to je úplne jednoduché, nemôžeš nechať nackov alebo komunistov rozširovať ich choré názory, je potrebné zabezpečiť, aby boli tie klamstvá vyvracane, v prípade hughita je to jednoduché, keďže už nereaguje na vyvratenie jeho nezmyslovaacid napísal:chlapci ja skor nechapem preco vy diskutujete s nim. je to ozaj pre vas taka pocta ako si on mysli?
Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Vcelku dôležité je aj mať pravdu. Alebo by malo byť.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Len ukazujes svoj charakter a to, ze ani len nedokazes obhajit nazory, ktore tu denno denne prezentujes.-AA- napísal:Ako napríklad toto,
Tebe som už raz písal, že si "víťaz" každej debaty.
Je to verejné fórum, nech si každý spraví obraz.
V tom prípade to bolo kadrovanie podľa pôvodu, paragrafy o rasizme a xenofobii si vieš dohľadať aj sam-AA- napísal:V poriadku, môžme sa k tomu vrátiť.
Odcituj mi časti toho statusu, ktoré navádzali a na aký trestný čin.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Pan je holuby sachista...-AA- napísal:Tebe som už raz písal, že si "víťaz" každej debaty.
Ale mas pravdu, citatil si spravi nazor sam.
https://www.facebook.com/lucia.nicholso ... 823955232/Pán Radačovský je taký hrdý hejslovák, že sa kvôli tomu zamotal do vlastných slov... a ostal iba na smiech.
Ako predsedníčka výboru dozerám na to, aby poslanci dodržiavali pravidlá. A tam patria aj časové limity na položenie otázky pre eurokomisára. Včera sme vypočúvali kandidáta s obrovským ekonomicko-sociálnym portfóliom. Poslanci sa pýtali na najrôznejšie otázky, od lepšej kontroly prania špinavých peňazí, cez bankovú úniu až po zavedenie minimálnej mzdy.
Pán Radačovský využil svoj čas tak, že namiesto ďalšej otázky informoval kolegov o tom, že je hrdý východniar.
Kotlebovi europoslanci, stratení v EP, využijú každú rozpravu na promo bľabotanie o tom, ako hája slovenské záujmy. Napokon je z toho len takáto trápna fraška.
Dobrodružstvo bezradných Kotlieb v EP pokračuje
Skús trestnoprávne definovať to "kádrovanie podľa pôvodu". Pomôžem ti, sú tam termíny ako podnecovanie, hanobenie, atp..beardie napísal:V tom prípade to bolo kadrovanie podľa pôvodu, paragrafy o rasizme a xenofobii si vieš dohľadať aj sam
Informoval kolegov o tom, že je hrdý východniar?DEVZYO1G napísal:Dobrodružstvo bezradných Kotlieb v EP pokračuje
Na tom niečo bude, a Nicholsonová sa zase musí medzi tými liberálne-ľavicovými šialencami v EP cítiť ako doma. Radačovský kandidoval ako nezávislý a pokiaľ viem jeho vzťah k strane nie je príliš "vrelý".stratení v EP
Predmetom jeho rozpravy bolo ale niečo úplne iné. Ako súvisí jeho prednes s vypočúvaním eurokomisára? To že je východniar môže hovoriť po práci pri pive, alebo pri kokse-AA- napísal:Informoval kolegov o tom, že je hrdý východniar? Ja som spokojný.
V EP bol v tom momente platený za to aby dával otázky kandidátovi.
Predpokladám že si teda aj spokojný s výrokom pani poslankyne Grausovej ktorá počas zdravotníckeho výboru navrhla aby sme vystúpili z NATO
Rovnaká situácia - je platená od toho aby riešila zdravotníctvo (aj keď to je v rámci jej kompetencií a názorov veľmi prehnané očakávanie) a nie NATO ...
Neviem ako sa na tom výbore dopracovala k NATO, ale prepáč mi ak nejakej Folentovej alebo tebe, nebudem hneď veriť, že ide o vierohodný opis situácie.
Veď to poznáme, "proti fašizmu všetkými prostriedkami", napr. lžami..
Počkaj, Grausova je fasistka?
Máš radšej nacistka?beardie napísal:ako keby nestacilo, ze su tu dementni nacisti a ich uctievaci
Možno rovnakým spôsobom ako sa Radačovský dopracoval k tomu že je východniar. Úplne irelevantné. Nemali tam ísť hájiť záujmy slovenska?-AA- napísal:Neviem ako sa na tom výbore dopracovala k NATO, ale prepáč mi ak nejakej Folentovej alebo tebe, nebudem hneď veriť, že ide o vierohodný opis situácie.
Išiel, aj keď záujmy Slovenska sú v tomto prípade dosť subjektívny pojem že..
Hádam to, že sa mu nepodarilo položiť otázku, Slovensko nejak prežije.
Hádam to, že sa mu nepodarilo položiť otázku, Slovensko nejak prežije.
z tvojho postu mi vychádza, že je LSNS fašistická strana, ak sú ich členmi fašisti-AA- napísal:Máš radšej nacistka?
Z môjho postu mi vychádza, že som parafrázoval zarytých odporcov ĽSNS.
V tomto prípade bohato stačí bojovať proti neschopnosti a nekompetentnosti.
no logicky, ak niekto bojuje proti fasizmu a pritom sa konkretne bavime o clenoch LSNS a ich aktivitach, tak z toho vyplyva, ze clenovia LSNS su fasisti-AA- napísal:Z môjho postu mi vychádza, že som parafrázoval zarytých odporcov ĽSNS.
kedze povazujes za fasistku Grausovu, povazujes za fasistu aj seba, kedze ste obaja clenmi alebo privrzencami LSNS?
Prečo sa pletú pojmy fašista a nacista / fašizmus a národný socializmus?
Od kedy sú to synonymá?
Od kedy sú to synonymá?