Stretli ste uz K*K*TA?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bukelo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa bukelo »

Tak ako pozeram tak tato tema sa mi celkom pekne rozbehla, len tak dalej.
Na pobavenie pridavam jednu peknu basnicku, ktoru si dovolim citovat s knihy "Dost bylo k*k*tů" od X. Crementa
  • "Hymna protik*k*tí terapie"
    Už nebýt k*k*t, chtít lepším být
    Mít rad svou ženu, rodiče ctít.
    Na lidi smát se, a mít je rád.
    Z k*k*ta slušným člověkem se stát
A este doplnim jednu krasnu vetu z tejto knihy: "I vyléčený k*k*t, zůstavá pořád jen k*k*tem "
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Poznam jedneho. Co nanho povedat. Uplny fas. Co sluby, nedodrzi. S kazdym sa snazi byt kamos, popri tom za chrbtom ohovara. Je schopny odrbat aj najlepsieho kamosa o poslednu korunu, robi sa vecne zhuleny (samozrejme nie je, no zopar podobnych jemu mu to zere) a najhorsie asi na tom je, ze to bol kedysi moj velmi dobry priatel. Dokonca je k*k*t hned 2x, lebo postval (blbymi recami) medzi sebou zopar kamosov a samozrejme z toho tazil.
Avsak cas plynie rychlo a ludia, co sa okolo neho zberali (uznavali ho) rychlo dosli na to, co je to za hajzla a teraz sa uz mozem len usmievat, ked vidim, ako ho ludia, o ktorych si mysli, ze su jeho kamosi nemaju radia zacina im riadne liezt na nervy.
Je len otazka casu, az mu niekto rozbije papulu a budem sa pekne usmievat :) lebo takyto clovek si to len zasluzi.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Frikso napísal:Poznam jedneho. Co nanho povedat. Uplny fas. Co sluby, nedodrzi. S kazdym sa snazi byt kamos, popri tom za chrbtom ohovara. Je schopny odrbat aj najlepsieho kamosa o poslednu korunu, robi sa vecne zhuleny (samozrejme nie je, no zopar podobnych jemu mu to zere) a najhorsie asi na tom je, ze to bol kedysi moj velmi dobry priatel. Dokonca je k*k*t hned 2x, lebo postval (blbymi recami) medzi sebou zopar kamosov a samozrejme z toho tazil.
Avsak cas plynie rychlo a ludia, co sa okolo neho zberali (uznavali ho) rychlo dosli na to, co je to za hajzla a teraz sa uz mozem len usmievat, ked vidim, ako ho ludia, o ktorych si mysli, ze su jeho kamosi nemaju radia zacina im riadne liezt na nervy.
Je len otazka casu, az mu niekto rozbije papulu a budem sa pekne usmievat :) lebo takyto clovek si to len zasluzi.
no preeeesne viem o com hovoris, akurat u nas je to spoluziacka a ona uz ani pi*a nie je ona je uz koko*
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ach jezis. stretavam ich kazdy den v skole alebo niekde von. a su taky neskutocny k..... ze konec. mam na nich take nervy ze ma ide slak trafit. jeden moj spoluziak. ja ho nepochopim ja keby som mal viest taky zivot ta sa hned zacnem menit. ale sak to on JOOJ by som ho roztrhol. napriklad som nevidel este ani jedneho k.... v nasom zbore ani oblasti takze som rad. a dufam ze tu taky clovek ani nepride
Brian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Brian »

Ja ich vidím každý deň... ked idem okolo zborovne tak ich tam je hneď niekoĺko... :wink:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

hojko napísal:Takeho extra nie, ale par podobnych by sa naslo. Dokonca aj tu z fora by som vedel vymenovat, ale ako je niekto pre mna kkt, tak mozem byt aj ja pre druheho...
:o fakt ? neverím :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

takych kktov tu behaju cele stada.boneheads,al-kaida (ciganos) a gangsta reppaz straight out najblizsie sidlsko...
plus vynimky z kazdej kategorie
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

Frikso napísal:Poznam jedneho. Co nanho povedat. Uplny fas. Co sluby, nedodrzi. S kazdym sa snazi byt kamos, popri tom za chrbtom ohovara. Je schopny odrbat aj najlepsieho kamosa o poslednu korunu, robi sa vecne zhuleny (samozrejme nie je, no zopar podobnych jemu mu to zere) a najhorsie asi na tom je, ze to bol kedysi moj velmi dobry priatel. Dokonca je k*k*t hned 2x, lebo postval (blbymi recami) medzi sebou zopar kamosov a samozrejme z toho tazil.
vystihol si to velmi pekne, taketo typy poznam aj ja, a nikdy viac uz snimi nechcem mat nic spolocne
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no obcas v zrkadle, ked si leziem sam sebe na nervi :?
No inak maitela netu, kde som robil predtym, to bol neskutocny.
Bral som ho ako normal, ale ked som odisiel, ako sa zo zenou zachovali, ze to by mohly dostat ocenenie K* roka :evil:
McDollar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa McDollar »

