Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa awtt »

Pekna ukazka inteligenice kotlebovolica https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa AllGoneDead »

Naozaj mi neda nezareagovat.
tyler91 napísal:Ja už končím v tejto téme , viem že so mnou nesúhlasíte, ale ja som len chcel vyjadriť svoj názor, že ľudia majú oveľa väčšie problémy a súdia sa o oveľa horšie veci, Kotlebu treba zničiť, ale jedným šekom to nepôjde, veľmi to prežívate, ľudí trápia oveľa väčšie problémy.
Ktoleba uz podobny problem mal. Bolo to par rokov po rozpusteni slovenskej pospolitosti(rozpustili ich lebo ich politicka cinnost bola v rozpore s ustavou). No a uz vtedy sa Kotleba zdravil verejne pozdravom: Na straz. Policia ho zatkla(organizatorv upozornili, ze ak to zaznie, tak zhromazdenie rozpustia), a prokuratura to zastavila, lebo samotny pozdrav sa vraj neda kvalifikovat ako propagacia fasizmu. Samozrejme, ton a zmysel bol kazdemu jasny.
+ dobovy clanok

Pre kazdeho, kto nechce zit v nacistickom state by to mal byt najvacsi problem. Ty si asi naivne myslis, ze ked je zle, tak nemoze byt horsie. Ale moze. A ked sa Kotleba dostane k moci, tak aj bude.
1. ak by mal dostatocnu moc, tak by spravil cistky s kazdym, kto by sa mu znepacil(farba pleti, vieroviznanie, politicke presvedcenie..)
2. nema riesenia
3. vystupenie z EU alebo NATO by nas polozili viac nez rozkradanie statu
4. aj ked sa kotleba tvari, ze za jeho vlady by korupcia a rozkradanie nebolo, realita na BBSK nam ukazala nieco uplne ine
tyler91 napísal:Ešte raz prepáčte to moje skloňovanie,na východe sa nevraví až tak dokonalou slovenčinou...
Neviem kde a koho stretavas ty, ale ja mam len minimalnu skusenost s takymto sklonovanim.
tyler91 napísal:nie, pokiaľ človek z východu vidí ako Kiska naženie osadníkov, ktorí ani nevedia prečo sú tam, tak toto má akože zmeniť názor na Kotlebu? som si istý, že to malo opačný účinok, než aký Kiska plánoval...
Kiska tam niekoho nahnal? Fakt?
tyler91 napísal:áno za ľudí a ps-ko na východe v tom čase robili kampaň a oni ich tam dostali,neverím,že by osadníci ktorí absolútne majú na háku verejný život v takom veľkom počte sa dobrovoľne zhromaždili...a stojím si za tým,že to malo opačný účinok,než aký bol zámer,teda ešte viac ľudí z východu to hodí Kotlebovi
Som colvek z vychodu, a pokial viem, tak samotne protesty neoragnizuju politicke strany Za ludi, PS/SPLOU. Bol som na proteste v Kosiciach, a mozem ta ubezpecit ze sa tam ludia(aj romovia) zhromazdili uplne dobrovolne(aspon co poznam, respektive co som prehodil par slov na samotnom proteste).
K transparentom. Skupina ludi ktora nejaky ten protest organizuje, zvacsa pripravi nejake transparenty. Povedzme 10 ludi pripravi 20-30 transparentov. Ale kedze ich maju 2-3x viac tak niektore daju dalsim ludim, ktori sa zucastnia. A je tu ista pravdepodobnost, ze v ramci regionu sa potom zucastnia aj dalsich protestov, kde ich znovu mozu pouzit. Konkretne v KE sme pockali par minut, lebo Kotlebovci nevydrzali recnit ani hodinu, a akosi sme mali dojem, ze si len dali prestavku na posilnenie niecim tuhsim. A ked sa to zacalo rozchadzat, tak pravdepodobne organizatori informovali ludi, kde maju dat transparenty, ze sa o transparenty postaraju(pravdepobone pisem len preto, lebo ich nepoznam osobne a ani som to blizsie nezistoval).

Edit:
Prívrženci Kotlebu zbili ľudí z PS/Spolu. Míting ĽSNS v Trnave bol agresívny
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

bože môj, to vaše skloňovanie, dobre už budem používať hrozia 3 roky za mrežami a hrozí 8 rokov za mrežami, spokojný? [emoji3] ľudia robia aj väčšie chyby
či ešte niečo som zle vyskloňoval?
a ku Kotlebovi sa už škoda vyjadrovať...
nie som jeho volič a ak mi niekto povie, že ho bude voliť, pokúsim sa ho odhovoriť, môže byť?
Ale stojím si za tým, že tie protesty cigánov, na mítingoch ĽSNS v Sabinove a v Levoči, ako tam vykrikujú, že Kotleba je bu*erant, ešte viac pomohlo Kotlebovi, čo sa týka % voličov
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

Nikde som netvrdil, ze si jeho volic. Fakt ze by si jeho volicov odhovaral je chvalihodny.

