//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2009, 14:57 )
som tu kratko a dost mozne,ze sa uz pod.tema prepierala..no mozno mate odvtedy nove zazitky a mam zato ze sa zostava diskuterov casom meni,resp.prichadzaju novi ...nez ma zacne niekto upozornovat
No neviem, či tu taká téma je, ale keď niekto napíše, že tu už taká téma je to neznamená, že sa o tom už nedá baviť. Stačí napísať svoj príspevok do tej starej a tým, že na fóre sú témy zoradené podľa dátumu posledného príspevku, téma sa dostane hore a zapoja sa ďalší...Nicki napísal:som tu kratko a dost mozne,ze sa uz pod.tema prepierala..no mozno mate odvtedy nove zazitky a mam zato ze sa zostava diskuterov casom meni,resp.prichadzaju novi ...nez ma zacne niekto upozornovat
chech si pis ze nie!-v skutocnosti som omnoho horsiaSagittarius napísal:A ja dúfam, že nie si naozaj taká ako sa ty prejavuješ na internete...
No neviem, či tu taká téma je, ale keď niekto napíše, že tu už taká téma je to neznamená, že sa o tom už nedá baviť. Stačí napísať svoj príspevok do tej starej a tým, že na fóre sú témy zoradené podľa dátumu posledného príspevku, téma sa dostane hore a zapoja sa ďalší...
Nikdy v zivote som za svoje nazory alebo prejavy nebozkal chodnikVigor napísal:Ale to vies, ze hej. Uzivatel Risko je dokonaly priklad. Ten tu uz ludi pourazal s jeho 55kg. V reale by viackrat bozkaval chodnik.
Tak to skratka funguje, ako si sama napisala, ma to jednak nevyhody, vid. to falosne hrdinstvo no aj tie kladne stranky. Zalezi asi iba od subjektivneho posuenia tej ktorej osoby, ktore prevazuju.
maki..nemaj boja ,od teba nic podobne necakam,ty sa chodis vyjadrovat len cisto k mojej osobe..Maki napísal:a teraz mi vysvetli tuto tvoju extremne detinsku reakciu.... a ty od nas chces serioznu a konstruktivnu debatu? nemam slov
no ano akcia vyprovokuje reakciu..Fakt len naozaj silne osobnosti,sa dokazu hodit ignore na podobne reakcie.Aj ked niekedy co je vela,to je prilis a je v ludskej povahe,aby sa clovek sam seba pytal,preco by som sa od nejakeho blbecka mal nechat urazat?-aj ked len cez net.Lub0$ napísal:A myslim si ,ze autoamticky je to aj naopak....do cloveka sa vela ludi obuva iba cez net...a nasledne aj ten dany clovek bude drzajsi voci inym...to je proste tak...nezmeni sa to.
Ja nechodim do pajzlov kde ako Kali sa opijaju a fajciaVigor napísal:Risko, a kolko krat si niekomu vyrazne vacsiemu, silnejsiemu ci starsiemu povedal do oci, ze je kkt? Ci si ho pocastoval inymi urazlivymi vyrazmi? Staci spomenut kaliho, pricom nemam pochybnosti, ze v realnom zivote by si okolo neho presiel so sklopenymi usami. Takze Ty si uplne dokonaly priklad internetoveho hrdinstva. A tu nejde o to, ake mas nazory, na tie ma kazdy pravo, ale o sposob akym ich prezentujes.
Za svoje nazory som este neschytal, ale to boli casto aj dost protichodne s nazorom druhej strany. Ale to uz je o kulture vyjadrovania a prezentacie nazorov, co Tebe zjavne chyba.