Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Napríklad ohladom covidu, Matovičových "opatrení" a jeho správania,Pellemu imponuje to aké je stanovisko Sulika k Matovičovi, čiže ako sa už aj hovorilo Saska pripomína opoziciu v koalicii. Je to politika aj ked sa štvorica Fico,Pelle,Sulik,Matovič sa vadia križom krážom možno sa raz vytvorí aliancia dvoch lídrov proti zvyšným dvom. Pochybujem zeby Sulik siel s Ficom, ale myslím si že uz Sulik nebude chcieť niečo riešiť s Matovičom a asi ani Matovič sním. Skor by Matovič nových partnerov hladal v madarských stranách ktoré by rád aj spojil. Blok Olano-Sme rodina-Madarské strany by bol reálny ako aj blok Hlas-SaS, alebo Hlas-Smer prípadne SNS ak by ziskali percentá ale nato potrebuju dat preč popleteneho Danka. S LSNS by nechcel ist podla mna nikto.
Hlas by isiel urcite so Smerom do vlady, lebo im to dava precenta a vsetci sa tam poznaju. Keby Pellegrinimi vadili svinstva v Smere, tak by sa ozval uz davno, ozval by sa ked pod neho spadala informatizacia alebo ked bol minister. Vzdy vsak poslusne cusal hubu. Takze povazujem za zbytocne pisat o svinstvach, ktore sa udiali za 12 rokov, teda za predpokladu, ze Pellegrini nie je hluchy, slepy a nemy. Aby zlozil vladu, tak by musel niekoho zobrat, OLaNO sa da vylucit, SaS podla mna tiez a zrejme aj Za ludi. Ani PS by s nim neslo. Ostal by tam Kotleba s ktorym by sa podla mna dohodov, ved ide o moc a funkcie, mozno by sa dohodol aj s KDH, SNS a Mostom, ak by sa niekto z nich dostal do parlamentu. SNS aj Madari su vsak mimo hry kvoli preferenciam.
Blastbit: ak napises, ze si pritakava so Sulikom, tak to znamena, ze je tam nejaka obojstranna interakcia, takze ocakavam, ze to podlozis niecim konkretnym, zatial su to len bezobsazne zvasty
Ty si žvásť Beardie sak sledujes diskusie v telke? no očividne nie, nebudem tu posielat linky z diskusii a nazorov politologov aby si veril co píšem.
Madarské strany sa možno spoja do jednej velkej strany. Vtedy by uz mali aj minimálne 6%, nehrali by síce prvé husle ale ich hlasy by priklonili stranu na miske váh bud koalicii alebo opozicii. Mne sa to teda pri tej Saske u Pelleho zdá reálne lenže Saska by zase riskovala žeby prišla o výrazne značnu časť voličov, no tiež sa im dosť nepozdáva "spojenectvo" s Olanom a Sme rodinou..Sme rodina mi príde zase taká ako sami povedali drahá nevesta..možno by šli skoro s každým aj so Smer,Hlas,KDH,SNS,Dobra volba..ským nie tak zrejme LSNS a Progresivne Slovensko.
Madarské strany sa možno spoja do jednej velkej strany. Vtedy by uz mali aj minimálne 6%, nehrali by síce prvé husle ale ich hlasy by priklonili stranu na miske váh bud koalicii alebo opozicii. Mne sa to teda pri tej Saske u Pelleho zdá reálne lenže Saska by zase riskovala žeby prišla o výrazne značnu časť voličov, no tiež sa im dosť nepozdáva "spojenectvo" s Olanom a Sme rodinou..Sme rodina mi príde zase taká ako sami povedali drahá nevesta..možno by šli skoro s každým aj so Smer,Hlas,KDH,SNS,Dobra volba..ským nie tak zrejme LSNS a Progresivne Slovensko.
no ved nejaky skus, najlepsie nejake vyjadrenie Sulika
Pokiaľ viem, tak SaS už viac ako 10 rokov deklaruje, že nepôjde do vlády so SMERom a klonmi SMERu.
