caputova mala tu anglictinu slabu, neviem ako je na tom teraz, ale to co som pocul v minulosti by si urcite zasluzilo zlepsenie. ale vyzdvihovat vrcholoveho mladeho politika oznacovaneho ako inteligencia strany za to, ze dokaze komunikovat na urovni maturujuceho stredoskolaka z anglickeho jazyka z b1 je celkom usmevne. viem, ze postarsim volicom a absolventom ucnoviek na kysuciach moze pripadat ako velke zviera, ale s lepsou urovnou sa normalne stretavame na pohovoroch na junior pozicie.M4jk1:-) napísal:tento rusofilny fašita komunikuje na cudzej pôde bez papiera po anglicky, ale naši pro NATO prezidenti dokažu len z papiera s vyslovnosťou
ako dežo zo 4.D, parodia.
Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ak je podla teba Uhrikova anglictina dobra tak ty ju musis mat na urovni piataka ZS..a k veci: trepal voloviny..zhruba rovnaka cast obyvatelstva aka inklinuje k LSNS inklinuje k Rusku viac ako k zapadu, cize 10%
Je to celkom prízračné pre politiku LSNS ako takú - ak sa ich vízie, hodnoty a riešenia dajú artikulovať angličtinou na úrovni absolventa nejakej učňovky, asi to ich kvalite niečo hovorí.
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2019, 12:42)
Inak teraz vyšiel článok na New Yorkeri, na základe rozhovoru zahraničného novinára s prezidentkou. Aj tú časť o angličtine tam ozrejmili:
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2019, 12:42)
Inak teraz vyšiel článok na New Yorkeri, na základe rozhovoru zahraničného novinára s prezidentkou. Aj tú časť o angličtine tam ozrejmili:
https://www.newyorker.com/news/our-colu ... verso=true#Čaputová told me when I interviewed her at the Presidential palace, in Bratislava, last month. (She is confident enough in English to understand my questions, but, for the sake of precision, she responded in Slovak, and a member of her staff interpreted.)
-
harrison314
Hardcore addict
Dovolim si citovat Andeja Lucneho (kedze, uz vstupil do politiky):
Z ďaleka nie všetci voliči Kotlebu sú fašisti, ba často sa dušujú, že nevolia fašistov či nacistov, pričom interpretujú v tomto duchu aj výrok súdu, ktorý ĽSNS nerozpustil. Nedávno však ĽSNS dostala nového hovorcu, ktorý keď bol nazvaný nacistom, zažaloval druhú stranu a súd prehral, čo sa dá interpretovať, že súd potvrdil, že nacistom je. Takže protestní voliči Kotlebu, uvedomte si, že ste v skutočnosti podvedení voliči Kotlebu, vykašlite sa na neho a pridajte sa k nám.
-
starysomar
Hardcore addict
Akýkoľvek náznak náckovstva - NIE!
-
harrison314
Hardcore addict
Mame tu dalsi hoaxialny bilboard, len v dnesnej dobe sa uz tazko rozlisuje, ci ich niekto troluje alebo to myslia vazne.
-
Mek
Addict
zabudli napisat "biele" vianoce.
tradicne Vianoce... poschodove drevenice s obytnym podkrovim... ja som sa sice venoval len tradicnej architekture v malej casti Stredneho Slovenska a aj to len v malej casti jeden prace, ale kde sa tradicne stavali taketo domy?
//autoeditácia príspevku (10 Dec 2019, 19:05)
vloger pise o tom, ze vojaci musia strazit vianocne stromy. ze okrem toho strazia celu letiskovu halu v Bruseli, uz napisat nemoze, lebo to by sa jeho jednobunkovemu stadu nepacilo.
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2019, 19:19)
oni nie su jednobunkovce. ich volia vysokointeligentni ludia...
AZ247 si robi srandu z hlupoludi a ti ceski aj slovenski sa im velmi vela krat nachytali. su nepoucitelni.
//autoeditácia príspevku (10 Dec 2019, 19:05)
vloger pise o tom, ze vojaci musia strazit vianocne stromy. ze okrem toho strazia celu letiskovu halu v Bruseli, uz napisat nemoze, lebo to by sa jeho jednobunkovemu stadu nepacilo.
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2019, 19:19)
oni nie su jednobunkovce. ich volia vysokointeligentni ludia...
AZ247 si robi srandu z hlupoludi a ti ceski aj slovenski sa im velmi vela krat nachytali. su nepoucitelni.
Z letísk v Bruseli lietam často a vojaci sú tam skoro vždy. Dokonca pred vstupom do samotného letiska je provizórny stan cez ktorý je povinné prejsť s extra skenermi a vojenským personálom - čiže v podstate dvojitý security check. Niečo podobné som zažil napríklad v Mumbai.
