Dobrý deň, ved poznáte to, prichádza leto študenti majú more času a hľadajú brgádu... Hľadam ju aj ja lenže mám takú smolu že mám ešte len 17 a bola by som rada za nejaké typy... Asi najprijateľnejšie by bolo dokladanie tovaru... Ako to je v hypermarketoch ako Tesco, Lídl, Kaufland... Zoberú aj pod 18 rokov ? Je potrebné aj na brigádu životopis alebo nejaké potvrdenie o návšteve školy ? Ďakujem za každú radu..
PS: Ako približne sa pohybuje plat v jednotlivých obchodoch ?
študenstská brigáda v Košiciach
Re: študenstská brigáda v Košiciach
Ahoj,
nazačiatok, keďže si nová, používaj nabudúce "hľadať", aby nevznikali rovnaké témy ( praca-brigady-t159651.html ), kľudne si to mohla napísať tam. Prípadne si prečítať tamtú tému.
Konretne poviem za Tesco, ale ostatné budú podobné.
Brigadovať môžeš od 16tich, životopis ti netreba, potvrdenie o návšteve školy ti treba. Plat v Tescu 2,75€/h. Treba zájsť priamo na obchody na personálne oddelenie a popýtať sa, či už do veľkého Extra alebo na Jazero, ide leto čiže určite brigadnikov vezmú.
nazačiatok, keďže si nová, používaj nabudúce "hľadať", aby nevznikali rovnaké témy ( praca-brigady-t159651.html ), kľudne si to mohla napísať tam. Prípadne si prečítať tamtú tému.
Konretne poviem za Tesco, ale ostatné budú podobné.
Brigadovať môžeš od 16tich, životopis ti netreba, potvrdenie o návšteve školy ti treba. Plat v Tescu 2,75€/h. Treba zájsť priamo na obchody na personálne oddelenie a popýtať sa, či už do veľkého Extra alebo na Jazero, ide leto čiže určite brigadnikov vezmú.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: študenstská brigáda v Košiciach
radsej by som si na tvojom mieste hladal flek v nejakej kaviarni alebo zmrzlinarni