Kúpil som z Ebay-a strojček na strihanie psa pre priateľku strojček fungoval tip top za tie peniaze, ale po čase prestal ísť. Strojček sa zapne striha 3 minuty vypne.
Zapnem strihá minutu a vypne. Potom aj po sekunde vypne. Neviete čím by to mohlo byť ? Mal som ho rozobratý je vidno, že je to čínske 3V motorček a 2 batérie plošák tlačítko.
Neviete kde by mohla byť chyba ? Robí to aj zo zapojeným adaptérom.
Strojček
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Strojček
Vyzerá to na teplotnú závislosť nejakého komponentu, hoď sem foto plošného spoja, resp. celej elektroniky ak sa dá.
-
rufus59
Light Professional
Nemôže to byť problém v batériach ? Su tam nejaké čínske dobijateľne. Skúšal som motorček funguje na priamy prúd fungoval pekne priamo na trafko ale nevládal posuvať nože, na batéri funguje a posuvaju sa. Podľa mňa to len stále dobíja tie batéria a energiu ťahá z batérii. Keby som vymenil za kvalitnejšie dobijateľné malo by to fungovať ?
Foto dodám len nemám fotak v poruke.
Foto dodám len nemám fotak v poruke.
Pochybujem ze to bude mat nieco spolocne s teplotnou zavislostou, kedze ako vravi tak raz sa vypne po 2 minutach a inokedy zase po 1 sekunde.
cinske baterie na 90% naposledy sme riesili jedneho pana podnikatela co doviezol cinske skutre na baterie,po 4-5mesiace boli hore kopytami a mal problemy ohladom servisovania(podla cinskych sudruhov mali fungovat 3roky)
a este dalsich par veci ako DVD prehravace do auta s displejom a ine hodnotne fajnoty s nazvamy kedysi kvalitnych japonskych produktov za cias tuzexu aj ked je čena
lakava treba sa im oblukom vyhnut,nieje ziadna tajnost ze tieto vyrobky maju prezyvku trojmesacne
tak bud rad ze to prislo len teraz
a este dalsich par veci ako DVD prehravace do auta s displejom a ine hodnotne fajnoty s nazvamy kedysi kvalitnych japonskych produktov za cias tuzexu aj ked je čena
tak bud rad ze to prislo len teraz
-
rufus59
Light Professional
Ano ale za tri roky nakupov mam s číny telefon, nabijáčky, gps v aute a inu elektroniku a nemôžem sa sťažovať