Sukromie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

mnoo suhlasim asi skoro s vsetkymi :x nemam rad ak si kamarat pozica mobil s slovami "mozem si zahtar FIFU ?" a o 5minut sa ma spital co zanmena jedno slovo v mojej SMS-ke mna skoro porazilo taka drzost si tie SMS citat bez mojho vedomia a este sa ma drzo spitat co zanmena jedno slovo.

Tak isto neznasam mama dojde pre pradlo zobere do ruk ryfle teplaky atd a zacne prezerat vsetky vacky grrrr a to iste aj skrinka a stol NENAVIDIM ked mi rodicia skusaju upratat moje veci pri tom soptim 38% tych veci uz nenajdem a navyse nikdy neviete co najdu :D

A tiez nenavidim ked mi v skole alebo mam pocit ze aj brat nenapadne citaju co pisem cez icq nake stranky chodim to ma tak nasere minule spoluziacka si sadla ku mne a pozera ako si pisem s kamosmi na icq.

A posledan vec neznasam ak sa ma niekto zacne na nieco hlupo vypitovat. priklad napisemkamosovy cez icq "DNES NEJDEM DO ORATKA" a on mi zavola za pol hodinu a pita sa "preco nejdes do oratka" alebo "kam ides" a toto neznasam mam pocit ze ked toto mi ludia robia v blizkosti tak ich mam chut zabyt a rozdupat v asfaltke.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

mne zas v prvom rade vadí keď sa mi do súkromia pletú rodičia... neviem prečo ale kebyže mi to urobí nejaký kamarát alebo cudzí človek, tak ma to nesere ale od fotrovcov alebo sestry keď sú v izbe sa stále pozerám či niečo nehľadajú a tak...
ale to bolo hlavne keď som fajčil a skrýval cigy a tak, už pomenej :D
Ikarus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ikarus »

Tiez neznasam ked mi niekto zasahuje do sukromia no som jedinačik takze som spokojny a rodicia moje sukromie vacsinou respektujú 8)
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

nooo :) mam nervy ked mi niekto prezera veci v mobile,mam nervy ked niekto pozera co mam doma v skriniach a za skriniami,mam nervy ked mi niekto prezera pc,mam nervy ked mi niekto babre do penazenky a mam nervy ked niekto ohovara veci s tretej rise co mam doma :)
*Barborka*
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa *Barborka* »

Svoje sukromie mam a ked citim ze niekto uz prekrocil iste hranice tak mu to dam jasne najavo ... napr nemam rada ked sa mi niekto za kazdu cenu vtiera a je na mna mily a dobry , ale tiez ked ma ohovara najma ked nevie o co ide a stara sa do toho ... :smt068
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

no mna vie rozhadzat aj ked sa mi ceruzky dotknu rodicia.moje veci su len moje a maju svoje miesto,ktore urcim ja.
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

Mňa najviac naštve, keď mi rodičia čumia do toho, čo robím na kompe. Napríklad minule videli, že som cez icq chatoval s jednou babou a začali sa tomu čudovať akoby som chatoval s niekym z marsu... svet rodičov nepochopím :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

safan napísal:no mna vie rozhadzat aj ked sa mi ceruzky dotknu rodicia.moje veci su len moje a maju svoje miesto,ktore urcim ja.
keby si bol moj syn tak ta bijem hlava nehlava.pochybujem ze si si na tu ceruzku zarobil sam a takto sa odvdacovat rodicom no..

btw mne najviac vadi ke mi citaju sms-ky,maily,postu alebo mi dost prekaza vyslovene "šmirovanoe" v mojich skriniach.nepovem ked mama hlada nejake prakticke veci co mam po skriniach (lepiacu pasku atd) ale z casu na cas je prepne a brutalne mi smiruje po skrinach.ftedy sa stale dost pohadame
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

neznasam "statie za chrbtom" ked vacsinou robim s PC.. mam taky pocit ze mi beru sukromie a to na co mam pravo len ja :?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

sukromie no tak to si teda chranim a do neho zasahovat moze len priatelka rodicia urcite nie a vie ma pekne nasrat ak sa mi do sukromia seru aj kamarati prevazne kamaratky :evil:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

mna ak sa mi hrabe niekto v mobile (cita sms, alebo prezera kontakty), t.j. asi tak vsetko, nemam na mysli rodicov, ale stalo sa, ze spoluziacka mala vela iniciativy :evil:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

ja by som zabijal ked chatujem a hocikto mi pozera ponad plece... dalej samozrejme hrabanie v mobile a hlavne checkovanie smsiek mi dost vadi ale toto mi sa mi skor stavalo ked som mal babu lebo teraz tam nikto necaka nic zaujimave :D ale napriklad vobec mi nevadi ked sa mi niekto hrabe v skolskej taske 8)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

