Rad by som tu priniesol trosku polemizovania o tomto vyzivavom style ktorym je Emo.Dá sa povedat ze tento styl si ludia vybudovali uz STrasne davno no neboj takto prezentovany ako je to posledne 2 - 3 roky Pre tych ktory tento styl nechapu tak vznikol ako image spevakov a hudobnikov Punkrockovich kapiel zalozenych na drsnejsich a dost casto depresivnych textoch piesni.Kedze texty byvali dost smutne vyskytovala sa tam smrt , smutok, rozchody, nevera , ziadna buducnost a podobne pesimisticke zalezitosti , tym pádom si jednotlivci tychto napadov zacali obliekat a preferovat cierne oblecenie Cierne vlasy dost vyzyvave pearcingy tetovania na ktorych boli temny anjeli krv a podobne morbidnosti.Podla mna to zacala jedna dost znama kapela ktora je zakladom vzniku novodobeho punkrockoveho stylu BLIN182 bud som zaslepeny alebo sa mi zda ze vsetky terazjsie PR kapely maju aspon jednu vec od nich a niekedy ovela viac nebudem menovat.Cim viac kapiel zacala kopirovat ich image tym viac ludi sa na to namotavalo a dnes je bezne ze na ulici stretnete cloveka celeho v ciernom Ofinu ma cez prave okopozera do zeme ani sa neusmeje , chlapci maju pomalovane cierne oci s mamkynimi sminkami , nalakovane cierne nechty , tetovania , peracingy v spodnej pery.Boli domienky ze takyto Ludia si ERezu Zily a podobne si ublizuju.Ako skolsky projekt som mal zistit v com to vezi Chodievali sme po mestach slovenska a vyhladavali takychto ludi s domienkou ze najdeme niekoho kto nam to samoublizovanie objasni.nenasiel som ani jednu bytost ktora by mala skusenosti so samoposkodzovanim alebo podobnymi zazitkami.Vysledok bol viac nez jasny.Citujem - "paci sa mi to ked namna niekto pozera lebo som iny" , "ja len mam rad toho spevakaa on sa takto oblieka a ani sa nausmieva " , " Ved kazdy dnes chce byt odlisny " , " dnesne babenky su na emo chlapcov tak preco nie HEHE " a podobne vyroky som si poznamenal. Dost zvastne nemyslite ?
Dakujem za par minut stravenych pre moje vyjadrene myslienky
A taktiez za osobny nazor na tuto vec
PS : Ja ako dlhorocny fanusik PunkRockovej Hudby nepocitujem Podobat sa im No pre ukazku tu dam sem nieake tie kapely ktore tuto temu Uplne vystihuju