Štýl Emo, je len image ?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Co ty a EMO ?

Hlasovanie ukončené 27 sep 2008, 14:04

Hnusí sa mi to
9
53%
Je to celkom Zaujímave
3
18%
Neregistrujem
5
29%

Celkom hlasov: 17

kelsoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Štýl Emo, je len image ?

Príspevok od používateľa kelsoo »

Pekný deň,

Rad by som tu priniesol trosku polemizovania o tomto vyzivavom style ktorym je Emo.Dá sa povedat ze tento styl si ludia vybudovali uz STrasne davno no neboj takto prezentovany ako je to posledne 2 - 3 roky Pre tych ktory tento styl nechapu tak vznikol ako image spevakov a hudobnikov Punkrockovich kapiel zalozenych na drsnejsich a dost casto depresivnych textoch piesni.Kedze texty byvali dost smutne vyskytovala sa tam smrt , smutok, rozchody, nevera , ziadna buducnost a podobne pesimisticke zalezitosti , tym pádom si jednotlivci tychto napadov zacali obliekat a preferovat cierne oblecenie Cierne vlasy dost vyzyvave pearcingy tetovania na ktorych boli temny anjeli krv a podobne morbidnosti.Podla mna to zacala jedna dost znama kapela ktora je zakladom vzniku novodobeho punkrockoveho stylu BLIN182 bud som zaslepeny alebo sa mi zda ze vsetky terazjsie PR kapely maju aspon jednu vec od nich a niekedy ovela viac nebudem menovat.Cim viac kapiel zacala kopirovat ich image tym viac ludi sa na to namotavalo a dnes je bezne ze na ulici stretnete cloveka celeho v ciernom Ofinu ma cez prave okopozera do zeme ani sa neusmeje , chlapci maju pomalovane cierne oci s mamkynimi sminkami , nalakovane cierne nechty , tetovania , peracingy v spodnej pery.Boli domienky ze takyto Ludia si ERezu Zily a podobne si ublizuju.Ako skolsky projekt som mal zistit v com to vezi Chodievali sme po mestach slovenska a vyhladavali takychto ludi s domienkou ze najdeme niekoho kto nam to samoublizovanie objasni.nenasiel som ani jednu bytost ktora by mala skusenosti so samoposkodzovanim alebo podobnymi zazitkami.Vysledok bol viac nez jasny.Citujem - "paci sa mi to ked namna niekto pozera lebo som iny" , "ja len mam rad toho spevakaa on sa takto oblieka a ani sa nausmieva " , " Ved kazdy dnes chce byt odlisny " , " dnesne babenky su na emo chlapcov tak preco nie HEHE " a podobne vyroky som si poznamenal. Dost zvastne nemyslite ? :) a tak neodsudzujem tychto ludi pre to ze si rezu zily alebo su nebodaj bisexuali akosom uz naniakych tych obrazkoch videl , su to len prosty ludia ktory nemali moznost vytvorit si vlastnu originalnu komunitua tak sa pridali k vedsine.

Dakujem za par minut stravenych pre moje vyjadrene myslienky
A taktiez za osobny nazor na tuto vec

PS : Ja ako dlhorocny fanusik PunkRockovej Hudby nepocitujem Podobat sa im No pre ukazku tu dam sem nieake tie kapely ktore tuto temu Uplne vystihuju

Prílohy
Aj takto si EMO chlapci kratia chvile
Aj takto si EMO chlapci kratia chvile
EMOO.jpg
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

super..a co ti branilo dat to sem? :roll:
kelsoo
Star
Star

konyk87 napísal:super..a co ti branilo dat to sem? :roll:
Prepač akosi Bud to co zakladam nevidim ze to tu je alebo som zaslepeny múzou ktoru potrebujem rychlo dat na papier "metafora"
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

EMO bolo možno dakedy OK ale deti z toho urobili iba komerčnú sračku. Dievčatá ešte ujdú, ale keď vidím EMO chlapca... to je niečo strašlivé!
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Thrash/Death napísal:EMO bolo možno dakedy OK ale deti z toho urobili iba komerčnú sračku. Dievčatá ešte ujdú, ale keď vidím EMO chlapca... to je niečo strašlivé!
mne aj tie dievcata s hlavou vacsou ako cele telo lebo tam maju tonu priceskov tiez dokazu otvarat nozik vo vacku :smt039
kelsoo
Star
Star

¨Stve ma okolnost kedze ja mam cierne vlasy a nosim siltovku tam mi nadavaju na ulici Ze emak :-X ale hlupemu nevysvetlis
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

nech sa oblieka každý ako chce mne osobne sa také dievčatá páčia najviac :smt050 ale zas to nesmie preháňať o žiletkách ani nehovorim take niečo nemusim ale taku v poho holku ktora sa tak oblieka a nepreháňa to s tým :oops: ach jaj :smt050

a keď tak vyzerá chalan :D hmm jeho vec ale na chlapcoch sa mi to nepáči

Punk ano ale EMO nie
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zamknuté