Regaoval som na tvoj pohlad, ze tu mame ovela vacsie problemy nez je Kotleba. Co je pohlad typu: To co nas nepali nech si hori dalej.
Skusim to teda trochu priamociarejsie.

Aj tvoj pohlad je to, vdaka comu sa mu dari. Ludia ako on sa naucili pohybovat na hrane, a v pripade ze ju prekrocia sa bez stipky hanby vyvalaju v sra*kach.
Aj ked ma mnhonasobne viac nevolicov, tak len miumum z nich sa voci nemu vyhrani. Mnohi z nich, rovnako ako ty chcu vidiet riesenia na aktualne problemy a nemaju problem s bludmi, ktore siri on a jeho privrzenci. Pritom nie su vobec overene, zato casto zvelicene( + videa ucelovo zostrihane) no i tak im lahko a rychlo uveria sirsie masy(ako ked si tu spominal, ze Kiska niekde zvaza protestujucich).

Tento postoj to cele len bagatelizuje a ludom dava pocit, ze ich strana je v poriadku(k comu prispievaju ak niektori politici standardnych stran).
Teda to co sa teraz javi ako maly problem, moze byt o par rokov niekolko radovo vacsich problemov nez mame teraz. A potom uz moze byt neskoro si uvedomit, ze to problem bol.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

tyler91 napísal:bože môj, to vaše skloňovanie, dobre už budem používať hrozia 3 roky za mrežami a hrozí 8 rokov za mrežami, spokojný? [emoji3] ľudia robia aj väčšie chyby
či ešte niečo som zle vyskloňoval?
a ku Kotlebovi sa už škoda vyjadrovať...
nie som jeho volič a ak mi niekto povie, že ho bude voliť, pokúsim sa ho odhovoriť, môže byť?
Ale stojím si za tým, že tie protesty cigánov, na mítingoch ĽSNS v Sabinove a v Levoči, ako tam vykrikujú, že Kotleba je bu*erant, ešte viac pomohlo Kotlebovi, čo sa týka % voličov
Nechápem, čo ty máš proti Rómom. Aj človek bez dokončenej školy si vie dať 1+1 dohromady. Predávam veci na Fb a píšu mi aj Rómovia z osád a môžem ti povedať, že aj tam sa nájdu úplne normálni ľudia. Stačí prekonať svoje predsudky a hneď ich nezaškatuľkovať, ale normálne sa s nimi baviť ako s každým iným zákazníkom...

A v čom by to malo pomôcť Koltebovi? Som vďačný za to, že proti nim niekto konečne vystupuje. Sa tu začali rozťahovať ako svrab a konečne im ľudia ukazujú hranice. V Bratislave mi to pripomína náckov v 90. rokoch. Ak sa pýtaš na môj názor, tak pre mňa je Kotleba sexuálny predátor, ktorý patrí do basy. Je úplne typické, že bol učiteľom. V odbornej praxi je už X rokov známe, že ľudia ako on sa koncentrujú v povolaniach, ktoré majú prístup k deťom a maloletým.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

https://dennikn.sk/1739432/zamaskovani- ... /?ref=tit1

Trnava je znama tym ze tam ziju "ostri chlapci". Vsimnite si na tych fotkach podporovatelov Lsns:
deti a postpubertali, vela hormonov a este malo rozumu.

Tu hyperaktivna Kotleta na "masáži"

--
Chapem, ked niektori ludia volia Kotletu preto, ze ziju v blizkosti osád a maju dennodenne problemy s niektorymi ich obyvatelmi. Ale mali by si uvedomit, ze Kotleta nebude vediet ich problem vyriesit, resp. jeho kroky povedu iba k vecsej eskalacii napatia a situaciu iba zbytocne vyostria. Rovnako ako nesplnil ziaden zo slubov ked nastupil ako zupan BBSK.

