Studentsky bankovy ucet
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Studentsky bankovy ucet
Teraz akurat vysiel zaujimavy clanok na ako-investovat.sk, kde je vidiet, ze na prelome meciarizmu bolo radost mat ulozene peniaze v banke http://ako-investovat.sk/grafy/makroeko ... s-inflacia
Kazdopadne tych 0.5% z platby kartou je fajn. Nie je to sice vela, ale mne to kazdy mesiac hodi aj cez 5 eur. Ak by boli vsade terminaly a nemusel by som si vobec vytahovat peniaze z bankomatu, tak by to bola zaujimava ciastka.
Kazdopadne tych 0.5% z platby kartou je fajn. Nie je to sice vela, ale mne to kazdy mesiac hodi aj cez 5 eur. Ak by boli vsade terminaly a nemusel by som si vobec vytahovat peniaze z bankomatu, tak by to bola zaujimava ciastka.
-
D_I_C_K
Light Professional
ano lenže taketo tahave akcie su zjavne len pre študentov ktorym to moc nepomože ...ked pozriem na poplatky mojich rodičov a ich vypisi tak sa chytam za hlavu kks..neriešim to lebo idem uz OFFTOPIC....
este raz ked tak kde mate vy studentsky ucet a ake poplatky platite ...?? dakujem
este raz ked tak kde mate vy studentsky ucet a ake poplatky platite ...?? dakujem
-
TommyHot
Addict
Ked som bol studak, mal som ucet v Dexii (axion ucet). Ak ti ostalo na ucte kazdy mesiac viac ako 90SK, resp 3 eura tak si mal vedenie uctu zadarmo. Zo zaciatku aj SMS notifikacie boli zadarmo, potom ich spoplatnili, ale ucet je stale "zadarmo". I ked, teraz som si na rocnom vypise vsimol, ze mi kazdy mesiac za nieco strhli 40 centov a to este spadam do kategorie "mladez".
Dalsia moznost je VUB, ale s nou opatrne, pretoze jej matka ma dlhodobo problemy a dnes nie je nic nezvycajne, ked matka vytiahne kapital od svojej dceri.
Vies co, pozri sa rovno sem http://www.finance.sk/bankovnictvo/bezn ... -a-mladez/
Dalsia moznost je VUB, ale s nou opatrne, pretoze jej matka ma dlhodobo problemy a dnes nie je nic nezvycajne, ked matka vytiahne kapital od svojej dceri.
Vies co, pozri sa rovno sem http://www.finance.sk/bankovnictvo/bezn ... -a-mladez/
SLSP, 0 eur mesačne, všetky operácie mimo pobočku zadarmo, výbery z bankomatov Erste Group zadarmo, platby kartou zadarmo, SMS notifikácie zadarmo, nemôžem sa sťažovať 
-
TommyHot
Addict
Ako si nastavil sms notifikacie?
-
theBliZZard
Star
podobne ako melonSVK, vsetko zadarmo + bankomat na kazdom rohu 
-
D_I_C_K
Light Professional
Okey stale to budem mať zadarmo nejaka ich chyba v systeme kde zničoho nič vypadlo par potvrdení o navšteve školy a časti študentov sa zmenil učet Osobny učet ŠTUDENT na osobny učet MLADY ...velmi ochotne vam dalši mesiac vratia januarovy poplatok ..stači Občiansky a potvrdenie o navšteve školy..
Nijak, mám ich odjakživa.TommyHot napísal:Ako si nastavil sms notifikacie?
Ja som si tie notifikacie bol aktivovat osobne na pobocke, no bolo to uz davno a mozno sa to da aj cez banking uz.
-
D_I_C_K
Light Professional
cez IB to ide tušim tak že vlavo dole v menu najdete Operácie nad účtom -->Výpisy a notifikácie a v tom sa to už tušim da aktivovať...teda ja to mam aktivne a tam som sa k tomu dostal .
-
Anem
Star
Čo by ste odporúšili študentovi v Brne na prevod peňazí SR/ČR ? Klasika ČSOB resp. SLSP ČSas medzi týmito nie je veľký rozdiel či? Čo tak FIO banku?
