STREETBALL vs. BASKETBALL
-
frodimir1
Star
- Kontaktovať používateľa:
STREETBALL vs. BASKETBALL
suuboj titanov ja som za street, ale ked sa nedaaa mozem aj basket
-
audiotrack
VIP
-
braino.swk
Light Professional
-
dair
Guru wannabe
musim suhlasit s Brainom, skor Bball je technickejsi...audiotrack napísal:ja mám radšej street. je to čosi technickejšie a rýchlejšie.
Zalezi na tom co prave hram, tomu prisposobujem svoju hru a myslenie...
Ale streetom som vyrastal a je vecsia vyzva 1vs.1 al 2vs.2.
(joooj aky som prave rozbity z treningu
-
Eleanor_GT
Medium Star
street je dobry pre tych ktory nevedia basketbalove pravidla
!Ale zas to az tak neni jak si myslite ze nema pravidla na vsetkych streetballovych turnajoch platia pravidla a atke nieco ako robia and1 je show nei skutocny basket lebo tam maju prenasanie a ine vecicky ale na skutocnom streetballe alebo streetballovom turnaji nemozes mat prenasanie 
-
dair
Guru wannabe
tak teba by som si podal, ta tipujem na 14dOg napísal:street je dobry pre tych ktory nevedia basketbalove pravidla!Ale zas to az tak neni jak si myslite ze nema pravidla na vsetkych streetballovych turnajoch platia pravidla a atke nieco ako robia and1 je show nei skutocny basket lebo tam maju prenasanie a ine vecicky ale na skutocnom streetballe alebo streetballovom turnaji nemozes mat prenasanie
a este by si nam mohol vysvetlit ako sa dribluje lebo to by nam pomohlo
1.tipujes zle
2. ak nevies ako sa dribluje tak neviem jak mozes hrat basket
podalsie tym som nechcel hrat mudreho tym som chcel iba obajsnit to ze polovica ludi co pride na ihrisko si predtym pozre nejake videjko and1 a hra gangstrov na ihrisku!Skusim to skratit-Nie vsetko co vidite v telke alebo vo videach sa da pouzit aj v reale!
to dair:ak sa snazis byt vtipny mozes sa ist realizovat na ine servery kde tvoj " vtipny talent" urcite ocenia napr. http://www.funny.sk/ apod.
Btw z jedneho prispevku vies urcit vek?
2. ak nevies ako sa dribluje tak neviem jak mozes hrat basket
podalsie tym som nechcel hrat mudreho tym som chcel iba obajsnit to ze polovica ludi co pride na ihrisko si predtym pozre nejake videjko and1 a hra gangstrov na ihrisku!Skusim to skratit-Nie vsetko co vidite v telke alebo vo videach sa da pouzit aj v reale!
to dair:ak sa snazis byt vtipny mozes sa ist realizovat na ine servery kde tvoj " vtipny talent" urcite ocenia napr. http://www.funny.sk/ apod.
Btw z jedneho prispevku vies urcit vek?
-
Black Hawk
Amateur
Re: STREETBALL vs. BASKETBALL
ja stale hrajem basket