Strie na chrbte

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
l3p1dl0
Amateur
Amateur

Strie na chrbte

Príspevok od používateľa l3p1dl0 »

Zdravím,

Mám taký menší estetický problém...asi pred pol rokom som si všimol že mám akési "pruhy" na chrbte...v poslednej dobe som sa o to začal zaujímať a prišiel som nato, že sa to volá strie a vzniká to vtedy ak človek v puberte velmi veľa vyrastie...čo by v mojom prípade aj súhlasilo...Vyzerá to tak akoby ma niekto bil po chrbte bičom :D sú to priešne pruhy a mám ich nad sebou 2 a potom ešte take menšie...sú dosť veľké asi tak 10 cm a mám ich na pravej strane chrbtice :) ... no ale niečo iné som chcel :D čo s tým ? ísť ku kožnej keď na 99% viem z čoho to mám? alebo existuje nejaký liek na spevnenie pokožky ? poprípade som čítal že olivový olej pomáha...máte niekto skúsenosti s týmto? zmizne mi to niekedy alebo tam budem mať stále tie "jazvy" ? :)

ďakujem
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Strie na chrbte

Príspevok od používateľa hughito »

Strie už nikdy nezmiznú, existujú akurát prípravky, resp. mastičky, ktoré majú preventívnu funkciu (ak by si sa napr. chystal posilňovať).
Adry
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Adry »

Tak tak, keď sa Ti už raz urobili, úplne už nikdy nezmiznú. V lekárni pýtaj na to mastičku alebo olej, mal som podobný problém (spojené s posilovaním)
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Presne na chrbte to mám aj ja z rýchleho rastu :( nezmizne to ...iba to vybledne ako jazva
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

aj ja to mam vyuzi to na frajerovanie pred babami na kupku co uz,to nie kazdy ma :D.je to normalna vec maju to aj tehotne zenske
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

praveze to na kupalisku vidim na kazdom jednom "sypacovi" z posilky...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

nemusis sypat aby si mal strie ... ci pre teba je sypac ten co si da po treningu protein?
l3p1dl0
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa l3p1dl0 »

využiť pred babami? :D a ako prosím ťa? :D "aha, pozri mi na chrbát, oco ma doma bil, pozri aké mám jazvy" :D:D:D
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

l3p1dl0 napísal:využiť pred babami? :D a ako prosím ťa? :D "aha, pozri mi na chrbát, oco ma doma bil, pozri aké mám jazvy" :D:D:D
si zober ze sa ta zacnu baby pytat co to mas na chrbte a mozes spustit pribeh :lol: ale nie joke.je to normal vec ja som prvykrat kukal jak puk co to mam matka mi vysvetlila ze asi som rychlejsie rastol.doktorka potvrdila a tym to haslo.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

samozrejme, ze nemusis sypat aby si mal strie, kde som tvrdil opak ? ...ja som len vyjadril svoj skromny nazor, ze podla mna, ked si dospely a posilujes, rastu ti svaly 100% prirodzenym sposobom iba od tvrdej makacky, tak sa ti nemaju strie od coho spravit...
a tiez som povedal, ze kupalisko je plne "makacov" (sypacov) co si myslia, ze im narastli svaly, pritom ich maju len plne vody napr., je to neprirodzene a koza sa nestiha zvacsovat, tak sa im potom urobia strie...chemikalie sa nedaju brat donekonecna a ked prestanu, tak zase splasnu a zostanu im akurat tie nepekne jazvy...

a ked uzivas protein v chemickej forme, tak to podla mna sypanie nie je....to by som musel za sypanie pokladat aj to, ze si dam raz za 3dni celaskon :D ...ale podla mna su to zbytocne hracky farmaceutickeho priemyslu, ked si dobre naplanujes stravu, tak pri posilovani tieto potravinove doplnky brat nemusis...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

strie su prakticky normalne jazvy, toho sa nezbavis len tak peknym slovom...ja ich mam na stehnach..
s tymi babami: fakt, ak ma clovek bujnu fantaziu, tak si vies okorenit kazdu jazvu historkou, aj napr. toto...
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

laser by mohol striam pomoct :arrow: daj si do googlu strie & laser
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ja to mam tiez a nevadi mi to. Akurat na strednej sa ma spoluziaci v satni na TV pytali, ci ma doma bicuju :D
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

tiež mam 4 pasiky ale asi iba 6CM maju... daval som si na to masť ale moc nepomohlo :D
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

ephramko napísal:samozrejme, ze nemusis sypat aby si mal strie, kde som tvrdil opak ? ...ja som len vyjadril svoj skromny nazor, ze podla mna, ked si dospely a posilujes, rastu ti svaly 100% prirodzenym sposobom iba od tvrdej makacky, tak sa ti nemaju strie od coho spravit...
a tiez som povedal, ze kupalisko je plne "makacov" (sypacov) co si myslia, ze im narastli svaly, pritom ich maju len plne vody napr., je to neprirodzene a koza sa nestiha zvacsovat, tak sa im potom urobia strie...chemikalie sa nedaju brat donekonecna a ked prestanu, tak zase splasnu a zostanu im akurat tie nepekne jazvy...

a ked uzivas protein v chemickej forme, tak to podla mna sypanie nie je....to by som musel za sypanie pokladat aj to, ze si dam raz za 3dni celaskon :D ...ale podla mna su to zbytocne hracky farmaceutickeho priemyslu, ked si dobre naplanujes stravu, tak pri posilovani tieto potravinove doplnky brat nemusis...
Zbožňujem takých ako ty! Keď sa do toho nevyznáš, nechaj si pre seba tie tvoje prinajmenšom prij*bané názory. Ja sa tiež nepchám do vecí, o ktorých absolútne nič neviem, napríklad jadrová fyzika. Z tvojho rozprávania usudzujem, že sa do toho ani z ďaleka nevyznáš tak si prosimťa nabudúce odpusti tvoje dohady.
K striám, ak ti veľmi prekážajú daj si zbrúsiť kožu.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

aaaa dalsi verny zakaznik farmaceutickej mafie... :posilka2: :posilka3: :cokolvek:
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

ephramko napísal:praveze to na kupalisku vidim na kazdom jednom "sypacovi" z posilky...
vôbec nemusí byť z posilky a už vôbec nemusí byť sypač... ja som robil (ešte aj robím) na stavbe a mám strie.
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

ephramko napísal:aaaa dalsi verny zakaznik farmaceutickej mafie... :posilka2: :posilka3: :cokolvek:
Je pekné dokazovať si svoju debil*tu, že ? :aasmile27:
Napísať odpoveď