O kktoch resp. o kktovi by som vedel rozpravat cele hodiny,lebo jeden velky chodi so mnou do triedy... Hned v prvaku doniesol do skoly papier na ktorom bol jeho oskenovany kkt...boha,este sa s tym chvalim,ze ma 29,4cm pritom to bolo jasne ze to upravoval cez soft...odvtedy vieme,ze jeho naj. zariadnie je scanner...keby ste poculi co si kazdy den v skole vymysla,ze chodi 120 cez diery na fiate,s piatimi holkami to robil na zastavke,ma doma dinosaurie vajcia,ze ucil psa faklit a skrecky grcat alebo spal v tescu na valendach, ked sa mu nechcelo ist domov...atd proste cisty nefalsovany kkt.. :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

McDollar : fuu na strednej som mal tiež takého : všade bol , všetko videl , všetko vedel
Ale aj jeho to po čase prestalo baviť , najlepší liek na to je ignorácia
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

samozrejme aj ja som stretol... a nebol jeden aj ked zas nemozem povedat ze by ich bolo nejak vela takych ozajsnych kktov... proste ked spoznam noveho cloveka a este sa iba tak otukavame tak sa snazime komunikovat na takej bezkonfliktnej urovni a vtedy sa este mozu aj takito ludia zdat v pohode avsak ked sa im dostanete hlbsie pod kozu tak vtedy obcas pride ladova sprcha a poviete si ze teda s tymto clovekom si rozumiet nebudem... ok ale toto bola zatial len rozdielnoast nazorov... ale preto ked ma niekto iny nazor hadam este nie je kkt... no a teraz pride na radu sposob prezentovania svojich nazorov, schopnost racionalne diskutovat a napokon schopnost robit kompromisy... a ked je uz niekto na nule aj v tychto veciac tak vtedy je to pre mna =ko*ot=
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

Brian napísal:Ja ich vidím každý deň... ked idem okolo zborovne tak ich tam je hneď niekoĺko... :wink:
moja rec! :lol: ja stretavam 99% prave pri zborovni :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

McDollar napísal:O kktoch resp. o kktovi by som vedel rozpravat cele hodiny,lebo jeden velky chodi so mnou do triedy... Hned v prvaku doniesol do skoly papier na ktorom bol jeho oskenovany kkt...boha,este sa s tym chvalim,ze ma 29,4cm pritom to bolo jasne ze to upravoval cez soft...odvtedy vieme,ze jeho naj. zariadnie je scanner...keby ste poculi co si kazdy den v skole vymysla,ze chodi 120 cez diery na fiate,s piatimi holkami to robil na zastavke,ma doma dinosaurie vajcia,ze ucil psa faklit a skrecky grcat alebo spal v tescu na valendach, ked sa mu nechcelo ist domov...atd proste cisty nefalsovany kkt.. :)
Chudak chalan sak ten neni normalny. Mu vybav nejaku hospitalizaciu, spiste so spoluziakmi peticiu alebo co ja viem co. Ja by som s takym clovekom nemohol chodit do triedy, alebo vlastne to moze byt super, dostanes gulu a mas sa na kom vyburit.
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

samozrejme, že poznám kuknem večer správy a hádajte koho tam vidím - sam k...t
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

smesna tema . ved takych ludi stretavam DEN CO DEN !
(teraz predavam v BA a tam je kkt. kazdy 3-4 )
:!: :evil:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Po svete beha takych xy...No a ked som s kamosmi siel na vychod viac tak tam ich pribudalo ... bolo z nich citit len averziu a zavist...Bolo mi z nich zle.
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Martin44 napísal:Po svete beha takych xy...No a ked som s kamosmi siel na vychod viac tak tam ich pribudalo ... bolo z nich citit len averziu a zavist...Bolo mi z nich zle.
cuj sem to si tym myslel vychodne Slovensko ??!
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Martin44 napísal:Po svete beha takych xy...No a ked som s kamosmi siel na vychod viac tak tam ich pribudalo ... bolo z nich citit len averziu a zavist...Bolo mi z nich zle.
martin choď už s tým Bratislavským nadradenstvom do pi*e
nebstr
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebstr »

hojko napísal:Takeho extra nie, ale par podobnych by sa naslo. Dokonca aj tu z fora by som vedel vymenovat, ale ako je niekto pre mna kkt, tak mozem byt aj ja pre druheho...
Veď práve :wink: .. ale nie sranda :D .
K téme: extra to asi fakt nie ale tých menších koko*kov už áno.
Napísať odpoveď