Súbor po skopírovaní zväčší velkosť.

Informácie o software, ankety...
TeXeT
Amateur
Amateur

Súbor po skopírovaní zväčší velkosť.

Príspevok od používateľa TeXeT »

Zdravím Vás, mám problém ktorý mi dúfam pomôže niekto vyriešiť. Požičal som si od kamaráta film(napálený, dvd formát). Film na disku má velkosť cca 4,5 giga. Avšak po skopírovaní do PC sa mnohonásobne zväčší(12 giga). Vie nietko čím to je, prípadne ako to mám zmenšíť ? Rád by som si ten film napálil. Ďakujem za odpoved !

Tex...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Súbor po skopírovaní zväčší velkosť.

Príspevok od používateľa hojko »

Pretoze DVD filmy sa nekopiruju ako keby si kopiroval fotky alebo mp3 z CDcka. Potrebujes to spravit cez program, ktory je na to urceny. Mozes skusit trebars CloneDVD, DVDFab...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Súbor po skopírovaní zväčší velkosť.

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Pripadne si ho normálne napáľ z DVD na DVD cez Nero, alebo hocijaký iný, napaľovací program.
Btw nerozumiem preco sa zvatsuje, pretoze pokial je to DVD napalene tak nie je problem kopirovat.
Ked je to dvd format, mas tam 2zlozky. Audio_TS a Video_TS kde Audio_TS je ti na prt a z video_TS ti stacia subory ktore maju nieco malo cez 1GB s koncovkou *.vob (ak teda nechces aj menu dvd).

Ak je to vsak originalne DVD, tak potrebujes jeden zo spominanych programov, alebo zaruceny decrypter DVD Shrink.
Avsak keby si originalne dvd len tak skopiroval do PC (ako napr mp3), film neprehras, pretoze bude zakodovany. Tu tiez zas zalezi od toho, aky stari je ten film, pripadne kedy bol vydany na tom dvd disku.
Napísať odpoveď