Volici Lsns by si mali uvedomit, ze nie je s nimi hrana zo strany Kotletovcov cista hra. Oni vedia ze nic z toho co hlasaju nie je pravda a ze nedokazu uskutocnit to co hlasaju. Im ide iba o teple poslanecke miestecka v parlamente za 4K mesacne. Pritom drviva vecsina z nich za Lsns nie su ziadni odbornici, ale jednoduchi ludia, bez odbornej skusenosti pre take dolezite otazky ako su pravne ci ekonomicke. Laici budu rozhodovat o tomto state, o veciach ktorym ani poriadne nerozumeju.
tyler91
King
King

ephramko napísal: Nechápem, čo ty máš proti Rómom. Aj človek bez dokončenej školy si vie dať 1+1 dohromady. Predávam veci na Fb a píšu mi aj Rómovia z osád a môžem ti povedať, že aj tam sa nájdu úplne normálni ľudia. Stačí prekonať svoje predsudky a hneď ich nezaškatuľkovať, ale normálne sa s nimi baviť ako s každým iným zákazníkom...

A v čom by to malo pomôcť Koltebovi? Som vďačný za to, že proti nim niekto konečne vystupuje. Sa tu začali rozťahovať ako svrab a konečne im ľudia ukazujú hranice. V Bratislave mi to pripomína náckov v 90. rokoch. Ak sa pýtaš na môj názor, tak pre mňa je Kotleba sexuálny predátor, ktorý patrí do basy. Je úplne typické, že bol učiteľom. V odbornej praxi je už X rokov známe, že ľudia ako on sa koncentrujú v povolaniach, ktoré majú prístup k deťom a maloletým.
ja nikde nepíšem, že proti ním niečo mám, ako aj každý človek, buď sa vie správať alebo nie,ver mi ja nikoho neškatulkujem... ja to píšem z pohľadu obyčajných voličov tu na východe a hlavne mladších alebo prvovoličov, že ak videli to video, kde cigáni protestujú proti Kotlebovi, ešte viac dostali chuť voliť Kotlebu, ver mi, že je to tak.
tyler91
King
King

AllGoneDead napísal:Nikde som netvrdil, ze si jeho volic. Fakt ze by si jeho volicov odhovaral je chvalihodny.

Regaoval som na tvoj pohlad, ze tu mame ovela vacsie problemy nez je Kotleba. Co je pohlad typu: To co nas nepali nech si hori dalej.
Skusim to teda trochu priamociarejsie.
Prepáč, ale proste ja mám názor taký, že zničená justícia, prokuratúra, rozkradnutá diaľnica, rozkradnutá obrana sú proste väčšie problémy resp. ako by si ty povedal, väčšie požiare.
Prečo teda nezačnú hasiť veľké požiare? prečo ľudia typu Počiatek, Vážny kvôli ktorým na Slovensku nie je dokončená diaľnica, ľudia typu Bodorovci, Gašpar, Kaliňák ktorý zničili políciu, nesedia v base? ľudia typu Jankovská, Trnka, Kováčik ktorý zničili justíciu?
Títo ľudia napáchali oveľa viac škôd, ako Kotleba so svojím šekom
Ešte raz chcem aby šli aj po Kotlebovi, ale najprv nech si robia poriadok s veľkými rybami a až tak s vypísanými šekmi...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Máme tu všetky problémy, od pása hodnostiť, ktoré sú "väčšie" nie je dobrý nápad.
Aj pred nástupom Hitlera k moci mnohí tvrdili: "z tohoto mračbna pršať nebude"
Výsledok poznáme :(

Zničená morálka, nie len justícia, prokuratúra, rozkradnutá diaľnica, rozkradnutá obrana - sú fakty, nahrávajúce Kotlebovi na smeč.

Doplním - narúšanie "mítingov" kotlebovcov, vykrikovanie, prekrikovanie považujem za čisté hlupáctvo...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tyler91 napísal: ja to píšem z pohľadu obyčajných voličov tu na východe a hlavne mladších alebo prvovoličov, že ak videli to video, kde cigáni protestujú proti Kotlebovi, ešte viac dostali chuť voliť Kotlebu, ver mi, že je to tak.
ja ti to verim len u tych prvovolicov. ziadny clovek s trojcifernym IQ nemoze ocakavat, ze Romovia budu potichucky cakat, kym ludia, ktori ich chodia terorizovat do osad vyhraju volby.
tyler91 napísal:Títo ľudia napáchali oveľa viac škôd, ako Kotleba so svojím šekom
po vcerajsku v Trnave by som si tym tak isty nebol. este nevyhrali volby a uz napadaju politikov, ktori su voci nim v opozicii. co ak vyhraju, ziskaju realnu moc a z toho, co ziskal sympacie skrze vypisany sek sa stane ten kto bude z RTVS vydavat rozkazy na nasilie proti roznym skupinam?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Narúšanie "mítingov" kotlebovcov, vykrikovanie, prekrikovanie považujem za čisté hlupáctvo...
Ženie im to vodu na mlyn.

"Najimpozantnejším prejavom veľkosti je zdržanlivosť"...