Fico je dlhodobo najnepopulárnejší politik. Nemusí ani nič hovoriť a väčšina Slovákov si už len jeho xicht spája so všetkým zlom, čo sa tu stalo za 12 rokov. Okrem toho je alkoholik a odkedy prehral voľby s Kiskom to s ním ide dole vodou (okrem utekania z tlačoviek, vyhrážok a konšpirácii už teraz nič iné nedáva). Konflikty s Pelem mali už pred voľbami, ale asi sa Ficovi ešte podarilo ukecať oligarchov, že vyhrajú voľby a nič sa nikomu nestane. Keďže stranu odmietol opustiť aj po prehratých voľbách, tak oligarchovia začali tlačiť peniaze do Peleho strany.
SNS bude rada, ak bude mať s Dankom 2%.
Maďari každých pár mesiacov deklarujú, ako sa idú spájať, ale vždy sa navzájom pohádajú. Mali dohodu, že Bugár a starí politici z MK pôjdu preč z politiky natrvalo, to sa nenaplnilo. Je úplne nereálne, aby sa spojili a vznikla jedna maďarská platforma, pretože nevedia vyriešiť jeden kľúčový problém a to rozdelenie na Maďarov, ktorých podporuje Orbán a na tých, ktorí s Orbánom (Budapešťou) nič nechcú mať.
Takže ak by boli voľby dnes, Pele by išiel do vlády s Ficom, s Kollárom a ak by im chýbali hlasy, tak by mali tichú podporu náckov (napr. výmenou za to, že Kotleba nepôjde do basy). Predpokladám, že SMER má na súdoch stále stovky ľudí. Však tu teraz neprejde týždeň, aby NAKA nebrala ďalších a ďalších sudcov.
Ukazuje sa, že slovenská polícia aj pod Lučanským tu celú dekádu fungovala ako mafia z 90. rokov. Klasickí výpalníci, ktorým zločinci buď rovno dopredu platili "za ochranu", alebo polícia odhalovala zločiny nie preto, aby hájila právo, ale aby si policajní funkcionári, prokurátori a sudcovia mohli vypýtať úplatky za to, že tie zločiny sa zmenia na "skutok sa nestal".
Fico je dlhodobo najnepopulárnejší politik. Nemusí ani nič hovoriť a väčšina Slovákov si už len jeho xicht spája so všetkým zlom, čo sa tu stalo za 12 rokov. Okrem toho je alkoholik a odkedy prehral voľby s Kiskom to s ním ide dole vodou (okrem utekania z tlačoviek, vyhrážok a konšpirácii už teraz nič iné nedáva). Konflikty s Pelem mali už pred voľbami, ale asi sa Ficovi ešte podarilo ukecať oligarchov, že vyhrajú voľby a nič sa nikomu nestane. Keďže stranu odmietol opustiť aj po prehratých voľbách, tak oligarchovia začali tlačiť peniaze do Peleho strany.
SNS bude rada, ak bude mať s Dankom 2%.
Maďari každých pár mesiacov deklarujú, ako sa idú spájať, ale vždy sa navzájom pohádajú. Mali dohodu, že Bugár a starí politici z MK pôjdu preč z politiky natrvalo, to sa nenaplnilo. Je úplne nereálne, aby sa spojili a vznikla jedna maďarská platforma, pretože nevedia vyriešiť jeden kľúčový problém a to rozdelenie na Maďarov, ktorých podporuje Orbán a na tých, ktorí s Orbánom (Budapešťou) nič nechcú mať.
Takže ak by boli voľby dnes, Pele by išiel do vlády s Ficom, s Kollárom a ak by im chýbali hlasy, tak by mali tichú podporu náckov (napr. výmenou za to, že Kotleba nepôjde do basy). Predpokladám, že SMER má na súdoch stále stovky ľudí. Však tu teraz neprejde týždeň, aby NAKA nebrala ďalších a ďalších sudcov.
Ukazuje sa, že slovenská polícia aj pod Lučanským tu celú dekádu fungovala ako mafia z 90. rokov. Klasickí výpalníci, ktorým zločinci buď rovno dopredu platili "za ochranu", alebo polícia odhalovala zločiny nie preto, aby hájila právo, ale aby si policajní funkcionári, prokurátori a sudcovia mohli vypýtať úplatky za to, že tie zločiny sa zmenia na "skutok sa nestal".
