Stránku na hodinky

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
letri
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Stránku na hodinky

Príspevok od používateľa letri »

Ahojte,
potrebovala by som tip alebo radu na nejakú kvalitnú spoľahlivú stránku na pánske hodinky. Najlepšie by bolo, keby ste s ňou mali nejaké skúsenosti (pozitívne).
Videla som kopu stránok na googli, ale naozaj by som potrebovala nejakú spoľahlivú s nejakými referenciami.
Alebo ešte poprípade spoľahlivú stránku na retiazky, ak poznáte.

Vopred ďakujem
Jaccobinho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Stránku na hodinky

Príspevok od používateľa Jaccobinho »

Ahoj, neviem síce aký typ hodiniek hľadáš, ale ja mám - na počudovanie - veľmi dobrú skúsenosť s hodinkami Shark sports watch. Predávajú ich napríklad aj na tophodinky.sk, no oveľa viac sa oplatí objednať ich z eBay, kde ich máš za polovicu ceny. Ja som si ich plánoval kúpiť cez tú slovenskú stránku, lebo také hodinky sa mi zdali za tú cenu super výhodné, no pozrel som na eBay a tam boli za polovicu.. Prišli zabalené krásne v krabičke, objednal som si čierne. Mám ich asi pol roka, myslel som si že čierna sa na hranách rýchlo zošúcha, no ani jeden škrabanček, taktiež sklíčko som párkrát oprel o dvere/stenu (je vystúpené) a je taktiež stále bez škrabancov. Nosím ich denne
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja mam velmi dobru skusenost so shopom ehodinky.sk, maju velmi dobre ceny, slusny vyber a nebol problem ani s reklamaciou. A posielaju expresne.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Kupoval som na http://www.watchshop.com/, platba paypalom, za nejake 2 dni boli u mna. Dokonca mi znizili cenu kedze ponukaju sluzbu "ak ich najdes niekde inde lacnejsie...". V diskusii k produktu kt. som kupoval uviedol niekto link na rovnake hodinky v inom eshope, pouzil som ten a znizili mi patricne cenu, takze za mna iba spokojnost.
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Veľmi pekne ďakujem za tipy, veľmi ste mi pomohli. :) Ešte keby ste vedeli o nejakej good stránke na retiazky? Tiež, ak by ste mali nejaké skúsenosti, by bolo fajn.
Napísať odpoveď