V Nemecku tiež hoci v dobrom úmysle protestujúci voči náckom roztočili čoraz väčšie "triedne nepriateľstvo" :(
tyler91
King
King

No vidíš, to som presne včera písal, že nech obvinia za výtržníctvo, našli a obvinili tých páchateľov?
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

tyler91 napísal:Prepáč, ale proste ja mám názor taký, že zničená justícia, prokuratúra, rozkradnutá diaľnica, rozkradnutá obrana sú proste väčšie problémy resp. ako by si ty povedal, väčšie požiare.
Prečo teda nezačnú hasiť veľké požiare? prečo ľudia typu Počiatek, Vážny kvôli ktorým na Slovensku nie je dokončená diaľnica, ľudia typu Bodorovci, Gašpar, Kaliňák ktorý zničili políciu, nesedia v base? ľudia typu Jankovská, Trnka, Kováčik ktorý zničili justíciu?
Títo ľudia napáchali oveľa viac škôd, ako Kotleba so svojím šekom
Pri znicenej justicii si asi zabudol na Harabina, s ktorym Kotleba vyjednaval o spolupraci(aj ked to skoncilo fiaskom).

O mesiac su volby. To uz Kotleba kludne moze byt velkou rybou, ktora vsak nespravi nic na zastavenie problemov o ktorych hovoris ty. Ked trebalo podrzat Smer pri hlasovani, co myslis, kto to dal? No LSNS.
Preco sa Smeracke utocne kampane na opoziciu vyhybaju utokom na LSNS? Lebo Smer spravi vsetko aby sa udrzal pri moci.

Medicina nie je moja domena a mozno to bude nerealny priklad.
Ale predstav si ze mas dlhodobe problemy so stitnou zlazou(mimo ineho sposobuje aj problemy s tlakom) a mas naplanovanu operaciu. Zrazu sa vsak zacne sirit nove smrtiace ochorenie, a je tu ista sanca, ze by si sa mohol nakazit. K dispozicii bude ockovanie, avsak ak sa zaockujes, tak budes musiet operaciu odlozit, povedzme o rok.
Tiez by si za prioritu povazoval aktualny problem? Alebo by si zvolil prevenciu?
tyler91
King
King

Zabudol som na Fica-šéfinko, šéf ako ho volajú , ktorý týchto ľudí na svoje fleky dosadil a chránil ich. Ako povedal pri Glváčovi, "budem pri ňom stáť v dobrom aj zlom"
Mne nemusíš vysvetľovať prečo SMER neútočí na Kotlebu a naopak. Fico, Danko, Harabin, Kotleba sú rakovinou Slovenska.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Vyrástla na "podhubí" slovenskej malosti (aj inak by šlo napísať, no nechcem) a lenivosti zaujímať sa o veci verejné...
kulox
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kulox »

awtt napísal:Pekna ukazka inteligenice kotlebovolica https://www.facebook.com/daniel.husar/p ... on_generic
Verim že existuje nejaký dôkaz samotného útoku- video, fotky modrín atd. Je to v ukamknutej časti článku?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

kulox napísal:Verim že existuje nejaký dôkaz samotného útoku- video, fotky modrín atd. Je to v ukamknutej časti článku?
Kedze bolo podane trestne oznamenie, tak prepokladam, ze aspon nejake dokazy budu. Uvidime.

Inac v Cechach je nelegalne mat na demonstraciach a zhromazdeniach zakrytu tvar, nie je to nelegalne aj u nas?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

V momente, keď prichádzala dodávka ĽSNS postavila sa jej časť účastníkov zhromaždenia do cesty a začali volať „odíďte“. Auto ľudí pomaly tlačilo pred sebou, tak, že museli zasiahnuť policajti na mieste a uvoľniť mu cestu. Našťastie sa nič vážnejšie nestalo. Po tomto incidente polícia povolala zásahovú jednotku, ktorá dohliadala na ďalší priebeh zhromaždenia.
https://www.pnky.sk/aktuality/zhromazde ... iskusiami/

tlacit ludi bielou dodavkou... z koho si to len zobrali priklad?
tyler91
King
King

Kotleba s Matovičom potvrdili moje slová,že protestujúcich rómov tak nahnali PS-ko a Kiska,ktorý v tom čase kampaňovali na východe.
Takisto,že to bude mať za výsledok len to,že ešte viac mladých a nerozhodnutých voličov to hodí Kotlebovi
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Nevidím nič nevhodné na tom, aby demokratické opozičné sily zdarma zvazali ľudí akejkoľvek rasy na protesty proti nackom

Naopak, som rad, ze to spravili

Žiaden pricetny človek sa na základe tohto nerozhoduje ci nackov voliť alebo nie
Napísať odpoveď