Zdravim us davnejsie som si stiahoval hudbu ale jednu pesnicku mi nestiahlo celu a proste ostal mi na ploche jak endostaahovny subor vsetko a nechce ho odstranit ked ho dam ze do kosa napise ze "Cannot delete file:Cannot read from the source file or disk" a neda sa ani presunut nikde nic je nato neaky program alebo enaka finta ako by som to zmazal?Dakujem za radu
cez co si tu pesnicku stahoval? ci len normalne cez prehliadac? lebo niekedy sa stava ze vlastne ostane nedokoncne stahovanie v prehliadaci a preto ho nemozez vymyzat..je to ako ked mas mountnuty image v daemonovi a potom s nim nemozez nic robit(teda myslim prepisat nazov alebo presunut nikede inde) bez toho aby si image neodmountoval
huh uz je po funuse ale dobuducna treba skusit ci nepovoli premenovanie ak hej treba premenovat a zmazat takto sa mi podarilo odpalkovat uz par veci ktore sa presne takto po... pri stahovani ked sa spravil daky error. A este jedna moznost je safe mode.
Takze ja mam taky isty problem, lenze ja som to dotahal, aj dopozeral, ale zmazat sa to neda. Nepomohol unlocker, nepomohol restart, nepomohol safe mode. Dalsi napad?
Subor ma 0bajtov, ale je na ploche a zavadzia mi.
//EDIT: Ani premenovat sa neda, taktiez presunut nejde
skus nudzovy rezim tam si nastav prava na dany subor vytvor si polozku everyone povol uplny pristup vymaz to v safe mode a mas..a nepotrebujes k tomu ziaden iny program