo krestanstov nepovazuje za europske". pritom vsade kde ho nechaju trapit zvukara tym ako vresti do mikrofonu "bojuje za krestanske hodnoty".
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

proste mlady nacisticky ficko
Napísať odpoveď