Striekanie okien a dveri

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
nano55
Amateur
Amateur

Striekanie okien a dveri

Príspevok od používateľa nano55 »

ahojte ludia :)....potrebujem jednu velmu surnu pomoc....robim stolara uz asi 8 rokov...pred dvoma dnami sa stalo ze sef prepustil striekaca....(striekal okna dvere schody a podobne)....prisiel za mnou sef a opytal sa ma ci nechcem robit striekaca...tak som povedal ano....no a ja potrebujem pomoct od niekoho co uz striekal okna alebo dvere a podobne....chcem vediet postup a podobne...alebo aspon keby bola nejaka stranka a tam popis ako co a podobne....bol by som vam velmid vdacny ;)....dakujem velmi pekne....ak sa nahodou najde nejaky ten striekac nech sa mi prosim ezve na [email protected] sa to naucit...vopred dakujem ;)
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Striekanie okien a dveri

Príspevok od používateľa beardie »

chcem vediet postup a podobne
zacal by som ramami, zo skla sa to da dat dole riedidlom :psssst:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Syfon »

http://www.mig-welding.co.uk/spray-technique.htm je to sice zamerane na auto lakovanie, ale zakladne veci - nastavenie kompresora, pistole, technika striekania, su tam dobre popisane, kazdopadne si striekanie cim skor vyskusaj v praxi, inak sa to nenaucis
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

uhm zo skla riedidlom a ako urobíš to popri ráme ked ho nastriekaš nezda sa ti že ramy sa striekajú skorej ako je tam sklo ?? tak isto aj dvere?? (som tiež stolár )
Napísať odpoveď