Whoa... Ja Ti nechcem brat iluzie, takze radsej napisem... napisem ze Ti drzim palce. Moj nazor vlastne nieje podstatny... ale, 11 rokov je DOST a Ty si skutocne este mlada baba... Musela by si mat extra liberálnych rodicov, aby boli v pohode ked zistia ze medzi vami je taka vekova priepast. Nechcem moralizovat, za to ma nikto neplati. Ja tiez niesom prilis konzervativny, ale keby si bola moja dcera a chodila by si s tak "starym" chalanom, zrejme by som sa i ja v duchu modlil za to, aby ta to co najskor pustilo a nasla si si priatela primeraneho veku. Nic proti, vsetok respekt. Len vysvetlujem pohlad rodicov a svoj pohlad, tak ma nebite.zuzuzu napísal:Hm ja mam 18 a on pomaly 29...
No a sme spolu asi 4 mesiace...
Stretnutie s rodičmi
presne tak... aj z tvojho pisania citit, ze este ani nevies, co vlastne chces, a on Ta len vmanipuloval, lebo si pripomina mlade maso...k6 napísal:Whoa... Ja Ti nechcem brat iluzie, takze radsej napisem... napisem ze Ti drzim palce. Moj nazor vlastne nieje podstatny... ale, 11 rokov je DOST a Ty si skutocne este mlada baba...
-
naj[S]lepsi
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
no neviem ako to chodi u vas, ale my chodime spolu cela banda kamaratov, po byvalych (spoluziackach)
, a myslim ze ak idete viaceri tak to nieje dobry cas na predstavenie, ale takto ak by si k nej prisiel tak na zaver (njho najlepsie na zaver) a vyslahal aj svokru no myslim ze by to bolo prudko zaujimava situacia ,,,
-
hojko
Site Admin
Jasne, mamu oblej kyblom vody, s otcom vypijete litrovku Fernetu a bude tomi-chau napísal:Ja som s priatelkou nieco cez 7 mesiacov a jej rodicia ma este nepoznaju, tak sa rozhodujem ci prist cez velkonocny pondelok, len sa bojim trapasov zo sibania, ale viete, ked tam nepojdem, budu sa vypytovat co som nedosiel... poradte
Na toto pozor, to som zazil cca 3-4 roky spiatky, este s byvalou priatelkou. Akurat miesto ferneta sme sa nadrbali z Barackovice... Ono mi to vtedy prislo vtipne, ale priatelka to dost dlho predychavala... Takze radsej sa zbytocne pri takejto chlastacke nevystavovat riziku, ze budes mesiac bez sexuhojko napísal:Jasne, mamu oblej kyblom vody, s otcom vypijete litrovku Fernetu a bude to
-
Harlequin
Expert
hysteriumi-chau napísal:Problem vyrieseny, som pozvany na nedelnajsi obed...To je cista smrt. Uz teraz sa vidim ako sa im nepacim, ake trapasy robim... cem sa vidiet v nedelu ked uz teraz chytam histeriu.
//viem ze sa to lahko hovori
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Tak asi vtedy, ked to ti partneri myslia vazne....zuzuzu napísal:Kedy si myslíte že by mali rodičia spoznať vášho partnera/partnerku?
To zalezi od veku. Jasne, ze ked mam 19 rokov, tak ich nebudem pozyvat na obedzuzuzu napísal:A ako? Pozvanie na obed či čo???
Ja mam stale taky pocit, ze nieco spravim zle a uz priatelku ku mne nepustiazuzuzu napísal:A chalani chce sa vám stretnúť sa s rodičmi vašej priateľky???
-
zuzuzu
Light Star
No a presne si trafil pohlad rodicov...k6 napísal:Whoa... Ja Ti nechcem brat iluzie, takze radsej napisem... napisem ze Ti drzim palce. Moj nazor vlastne nieje podstatny... ale, 11 rokov je DOST a Ty si skutocne este mlada baba... Musela by si mat extra liberálnych rodicov, aby boli v pohode ked zistia ze medzi vami je taka vekova priepast. Nechcem moralizovat, za to ma nikto neplati. Ja tiez niesom prilis konzervativny, ale keby si bola moja dcera a chodila by si s tak "starym" chalanom, zrejme by som sa i ja v duchu modlil za to, aby ta to co najskor pustilo a nasla si si priatela primeraneho veku. Nic proti, vsetok respekt. Len vysvetlujem pohlad rodicov a svoj pohlad, tak ma nebite.
No ale ked s tym vekom je to take... Rokov ma kolko ma a vyzera na 22... A od kazdeho len pocuvam ono vam to nevyjde je na teba stary ale toto teraz neriesim... Riesim len to ako by sa mal stretnut s nasimi aby to nebolo trapne ani pre neho ani pre nasich...