2 mozne varianty su spomenute na predchadzajucej strane
nehcem zakladat novu temu ale nevie mi niekto poradit ktory študentsky učet je naj? mam 16 rokov a potreboval by som učet kde bude čim menej poplatkou. nemam stabilny prijem žiadny takže sa može stať že aj polroka nebudem pracovať s učtom a nechcem aby ptm mi davali zato nejake poplatky atď...
mam pocit, ze teraz su skoro vsetky ucty bez poplatkov ak si student. Mozu sa najst vynimky, vyber z ineho bankomatu a podobne.
@apple1 niekedy je nevýhodou mať účet zadarmo, lebo v balíčku nemusí byť všetko, čo potrebuješ. Pozri si napríklad Dobrý účet Junior z Poštovej banky, platí sa síce 1 €, ale máš v tom neobmedzený počet platieb, príkazov z IB, výber z vlastných bankomatov, bez potvrdenia o návšteve školy, do 26 r. A vracajú 0,5% z platieb kartou späť na účet.
-
audiotrack
VIP
to isté má aj študentský účet od slsp ale zadarmoberion napísal:@apple1 niekedy je nevýhodou mať účet zadarmo, lebo v balíčku nemusí byť všetko, čo potrebuješ. Pozri si napríklad Dobrý účet Junior z Poštovej banky, platí sa síce 1 €, ale máš v tom neobmedzený počet platieb, príkazov z IB, výber z vlastných bankomatov, bez potvrdenia o návšteve školy, do 26 r. A vracajú 0,5% z platieb kartou späť na účet.
-
Jaccobinho
Medium Star
to isté má aj tatra banka, navyše od slsp má neobmedzený počet vkladov hotovosti na pobočke bez poplatku a neobmedzené množstvo SMS o stave účtu od výšky transakcie 0,01 €, platobná karta vydaná na počkanie na pobočke, transakcie vrámci banky sú 24h denne spracovávané do minúty, máš VIAMO, účet si otvoríš aj bez prítomnosti rodiča (ak máš OP a ešte nemáš 18)audiotrack napísal: to isté má aj študentský účet od slsp ale zadarmoJedine že treba doniesť potvrdenie o návšteve školy (ja som doniesol iba raz pri zakladaní, nenosil som každý semester) ale jeden papier rozhodne stojí za 60 ušetrených eur (5 rokov štúdia * 12 mesiacov). Tak prečo si práve túto poštovú banku zvolil ako príklad? Nehovoriac o tom, že ani netuším čo za banku to je. Majú aj nejaké bankové priestory alebo si musím vždy vystáť radu na preplnenej pošte?
navyše 30 eur pri otváraní účtu, ak si prejdeš rytmusovou finančnou akadémiou
-
audiotrack
VIP
ja sa nehádam, len iné produkty nepoznám. Mal som ako študent slsp a pokračujem s tým účtom, preto som napísal že tie isté funkcie ponúka zadarmo. Nevravím že slsp je najlepšia, možno nie. Len vravím že jeho reklama na poštovú banku bola odveci, lebo poštová banka pokiaľ viem je jedna z tých drahších a horších (keď som nedávno lustroval banky kvôli sporiacim účtom)
Caute... ak sa smiem spytat, ktora banka ponuka pre studenta najvyhodnejsi ucet momentalne?
Slovenska sporitelna ma vklady na ucet zadarmo alebo s poplatkom?
A ktora banka ma najviac bankomatov (aby som nemusel platit za vyberanie z inych bankomatov)
dik
Slovenska sporitelna ma vklady na ucet zadarmo alebo s poplatkom?
A ktora banka ma najviac bankomatov (aby som nemusel platit za vyberanie z inych bankomatov)
dik
-
audiotrack
VIP
vklad na vlastný účet je zadarmo asi v každej banke, sa mi zdá že to upravuje nejaký zákon
Najviac bankomatov majú pochopiteľne veľké banky - slsp, čsob, tatrabanka
Najviac bankomatov majú pochopiteľne veľké banky - slsp, čsob, tatrabanka