Stretnutie s rodičmi

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa k6 »

zuzuzu napísal:Hm ja mam 18 a on pomaly 29...
No a sme spolu asi 4 mesiace...
Whoa... Ja Ti nechcem brat iluzie, takze radsej napisem... napisem ze Ti drzim palce. Moj nazor vlastne nieje podstatny... ale, 11 rokov je DOST a Ty si skutocne este mlada baba... Musela by si mat extra liberálnych rodicov, aby boli v pohode ked zistia ze medzi vami je taka vekova priepast. Nechcem moralizovat, za to ma nikto neplati. Ja tiez niesom prilis konzervativny, ale keby si bola moja dcera a chodila by si s tak "starym" chalanom, zrejme by som sa i ja v duchu modlil za to, aby ta to co najskor pustilo a nasla si si priatela primeraneho veku. Nic proti, vsetok respekt. Len vysvetlujem pohlad rodicov a svoj pohlad, tak ma nebite.
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

ja som sa zoznámil s priatelkiními rodicmi asi po niejakych 2-6 mesiacoch dokonca poznam skoro celu jej rodinu osobne...
prvotné pocity boli trochu blbé a le v pohode som to zvládol a myslim si že si ma jej rodinka obľúbila no napr minule som bol s nou a jej rodicmi jej starkej na oslavu.. :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

k6 napísal:Whoa... Ja Ti nechcem brat iluzie, takze radsej napisem... napisem ze Ti drzim palce. Moj nazor vlastne nieje podstatny... ale, 11 rokov je DOST a Ty si skutocne este mlada baba...
presne tak... aj z tvojho pisania citit, ze este ani nevies, co vlastne chces, a on Ta len vmanipuloval, lebo si pripomina mlade maso...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja som s priatelkou nieco cez 7 mesiacov a jej rodicia ma este nepoznaju, tak sa rozhodujem ci prist cez velkonocny pondelok, len sa bojim trapasov zo sibania, ale viete, ked tam nepojdem, budu sa vypytovat co som nedosiel... poradte :?
naj[S]lepsi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa naj[S]lepsi »

no neviem ako to chodi u vas, ale my chodime spolu cela banda kamaratov, po byvalych (spoluziackach) :D , a myslim ze ak idete viaceri tak to nieje dobry cas na predstavenie, ale takto ak by si k nej prisiel tak na zaver (njho najlepsie na zaver) a vyslahal aj svokru no myslim ze by to bolo prudko zaujimava situacia ,,,
mi-chau
Darca
Darca

rozmyslam ci ist sam alebo s kamaratom... doprkna, neviem co je horsie, ono ak pridem na zaverecnu viete ako to na velku noc chodi :smt039 nechcem zanechat zly dojem :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mi-chau napísal:Ja som s priatelkou nieco cez 7 mesiacov a jej rodicia ma este nepoznaju, tak sa rozhodujem ci prist cez velkonocny pondelok, len sa bojim trapasov zo sibania, ale viete, ked tam nepojdem, budu sa vypytovat co som nedosiel... poradte :?
Jasne, mamu oblej kyblom vody, s otcom vypijete litrovku Fernetu a bude to :P
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

hojko napísal:Jasne, mamu oblej kyblom vody, s otcom vypijete litrovku Fernetu a bude to :P
Na toto pozor, to som zazil cca 3-4 roky spiatky, este s byvalou priatelkou. Akurat miesto ferneta sme sa nadrbali z Barackovice... Ono mi to vtedy prislo vtipne, ale priatelka to dost dlho predychavala... Takze radsej sa zbytocne pri takejto chlastacke nevystavovat riziku, ze budes mesiac bez sexu :D
mi-chau
Darca
Darca

Problem vyrieseny, som pozvany na nedelnajsi obed... :smt115 To je cista smrt. Uz teraz sa vidim ako sa im nepacim, ake trapasy robim... cem sa vidiet v nedelu ked uz teraz chytam histeriu.
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

mi-chau napísal:Problem vyrieseny, som pozvany na nedelnajsi obed... :smt115 To je cista smrt. Uz teraz sa vidim ako sa im nepacim, ake trapasy robim... cem sa vidiet v nedelu ked uz teraz chytam histeriu.
hysteriu :wink: ale nevadi... uvidis, bude to pekne a budete sa bavit... len sa musis uvolnit ... len to neprezen s pitim 8)

