ked mam sluchadla zapojene (kupil som si dneska za 20 eur take kvalitnejsie creative do usi) a ked mi nic nehra pocujem take slabe sumenie a ked napriklad pohybujem koleckom hore dole stranu na internete tak to sumenie je intenzivnejsie ale ked ide muzika je to v pohode
je to ok? thx za odpoved
sumenie sluchatiek
Re: sumenie sluchatiek
vstavane zvukovky su uz raz take ... je to normalne
Ono je to taký starý známy paradox (pri lacných vstavaných zvukovkách),... čím kvalitnejšie sluchátka, tým viac šumu počuješ. 
Jakub - pozor, nemyl si pojem investicia s pojmom vyhodene peniaze 
KoCi to vystiholJakub140 napísal:som investoval do uzavretých vibračných Geniusov za 15€
------
K téme: so šumom sa musíš buď zmieriť, alebo si kúp zvukovku (externú, ak máš notebook)... Hoci taká základná SoundBlaster Live ťa vyjde 20 eur, takže sa vyskytla otázka, či sa to k takým lacným slúchadlám oplatí
K takým slúchadlám sa nová zvukovka neoplatí... skús vypnúť ekvalizáciu. To co pocujes su interferencie od ineho hardware v PC co je u integrovanych zvukoviek bezne. Da sa to obmedzit aj pridanim odporoveho delica medzi vystup a zem ak si trufas. Ale ked vravis ze to pocut len pocas ticha tak myslim ze to nieje problem.