Oco si otvoril mailovu schranku z prace, na ktoru sa prihlasuje normalne cez web. Otvoril si tam word prilohu ( bez stiahnutia do PC ) a upravoval po tom co to dokoncil dal uložiť, ale praca je fuč na disku ju nikde nevieme najst. moze byt ze sa zapotrošila niekde v inych zlozkach?
browser: OPERA
tak mohla by sa nachadzat v TEMPe, takze nemaz surkomne udaje ani nic podobne, skus to tam prehladat...ak si ju uz vymazal mohlo by to ist napr. cez TuneUp a obnovit vymazane subory, kedze si ju otvoril cez prehliadac a nedal si ju ulozit bude mat pravdepodobne aj nejake ine meno, takze sa sustred na subory .doc
c:\document and seetings\som_lama\local settings\temp
c:\document and seetings\som_lama\local settings\temporary internet files
c:\document and seetings\som_lama\local settings\application data\opera
c:\document and seetings\som_lama\application data\opera
c:\program files\opera\
No takze, neviem ako je na tom Opera ale myslim ze rozdiel medzi nou a FF nebude az taky. FF to ma tak, ked nieco date iba otvorit a nie ulozit tak si to docasne ulozi do svojho tempu, tam to mozete upravova a robit s tym co chcete, ak to ulozite tak sa vam to do toho tempu ulozi ale akonahle zavrete prehliadac tak to zmaze z toho tempu aj ked ste to upravovali.
JJ vravim ze LOCK. ono to nikde nie je aj ked som pozeral svetky priecinky "som_lama" aj ked tie som prekutral uz predtym. Nic to. Oco sa to toho pustil znova