Beardie- prepáč ale nie nepošlem
ephramko- s tým tvojim nazorom by sa dalo suhlasiť otázne je čo robí táto vláda s ludmi vrahmi ktorí sú na slobode, napr Jan Kán. Asi zatial nič čo by ma presvedčilo o tom že toto zloženie vlády by bolo iné od tej minulej. Ale tak aspon náckov snád pekne postupne tiež začnú preverovať a pekne rozpustia ich stranu ako to urobili v Grecku
ephramko- s tým tvojim nazorom by sa dalo suhlasiť otázne je čo robí táto vláda s ludmi vrahmi ktorí sú na slobode, napr Jan Kán. Asi zatial nič čo by ma presvedčilo o tom že toto zloženie vlády by bolo iné od tej minulej. Ale tak aspon náckov snád pekne postupne tiež začnú preverovať a pekne rozpustia ich stranu ako to urobili v Grecku
uprimne, vobec ma to neprekvapilo
btw, poprosim v nicku male b
beardie- ani mna by neprekvapilo to, keby ti to pošlem hoci aj 10 linkov a v každom linku by si si opäť našiel niečo co treba dementovať
lebo Blastbit tu šíri nezmysli od nejakých hlupákov. No tak si to mysli milý beardie ( dúfam že dostanem aspoň pochvalu za to, že som nezabudol v tvojom nicku napísať malé b
)
A aby som nebol OT ako beardie. Co myslíte je reálna možnosť tá žeby LSNS dopadlo ako nacistická strana v Grecku?
A aby som nebol OT ako beardie. Co myslíte je reálna možnosť tá žeby LSNS dopadlo ako nacistická strana v Grecku?
Ad Hlas. Podla mna to urobili vyborne, ze sa osamostatnili hned po volbach. Teraz maju styri roky a za ten cas sa z nich bilag Smeru podari do velkej miery zmyt. V 2024 uz skoro nikoho nebude zaujimat, ze pred 4 rokmi niektori clenovia boli tam a tam. Najma ak oproti Smeru budu robit tu slusnejsiu a konstruktivnejsiu politiku a ak dalsi clenovia nebudu vysetrovani. Tu sa im este moze vratit Ziga, som zvedavy ci ho hodia cez palubu alebo si ho budu ako mafiani do nekonecna zastavat.
Toto si ty, presne ako v teme o covide alebo v teme o Matovicovej vlade. Ked pride na argumentaciu, ze ci to vies dolozit, tak takmer nikdy to nevies dolozit, pretoze to nemas cim dolozit. Nedas teda ziadne linky, ziadne dokazy, popripade sa vyhnes reakcii. Na co sa vlastne zapajas do diskusie, ak si tvrdis svoje a pokial ti niekto oponuje, tak uz to svoje nevies podlozit ziadny dokazom? Ved to je taka taktika Kotlebu, ktory rozprava famy so stopercentnou istotou, ze tomu ludia uveria.
toto je diskusne forum a ja chcem diskutovat, ale nedavas mi moznostBlastbit napísal: 23 jan 2021, 23:42 beardie- ani mna by neprekvapilo to, keby ti to pošlem hoci aj 10 linkov a v každom linku by si si opäť našiel niečo co treba dementovať![]()
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zigu si stale brania, ale netreba pozerat na to co politici hovoria, ale co robia. Tym myslim, ze si ho brania, ale nechodi uz na tlacovky. Z toho mi vyplyva, ze ho uz cez palubu hodili. Dufam, ze ho budu nasledovat dalsi.eMPiko napísal: 24 jan 2021, 0:17Tu sa im este moze vratit Ziga, som zvedavy ci ho hodia cez palubu alebo si ho budu ako mafiani do nekonecna zastavat.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak predsa sa LSNS stiepi - https://dennikn.sk/minuta/2241858/
Milan Uhrík, Milan Mazurek, Ondrej Ďurica či Miroslav Suja odchádzajú z ĽSNS po konflikte s Marianom Kotlebom.