S tými vojakmi v Bruseli mám aj konkrétnejšiu skúsenosť, kedy sa mi omylom v batohu zapol strojček na holenie, a akurát sa nejak cez batoh dotýkal dlážky, čiže to vydávalo celkom hlasný a podivný zvuk. Boli asi 4 hodiny ráno a ja som bol v polospánku, čiže som to nejak neriešil, ale niekto to zrejme nahlásil a po chvíli ma budila skupinka vojakov, že potrebujú skontrolovať môj batoh. Čiže som mal 3x security check
Samozrejme že tam ale nestrážia vianočné stromčeky
S tými vojakmi v Bruseli mám aj konkrétnejšiu skúsenosť, kedy sa mi omylom v batohu zapol strojček na holenie, a akurát sa nejak cez batoh dotýkal dlážky, čiže to vydávalo celkom hlasný a podivný zvuk. Boli asi 4 hodiny ráno a ja som bol v polospánku, čiže som to nejak neriešil, ale niekto to zrejme nahlásil a po chvíli ma budila skupinka vojakov, že potrebujú skontrolovať môj batoh. Čiže som mal 3x security check
Samozrejme že tam ale nestrážia vianočné stromčeky
Ja tam lietam pravidelne a takú hovadinu, akože vojaci sú tam pre stromčeky som ešte nepočul
Tam sú vojaci bežne, tiež mám skúsenosť, ako ma raz zlapali keď som sa ponáhľal z letiska na míting, išiel som predbehnúť partiu dôchodcov čo mi stáli v ceste a nevšimol som si, že som vybehol za kovové zábrany a zdalo sa im to podozrivé
Musí to byť smutný život pre nehistorika chodiť po Bruseli a hľadať aké lži ešte vymyslieť, keď aj on sám dobre vie, že sú to samozrejme drísty.
BTW bol som tam teraz vo štvrtok, ten stromček som tiež videl, ale vojakov okolo neho nikde...
Musí to byť smutný život pre nehistorika chodiť po Bruseli a hľadať aké lži ešte vymyslieť, keď aj on sám dobre vie, že sú to samozrejme drísty.
BTW bol som tam teraz vo štvrtok, ten stromček som tiež videl, ale vojakov okolo neho nikde...
Nie, nie je to pre neho smutny zivot. Just job.
Smutne je na tom to, ze taketo nezmysli maju stale tolko vdacnych priaznivcov, ktori im veria. Ukazuje to totiz, medzi akymi ludmi to vlastne na Svk zijeme.
taku predkontrolu maju aj v Marakesi. pre pripad, ze by nasim kotlebam napadali dovody, preco take nieco je 
Ono tí "vojaci strážiaci Vianočný stromček" bude pravdepodobne cielená kampaň ktorej súčasťou je aj ten bilboard zavesený vyššie ... takýto cherrypicking "dôkazov" je pri kotlebách bežná.
-
starysomar
Hardcore addict
-
harrison314
Hardcore addict
Ked sa tu bude nabuduce nejaky Kotlebov nochsled rozklikovat, ze XY je len produktom marketingu, tak nech sa najskor pozrie do vlastnych radov https://dennikn.sk/1686732/kotlebovsky- ... -clankoch/.
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2019, 18:16)
Toto je uz sila https://dennikn.sk/blog/1693127/inspirovani-tarrantom/?
Hviezda Kulturblogu zo zaujimavou karierou:
- imigrant vo Velkej Britanii
- uspesna kariera ako smetiar, bezdomovec, nedobrovoľný účastník verejnoprospešných prác v záhradkárskej oblasti a paleťák
- 3 x zadržaný vodičský preukaz, 22 zatknutí, 2 x podmienečný trest, 4 x alkohol za volantom, viac ako 10 x bitka, 200 hodín verejnoprospešných prác...
Struha antismetiske statusy.
A co je najlepsie na fotkach z Minom, Uhrikom a Livoiu ukazuje neonacitiske gesto (foto v clanku).
Divim sa, ze takeho cloveka nedali na kandidatku, perfektne by zapadol.
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2019, 18:16)
Toto je uz sila https://dennikn.sk/blog/1693127/inspirovani-tarrantom/?
Hviezda Kulturblogu zo zaujimavou karierou:
- imigrant vo Velkej Britanii
- uspesna kariera ako smetiar, bezdomovec, nedobrovoľný účastník verejnoprospešných prác v záhradkárskej oblasti a paleťák
- 3 x zadržaný vodičský preukaz, 22 zatknutí, 2 x podmienečný trest, 4 x alkohol za volantom, viac ako 10 x bitka, 200 hodín verejnoprospešných prác...
Struha antismetiske statusy.
A co je najlepsie na fotkach z Minom, Uhrikom a Livoiu ukazuje neonacitiske gesto (foto v clanku).
Divim sa, ze takeho cloveka nedali na kandidatku, perfektne by zapadol.
Strana ĽSNS
To je ten, co si v Bradforde nemoze kupit slaninu?
\\ “galeria najlepsich”
https://kotleba-lsns.github.io/lsns/
\\ “galeria najlepsich”
https://kotleba-lsns.github.io/lsns/
Benčik sa zase vyriadil na svojej domácej úlohe. Benčikov znak "white power" roky rokúce znamená "všetko je v poriadku", ale z recesie v roku 2017 anonym users of 4chan sa rozhodli skúsiť oklamať tradičné a liberálne média „Operáciou O-KKK“ a presvedčiť že daný znak znamená "white power" a tak si z toho začali robiť srandu.
-
mirak2
Hardcore addict
ano a preto zrazu vsetci nackovia ukazuju OK, lebo to videli na 4chane.