//viem ze sa to lahko hovori :lol:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

ech ja som sa este osobne s rodicmi svojej oriatelky nezoznamil ani naopak to este nebolo ale po rocku by uz bolo na case :hmm: ,ale ked ja som lenivy a sa mi do toho nechce :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Teraz poradte, idem teda na obed k potencionalnym svokrovcom, mam kupit jej mame kvety? alebo len jeden kvet? otcovi nic? mojej nic? heeeeelp :cry:
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

mi-chau napísal:Teraz poradte, idem teda na obed k potencionalnym svokrovcom, mam kupit jej mame kvety? alebo len jeden kvet? otcovi nic? mojej nic? heeeeelp :cry:
tvojej ruzu... jej mame nic. len zdvorilo pozdravis... :)
mi-chau
Darca
Darca

Harlequin napísal:tvojej ruzu... jej mame nic. len zdvorilo pozdravis... :)
ja neviem, skor by som to spravil naopak, alebo nie? co jej segry... no tie asi vynecham..
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Taaaaaakze... Tento vikend mi drzte palce, idem vypytat priatelku na festival Masters of Rock... :wink: S jej rodicmi sa poznam len z videnia, pripadne par slov sme prehodili... Som zvedavy ci ich do leta "spracujem" :)
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

zuzuzu napísal:Kedy si myslíte že by mali rodičia spoznať vášho partnera/partnerku?
Tak asi vtedy, ked to ti partneri myslia vazne....
zuzuzu napísal:A ako? Pozvanie na obed či čo???
To zalezi od veku. Jasne, ze ked mam 19 rokov, tak ich nebudem pozyvat na obed :) Staci, ked sa im slusne pozdravim a priatelka ma predstavi.
zuzuzu napísal:A chalani chce sa vám stretnúť sa s rodičmi vašej priateľky???
Ja mam stale taky pocit, ze nieco spravim zle a uz priatelku ku mne nepustia :) Takze sa trosku bojim co poviem a tak... :oops:
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

bocian napísal:ja som si svoje byvale nikdy nepredstavil mame uz len z dovodu zeby zacal viest "krizovy vysluch" :lol:
to si teda môžme podať ruky :lol:
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

ja som mal stretnutie s buducimi svokrovcami total super... su to haluzaci obaja :) takze nebol problem... moja sa stretla s nasimi o trosku neskor ale tiez to vyslo bez urazu... mam celkom dobru buducu svokru 8) :lol:
mi-chau
Darca
Darca

A to ste tiez pred tym mali taky zakerny strach ako ja? Ako pred operaciou? Akoze beriem to easy, ale tak hodinu pred ma klepne, takto je to zo vsetkym, aj s maturami, nic a zrazu klep.... bojim sa trapasu, alebo ze ma tam odpisu, zbiju a vyhodia, fajn mozno potrebujem len objat.
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

k6 napísal:Whoa... Ja Ti nechcem brat iluzie, takze radsej napisem... napisem ze Ti drzim palce. Moj nazor vlastne nieje podstatny... ale, 11 rokov je DOST a Ty si skutocne este mlada baba... Musela by si mat extra liberálnych rodicov, aby boli v pohode ked zistia ze medzi vami je taka vekova priepast. Nechcem moralizovat, za to ma nikto neplati. Ja tiez niesom prilis konzervativny, ale keby si bola moja dcera a chodila by si s tak "starym" chalanom, zrejme by som sa i ja v duchu modlil za to, aby ta to co najskor pustilo a nasla si si priatela primeraneho veku. Nic proti, vsetok respekt. Len vysvetlujem pohlad rodicov a svoj pohlad, tak ma nebite.
No a presne si trafil pohlad rodicov...:(
No ale ked s tym vekom je to take... Rokov ma kolko ma a vyzera na 22... A od kazdeho len pocuvam ono vam to nevyjde je na teba stary ale toto teraz neriesim... Riesim len to ako by sa mal stretnut s nasimi aby to nebolo trapne ani pre neho ani pre nasich...
Napísať odpoveď