Strateny activate key.

Informácie o software, ankety...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Strateny activate key.

Príspevok od používateľa dudo02 »

Zdravim.Mam nasledovny problem.
Pouzivam programBlazeDTV 2,5,ktorym ovladam zariadenie urcene na prijem pozemneho dogitalneho vysielania,ktore sa zasuva do USB slotu.K tomuto zariadeniu som dostal CD s instalacnym softom,ktore bolo zabalene v takom obycajnom papierovom obale.Pri instalacii som zadal aktivacny kluc,ktory bol nalepeny prave na tomto papierovom obale.Teraz som si nejak robil poriadok v PC a zistil som,ze nemam nikde opisany tento key a neviem najst ani ten obal(zrejme som ho vyhodil).Stale mam vsak nainstalovany tento softver,ktory je aktivovany.Chcem sa opytat-je mozne tento aktivacny kluc niekde vyhrabat v PROGRAM FILES?V samotnom softe po spusteni,nedokazem nic ohladom tohoto kluca najst...Tiez som skusal pozerat v evereste v zlozke"license",ale tam tiez nie je...Tak ak by niekto vedel poradit,bol by som vdacny. :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

regedit
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Uzasna rada ty kares. Nabuduce ked sa ta niekdo bude pytat ako zlozi origami brontosaura tak mu napis ze z papiera.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Gangy napísal:Uzasna rada ty kares. Nabuduce ked sa ta niekdo bude pytat ako zlozi origami brontosaura tak mu napis ze z papiera.
Ale sak tam pisu ze kde je este mozne najst key na program ta co riesis.
dudo02
King
King

Kde"tam"?

Inac som nasiel v registroch informacie o programe,avsak ziadna informacia ktora by sa podobala na aktivacny kluc...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ved tam! :lol:
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Google si skusal ?
dudo02
King
King

Mna by zaujimalo,ci sa da ten povodny kluc vyhrabat dakde v systeme :) .K tomuto sa mi nejako nepodarilo dogooglit..
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Tento program si to nezapisuje do registrov ale asi do niektoreho suboru vo svojom adresari v Program Files.
krpec.fis
Novice
Novice

Re: Strateny activate key.

Príspevok od používateľa krpec.fis »

dudo02 napísal:Zdravim.Mam nasledovny problem.
Pouzivam programBlazeDTV 2,5,ktorym ovladam zariadenie urcene na prijem pozemneho dogitalneho vysielania,ktore sa zasuva do USB slotu.K tomuto zariadeniu som dostal CD s instalacnym softom,ktore bolo zabalene v takom obycajnom papierovom obale.Pri instalacii som zadal aktivacny kluc,ktory bol nalepeny prave na tomto papierovom obale.Teraz som si nejak robil poriadok v PC a zistil som,ze nemam nikde opisany tento key a neviem najst ani ten obal(zrejme som ho vyhodil).Stale mam vsak nainstalovany tento softver,ktory je aktivovany.Chcem sa opytat-je mozne tento aktivacny kluc niekde vyhrabat v PROGRAM FILES?V samotnom softe po spusteni,nedokazem nic ohladom tohoto kluca najst...Tiez som skusal pozerat v evereste v zlozke"license",ale tam tiez nie je...Tak ak by niekto vedel poradit,bol by som vdacny. :)
skus SIW 2008
http://www.gtopala.com/
zobrazuje viac licencii ako Everest
dudo02
King
King

Skusil som,ale nic-ukazal mi presne tolko licencii ako everest.Ale vdaka aj tak :) .
Napísať odpoveď