Zdravim Vas,
na uvod - precital so uz nejedno forum ohladne straty udajov, no podobny problem ako mam ja som nenasiel. Takze o co ide:
Pred casom sa mi stalo za svoj disk (1TB ADATA CH94) som vytiahol z PC s tym ako sa ma - "odstanit USB", vypisoval mi ze zariadenie este pracuje atd. Robil mi to vzdy, tak som ho opat s kludnym svedomim vytiahol (Pozn. kopiroval som jedno niekolko videi z oslavy na disk, pretoze som si ho chcel pozriet na domacom kine "DK"). Tak som disk zapojil do domaceho kina a co cert nechcel, po zapnuti DK sa to zacalo aktualizovat. Potom mi uz nenacitalo ani DK, ani PC. Po zasunuti do PC vypisuje ze potrebuje format. (Pozn. mylsim ze chyba bola v tej aktualizacii ako v nespravom vybrati z PC, kedze predtym po tejto operacii fungoval spravne)
Nechcel som davat format, pretoze viem o SW, ktory vie opravit pripadné chybne sektory. Pustil som HDD Regenerator. Scan disku s hladanim chybnych subrov trval 8:05 hod, bez výsledku- ziadny chybny sektor.
Tak som sa snazil problem vyriesit Active File recovery - nasiel vsetky priecinky so subormi - su v dobrej kondicii pre obnovenie. No ked zvolim ponuku "Recovery" tak ma posle do tepnych krajin, s tym ze mam skusit v CMD prikaz CHKDSK, pripadne inak vyriesit problem. Na disku je asi 900GB dat.
Moze mi prosim niekto pomoct ako tento problem vyriet?
Strata suborov z disku (disk ADATA CH94)
Re: Strata suborov z disku (disk ADATA CH94)
Cez čo si tu písal tento príspevok? smevdomie, vyýsledok.. ale najviac sa mi páčia tepné krajiny.. 
A to chkdsk si skúšal?
A to chkdsk si skúšal?
Skusal som CHKDSK a vypisuje: "Unable to determine volume version and state"
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2015, 9:54)
Este nejaka rada, prosim?
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2015, 9:54)
Este nejaka rada, prosim?
Jedna z posledných možností by mohla byť.. naformátovať disk na typ partície, ktorú si tam mal predtým, použiť však len rýchly formát. Následne by Ti cez program Recuva a podobné "Undelete" programy malo nájsť všetky predchádzajúce súbory. Ja tak raz dávnejšie (možno je tomu už aj 10 rokov) obnovil takmer celý obsah disku (určite minimálne 95% dát).
Ale je to bez záruky..
Ale je to bez záruky..
Dakujem za radu, nad tym som uvazoval ako nad poslednou moznostou, kedze tie data tam realne stale mam.
Ak sa nebude dat inak, musim vyuzit tutu cestu.
Ak sa nebude dat inak, musim vyuzit tutu cestu.
Ako sa teraz zobrazí disk v PC v správcovi zariadení?
V spravcovi tak ako je na Obr. .4040 napísal:Ako sa teraz zobrazí disk v PC v správcovi zariadení?
Pripajam aj Obr. co mi hlasi ked chcem dat Recovery.
-
Myskoo
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Toto sa stalo aj mne ze cely externy disk zrazu potreboval format.
Tento program ma nesklamal> Runtime GetDataBack
obnovil som cely disk na 100%!!!
Tento program ma nesklamal> Runtime GetDataBack
obnovil som cely disk na 100%!!!