Supermani na internete

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Nicki »

alias anonymita netu dovoli utocit.Kazdy to poznate-silacke dristy,urazky,invektivy,familiarne oslovenia-najvecsia sranda je,ze vecsina ludi dokaze urazat a hadzat cool poznamky,iba ked su skryti v anonymite internetovych diskusii..Mozno namietnut,ze viaceri zverejnili svoje foto,prip.su zname urcite osobne udaje-napriek tomu,si niektori dovolia omnoho viac na nete ako by si dovolili v reale-to je bez debaty.Jednym slovom,internetova anonymita dava moc-no mozno dovtedy kym s blbeckom nehodite rec v reale :lol: ..akokolvek..samo,net ma aj svoje vyhody,ludia sa dokazu otvorene vyjadrit k politike,k otazkam ktore ich trapia,k sexualnym problemom,k medziludskym vztahom atd..anyhow..mate skusenost s podobnym diskuterom,ktori mal ohromne cool poznamky a pritom v skutocnosti,bol len ubohe nic,ktory si pri realnom kontakte daval sakra pozor co mu vylezie z papule?

//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2009, 14:57 )
som tu kratko a dost mozne,ze sa uz pod.tema prepierala..no mozno mate odvtedy nove zazitky a mam zato ze sa zostava diskuterov casom meni,resp.prichadzaju novi ...nez ma zacne niekto upozornovat
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ale to vies, ze hej. Uzivatel Risko je dokonaly priklad. Ten tu uz ludi pourazal s jeho 55kg. V reale by viackrat bozkaval chodnik.

Tak to skratka funguje, ako si sama napisala, ma to jednak nevyhody, vid. to falosne hrdinstvo no aj tie kladne stranky. Zalezi asi iba od subjektivneho posuenia tej ktorej osoby, ktore prevazuju.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

A ja dúfam, že nie si naozaj taká ako sa ty prejavuješ na internete...
Nicki napísal:som tu kratko a dost mozne,ze sa uz pod.tema prepierala..no mozno mate odvtedy nove zazitky a mam zato ze sa zostava diskuterov casom meni,resp.prichadzaju novi ...nez ma zacne niekto upozornovat
No neviem, či tu taká téma je, ale keď niekto napíše, že tu už taká téma je to neznamená, že sa o tom už nedá baviť. Stačí napísať svoj príspevok do tej starej a tým, že na fóre sú témy zoradené podľa dátumu posledného príspevku, téma sa dostane hore a zapoja sa ďalší...
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

Samozrejme ze som sa s takymi pripadmi stretol... dokonca aj s ludmi ktorych osobne poznam, napriklad na ICQ je kazdy ale naozaj KAZDY hrdina, neraz sme sa cez ICQ aj s priatelmi pohadali, dospei k zaveru ze pocitace nic neriesia a ze si to ideme vybavit von (diskusiou samozrejme). A hľa - vonku je vsetko inac, ten typek co mi nadaval a jaky bol velmi nasraty je odrazu kludny a vykecame vsetko co sa len da :)
cize myslim ze naozaj kazdy sa s internetovym "hrdinstvom" stretol a neraz.... okrem toho aj anonymita v diskusiach dava velke "pravo" si myslim, ked aj tu na hojkovi je kazdylen skryty tak samozrejme sa diskusie tocia aj s hanlivejsimi slovami (ktore neskor modi aj tak zmazu)...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

to, že ľudia sedia doma za počítačom, im dáva pocit bezpečia a preto si dovoľujú viac. Takisto nevidíš jeho vek, nevieš či je to chlap alebo žena, nevieš ako vyzerá jeho postava. Väčšinu ľudí však prekukneš ak s nimi dlhšie vedieš debatu.
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Sagittarius napísal:A ja dúfam, že nie si naozaj taká ako sa ty prejavuješ na internete...

No neviem, či tu taká téma je, ale keď niekto napíše, že tu už taká téma je to neznamená, že sa o tom už nedá baviť. Stačí napísať svoj príspevok do tej starej a tým, že na fóre sú témy zoradené podľa dátumu posledného príspevku, téma sa dostane hore a zapoja sa ďalší...
chech si pis ze nie!-v skutocnosti som omnoho horsia :lol:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Nicki napísal:chech si pis ze nie!-v skutocnosti som omnoho horsia :lol:
a teraz mi vysvetli tuto tvoju extremne detinsku reakciu.... a ty od nas chces serioznu a konstruktivnu debatu? nemam slov

// k- darcovia: deti :roll:
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Baba trošku zavtipkuje a hned sa donej obuvate... :roll:

Mne sa raz stalo na jednom fóre že sa domna začal obúvať jeden fešák, a vyhrážal sa tým ako by ma dal dopucu keby ma niekde stretol. To však netušil že ja viem kto je on, že ho proste poznám. Keď som mu následne vysypal že sa môžeme stretnúť tak hned skrotol :)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No takych ludi je na nete vela.Robia zo seba frajerov, ale v skutocnosti su to obycajne nuly. Gangy by o tom vedel rozpravat... :wink:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

A myslim si ,ze autoamticky je to aj naopak....do cloveka sa vela ludi obuva iba cez net...a nasledne aj ten dany clovek bude drzajsi voci inym...to je proste tak...nezmeni sa to.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

to je taky internetovy syndrom co sa prejavuje tak cca. v 15tich rokoch ... mimo internetovych hrdinstiev sa moze prejavovat aj tak ze sa zakladaju temy v ktorych sa neda diskutovat a sluzia iba na vyplakavanie nad "nepravostami a krivdami" :-P ...
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Vigor napísal:Ale to vies, ze hej. Uzivatel Risko je dokonaly priklad. Ten tu uz ludi pourazal s jeho 55kg. V reale by viackrat bozkaval chodnik.

