suicide jump

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

suicide jump

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nasiel som toto video (to bolo len nahodou, pretoze som si pozeral nejake videa z GTA IV.. skoky z vysokych budov.. len aby ste si nemysleli, ze som freak :) )
zaujimali by ma vase nazory... pretoze ja vobec nechapem ako je to mozne.. nj mozno zostrih.. ale mne sa to vobec nezda.. ten skok a aj pad bol taky normalny ako ked niekto skoci... ked tam mierne hadzal rukou a nohou
neviem kedy by tam dali strih.. je to dost dokonale podla mna.. ale neverim, ze skutocne.. to proste neexistuje aby niekto skocil na ksicht z takej vysky a len tak si odisiel.. ak to nie je Claire Bennetova :D
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

keby mi to vedel niekto zohnat v primeranej kvalite, tak ti to rozsnímkujem a uvidíš, že to určite nie je "originál" natočené... už len preto, že zem je obliata krvou, ale on keď vstane, tak nemá od nej ani fliačik na tvári... samozrejme tým, že by nevstal, sa zaoberať nejdem, to je snáď každému jasné... keď dnes dokážu natočiť film, pri ktorom herci nevyjdú zo štúdia (tj. točia pred zeleným plátnom), nie je problém urobiť takúto fikciu...

ako si deti v škole v USA môžu spraviť bullet-time na hodinách video editing-u

natáčanie bullet-time v matrixe
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Divné je aj to, že to vôbec niekto nakrúcal a ešte keď skočil, tak išiel s tou kamerou až k nemu. Ako dosť divné, viem si predstaviť aj krajšie zábery, ako doma si púšťať niekoho samovraždu... :roll: A nereálne je aj to, čo bolo spomínané, na zemi krv, ale on nemá na sebe ani kvapku...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

za prve ta krv vyzera skor ako marhulovy dzem :D a za druhe, PC, aj ked som slepy, tak vidim, ze to bolo spravene na PC :) neviem aky soft, aky efekt, ale aj pri 2 ‰ by som videl ze je to fake :)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Kibo napísal:za prve ta krv vyzera skor ako marhulovy dzem :D a za druhe, PC, aj ked som slepy, tak vidim, ze to bolo spravene na PC :) neviem aky soft, aky efekt, ale aj pri 2 ‰ by som videl ze je to fake :)
to da zdravy rozum, ze je to fake, ale dost dobry fake IMHO...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

addictor, je jasne ze je to fake, ale Šu-DO postavil temu tak, ze sam nevie ci je to real, mal tam naznak pochybnosti :D a fake je to dobry, to uznavam :)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Kibo napísal:addictor, je jasne ze je to fake, ale Šu-DO postavil temu tak, ze sam nevie ci je to real, mal tam naznak pochybnosti :D a fake je to dobry, to uznavam :)
V medzi 0:14 a 0:15 je tam dost sek, vidno editing, ale je to dost dobre az ma zabolela hlava ked padol :D
Napísať odpoveď