dawo napísal:neznasam "statie za chrbtom" ked vacsinou robim s PC.. mam taky pocit ze mi beru sukromie a to na co mam pravo len ja :?
Takych ludi okamzite posielam do p*ce, nekompromisne. Vacsina spoluziakov a znamych je uz naucena ze ked su napr. u mna a chcu nieco napalit a zatial sedia vedla mna, ked zacnem otvarat maily alebo ss, ci pisem niekam heslo, automaticky pozeraju niekam do stropu alebo co, minule mi to bolo az do smiechu z toho ako sa boja ze ich zpitchujem :) Btw tuto praktiku pouzivam vzdy ked sa mi niekdo hrabe v sukromi, niektori tu pisali ze si mama proste zobere mobil a cita SMS. HA! Ked to urobila moja, bolo to prvy krat co som sa jej pozrel do oci a natvrdo vynadal (nie nehcem pocut stare zname poucky ake je to nemoralne a aky som nevdacny, dakujem), odvtedy sa proste neopovazi to urobit lebo mne ani jej sa to ako som sa k nej vtedy choval nepacilo. Take ze citat co pisem na PC alebo co, sa tiez nekona. Myslim ze tak ako rodicia vychovavaju nas vychovavame aj my ich a ked robia nieco co proste nieje spravne treba im to dat pocitit, inak to budu povazovat za normalne. Preto si za taketo excesi ludia, mozte sami.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Gangy napísal:Takych ludi okamzite posielam do p*ce, nekompromisne. Vacsina spoluziakov a znamych je uz naucena ze ked su napr. u mna a chcu nieco napalit a zatial sedia vedla mna, ked zacnem otvarat maily alebo ss, ci pisem niekam heslo, automaticky pozeraju niekam do stropu alebo co, minule mi to bolo az do smiechu z toho ako sa boja ze ich zpitchujem :) Btw tuto praktiku pouzivam vzdy ked sa mi niekdo hrabe v sukromi, niektori tu pisali ze si mama proste zobere mobil a cita SMS. HA! Ked to urobila moja, bolo to prvy krat co som sa jej pozrel do oci a natvrdo vynadal (nie nehcem pocut stare zname poucky ake je to nemoralne a aky som nevdacny, dakujem), odvtedy sa proste neopovazi to urobit lebo mne ani jej sa to ako som sa k nej vtedy choval nepacilo. Take ze citat co pisem na PC alebo co, sa tiez nekona. Myslim ze tak ako rodicia vychovavaju nas vychovavame aj my ich a ked robia nieco co proste nieje spravne treba im to dat pocitit, inak to budu povazovat za normalne. Preto si za taketo excesi ludia, mozte sami.
ja som raz spravil to ze oco si sadol ku mne, ja som vsetko minimalizoval, otocil som sa k nemu, nahodil blby usmev a hladel mu rooooooooovno do oci.... :lol: a po chvili som ze potrebujes nieco oci??? a on ze nie a odisiel :lol:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

pinacolada napísal:keby si bol moj syn tak ta bijem hlava nehlava.pochybujem ze si si na tu ceruzku zarobil sam a takto sa odvdacovat rodicom no..

btw mne najviac vadi ke mi citaju sms-ky,maily,postu alebo mi dost prekaza vyslovene "šmirovanoe" v mojich skriniach.nepovem ked mama hlada nejake prakticke veci co mam po skriniach (lepiacu pasku atd) ale z casu na cas je prepne a brutalne mi smiruje po skrinach.ftedy sa stale dost pohadame
no myslim ze mam pravo na sukromie
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

neznasam ked my rodicia lezu do mobilu izby a cumia mi cez plece ked chatujem
a ostatny ludia...mobil uz nepoziciavam, ked robime nieco v skole to je iste ze my do toho budu kukat sami to nie su schopny spravit, a ked na informatike s niekym kecam cez icq a mi do toho niekto kuka tak ho poslem kade lahsie :x
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

last_knight napísal:mna ak sa mi hrabe niekto v mobile (cita sms, alebo prezera kontakty), t.j. asi tak vsetko, nemam na mysli rodicov, ale stalo sa, ze spoluziacka mala vela iniciativy :evil:
Uplne suhlasim ale technika ide dopredu a fakticky sa uz da vsetko zaheslovat na mobile to ma nesmierne upokojuje jak su ty ludia zufaly ze sa bez hesla nemozu dostat ani do menu v mojom mobile :lol:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... svoje sukromie sa mi celkom dari strazit, aspon co sa tyka fakt sukromnych veci, take lajtovky,ako hrabanie v PC mi nevadia, lebo to co je pre mna dolezite mam pod zamkom, dolezite a kompromitujuce sms mam presunute v zamknutom priecinku, ked nieco pisem tak mi je jedno, vsetko zminimalizujem a necham iba winamp cez cely screen :-), ked telefonujem, vzdy sa vzdialim ( zaklady slusneho psravania v spolocnosti ) ... ked som s kamaratmi a vola mi nejaky kamarat a viem ze sa chcel len nieco banalne spytat, tak to sa da ospravedlnit, pretoze je asi obtazujucejsie vychadzat od stola cez 5 ludi :-D, ak to nejde, ze napr. v autobuse cestujem alebo v aute, tak poviem ze zavolam :-) .. s telefonom asi iba jedna vec, ked ktosi pozre napr. posledne volane a zacne robit zavery, ze tam niekedy nejake zenske meno volane aj tri krat za sebou a tak ... a hned, a ty mas priatelku ? a nepovedal si ? a podobne pi*oviny, kok*tiny a nevim este co ... no a este ma nasiera vlastne v spojitosti s PC to, ze mam za chrbtom dvere, keby niekto cez tie dvere, presiel, tak si to vsimnem, a z dveri by nevidel, co robim ..ale aj taq musia byt zavrete a furt nato pi*ujem jak chora vrana ! ... proste ked su optvorene dvere, sa citim, jak keby mi mal dat ktosi kazdu chvilu kudlu do chrbta :-) ...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja som sukromie na mobile vyriesil... moja N 7200 ma funkciu bloknut keyboard aj ochrannym kodom ta ksom to urobil a od vtedy mam pokoj...
natalia
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa natalia »

ja nenavidim ked mi niekto vtrhne do kupelne...to neznasam...ale neznasam ked je niekto dotieravy alebo ked sa vypytuje veci na ktore nechcem rozoberat
Napísať odpoveď