Takže zrejme ostanú ako nezaradený poslanci. Dúfajme že si ich žiadna strana nestiahne k sebe. Aj ked možno si ich k sebe stiahne T.Taraba z Kdžp, kedysi paktoval s LSNS aj s SNS.
Tak znie to dobre, az na to ze volici LSNS pojdu k Smeru alebo Hlasu. Moj tip je, ze ked vezmu Kotlebu do väzenia, tak ta strana sa nedostane do parlamentu. Tam uz nebudu mat koho dat ani na billboard
.
S tými výrokmi ohľadne Hlasosmeru by som bol trošičku opatrnejší. Podľa mňa by Pellegrini Smer ako koaličného partnera bral iba ako úplne posledné núdzové riešenie na spôsob Bugára a Mostu anno, keďže on veľmi dobre vie, že spájať sa so Smerom je iba ako dočasné riešenie a určite nie na dlhú trať... To je ako keby chcel ešte dokončiť svoj posledný tanec na potápajúcom sa Titanicu - buď alebo. A on to podľa mňa veľmi dobre vie - veď nie nadarmo odišiel medzi prvými zo Smeru. Pravdepodobne sa bude snažiť ujať dôvery ostatných strán a prezentovať sa ako polepšené dieťa. Podľa mňa by to bola tá najprospešnejšia taktika z jeho pohľadu - získať dôveru potenciálnych koaličných partnerov, resp. voličov a nie si špiniť svoje meno a meno svojej strany s postapokaliptickým Smerom. A čo sa týka ĽSNS, tak to vidím ako väčšina z vás.
Náhodou, tiché vajco má teraz šancu.gorsche napísal: 26 jan 2021, 13:15 Tak znie to dobre, az na to ze volici LSNS pojdu k Smeru alebo Hlasu. Moj tip je, ze ked vezmu Kotlebu do väzenia, tak ta strana sa nedostane do parlamentu. Tam uz nebudu mat koho dat ani na billboard.
@Leslie10 Ale to iste plati aj o stranach OLANO, SaS, Za ludi, PS. Tie strany by s Hlasom isli az pri poslednej moznosti. Podla mna je vacsia sanca ze Hlas zlozi vladu so Smerom ako ze sa pred chvilou vymenovane strany spoja do vlady s Hlasom. Predsa len Pellegrini a vsetci popredni ludia v Hlase boli v Smere. Poznaju sa tam, ocividne mali spolocne ciele, dlhe roky sa im spolupracovalo v pohode. Ja by som si ani nebol az tak isty ze toto je zrada Smeru. Ved to rozdelenie Smeru vyhovovalo obom. Fico este ma sancu sa dostat do vlady, Pellegrini ma stranu a moze byt premier. Je to moja konspiracia...
Nemusíš byť daleko od pravdy,niečo podobné som tiež písal, je to tzv "rozdelenie síl". Mozno aj Matovič so Sulikom, hraju trošku divadlo hádkami medzi sebou. Síce príde Olano o značnú časť voličov ale stále im ostane dostatok voličov aby sa dostali do parlamentu a SaS išli percentá rapídne hore od volieb aby tiež mali nejakú šancu miešať kartami, aby mali upevnenú istú poziciu vo volbách. Podla mna taktika na obidvoch stranách Smer-Hlas..Olano-SaS.
Sme Rodina možno padne..Progresivne Slovensko pojde hore..LSNS- ak Kotleba nepojde do basy a táto časť jeho ludí čo od neho odišla, možno založí vlastnú stranu, možno získajú nejaké percentá lebo budú robiť "inú politiku", niekto im naletí. Ved tam su bitkári,mafiani,neschopáci.
V 21 storočí nemajú co hladať nacisticko,fašistické a komunistické strany Leninovho typu.
Sme Rodina možno padne..Progresivne Slovensko pojde hore..LSNS- ak Kotleba nepojde do basy a táto časť jeho ludí čo od neho odišla, možno založí vlastnú stranu, možno získajú nejaké percentá lebo budú robiť "inú politiku", niekto im naletí. Ved tam su bitkári,mafiani,neschopáci.
V 21 storočí nemajú co hladať nacisticko,fašistické a komunistické strany Leninovho typu.