študentská pôžička okamžite!
študentská pôžička okamžite!
Ahoj, dočítal som sa, že ak chcem študentskú pôžičku tak peniaze dostanem až začiatkom roka 2015, máte niekto skúsenosti s nejakou bankou, ktorá mi dá pôžičku (do 1000€) bez úroku (alebo s malým úrokom, nwm ako to tam je), ale hlavne HNEĎ - teda do pár dní a nie čakať 4 mesiace či koľko... vďaka 
Re: študentská pôžička okamžite!
Pracuješ? Máš z čoho splácať tú pôžičku? Ak nie, tak zabudni na pôžičku od banky. Môžeš skúsiť šťastie u nejakej nebankovky. Ale tam nie je žiadny, ani malý úrok.
noo ja aj pracujem, ale chcel by som študentskú, popr. splatiť až po škole, len potrebujem nejakú konkrétnu ponuku ja som nič normálne nenašiel.
Študentský pôžičkový fond vypláca až začiatkom ďalšieho roka, čiže áno, 2015, bohužiaľ.
slovenska sporitelna poskytuje studentom pozicky s nejakym 8% urokom, s moznostou splatit ju kedykolvek, alebo az 10rokov ale neviem ci nie az od 2000euro. sam ju mam, potreboval som vsak rucitela.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
V tomto pripade by som to riesil tym ze si vybavis studentsku pozicku v SPF a medzitym si vezmes v banke bezucelovy uver ktory potom splatis z penazi z SPF. Ak pracujes tak 1000 eur by hadam nemal byt taky problem.