Tak to skratka funguje, ako si sama napisala, ma to jednak nevyhody, vid. to falosne hrdinstvo no aj tie kladne stranky. Zalezi asi iba od subjektivneho posuenia tej ktorej osoby, ktore prevazuju.
Nikdy v zivote som za svoje nazory alebo prejavy nebozkal chodnik :) , mozno ty ano.To ze mam 60kg neznamena ze si somnou clovek moze zahadzat :).Je krasne ze ty mas 90 kg 190 cm a traivs cely den za diskusnim forkom :).
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Maki napísal:a teraz mi vysvetli tuto tvoju extremne detinsku reakciu.... a ty od nas chces serioznu a konstruktivnu debatu? nemam slov
maki..nemaj boja ,od teba nic podobne necakam,ty sa chodis vyjadrovat len cisto k mojej osobe.. :smt006
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja som rád, že skončila éra hekerov a lá CSI
decko z xchatu napísal:
-neželaj si ma naštvať, lebo ti pošlem vírus
- ...
-To si nemal, posielam ti virus!
:slap:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

draha nicki, Tebe by som uplne bez okolkov povedl, ze su hlupa sliepka aj z oci do oci....
a co sa tyka internetovych frajerov kym nemachruju s nasilim a akoby vsetkych zmlatili a z nejakeho rozumneho dovodu (opakujem rozumneho) sa pohadaju tak sa tak trochu akceptovat. na nete sa totizto mozu stretnut aj ludia, ktori by sa vzhladom na svoje nazory v realne nikdy nestretli pretoze si len potichu jeden o druhom povedia, ze ten druhy je dementny a ku konfromtacii proste ani len nedojde. zatial co tu sa tomu niekedy nevyhnes a ked sa vyskytne pripad ako si napriklad Ty, nicki, tak nevidim dovod preco aj niekomu nevynadat do blbych :)

P.S. ty si ani len to velke T nezasluzis
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Risko, a kolko krat si niekomu vyrazne vacsiemu, silnejsiemu ci starsiemu povedal do oci, ze je kkt? Ci si ho pocastoval inymi urazlivymi vyrazmi? Staci spomenut kaliho, pricom nemam pochybnosti, ze v realnom zivote by si okolo neho presiel so sklopenymi usami. Takze Ty si uplne dokonaly priklad internetoveho hrdinstva. A tu nejde o to, ake mas nazory, na tie ma kazdy pravo, ale o sposob akym ich prezentujes.

Za svoje nazory som este neschytal, ale to boli casto aj dost protichodne s nazorom druhej strany. Ale to uz je o kulture vyjadrovania a prezentacie nazorov, co Tebe zjavne chyba.
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

je to fakt..akonahle clovek navrhne-podme si vydebatit osobne,99% cuvne,asi vie preco. :D ...niekedy mam pocit,ze si niektori na fora chodia iba liecit osobne komplexy,vyskakovat na inych ci robit zo seba machrov.Co je vrcholny trapas,ono raz ta pravda tak ci tak vyplava na povrch..

inak uznavam/okrem ineho/ze na hojkovi sa najde vela diskuterov,ktori su ochotni pomoct s hociakym problemom.

//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2009, 21:48 )
Lub0$ napísal:A myslim si ,ze autoamticky je to aj naopak....do cloveka sa vela ludi obuva iba cez net...a nasledne aj ten dany clovek bude drzajsi voci inym...to je proste tak...nezmeni sa to.
no ano akcia vyprovokuje reakciu..Fakt len naozaj silne osobnosti,sa dokazu hodit ignore na podobne reakcie.Aj ked niekedy co je vela,to je prilis a je v ludskej povahe,aby sa clovek sam seba pytal,preco by som sa od nejakeho blbecka mal nechat urazat?-aj ked len cez net.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

radšej nech na nete anonymne do niekoho skáče ako by si mal svoje sebavedomie dobíjať alkoholom a drogami. Ak je niekto v reálnom živote introvert, nie je nič výnimočné že aspoň na internete pociťuje potrebu a šancu presadiť sa a získavať priazeň a neskôr aj rešpekt. Každopádne, takých ľudí môžeš vždy ignorovať (čo ti komunikácia medzi štyrmi očami nedovoľuje) takže sa nad nimi iba pousmejem a nechám ich v domnení, že ich čítam a rozmýšlam nad odpoveďou zatial čo si píšem s niekym rozumnejším.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Vigor napísal:Risko, a kolko krat si niekomu vyrazne vacsiemu, silnejsiemu ci starsiemu povedal do oci, ze je kkt? Ci si ho pocastoval inymi urazlivymi vyrazmi? Staci spomenut kaliho, pricom nemam pochybnosti, ze v realnom zivote by si okolo neho presiel so sklopenymi usami. Takze Ty si uplne dokonaly priklad internetoveho hrdinstva. A tu nejde o to, ake mas nazory, na tie ma kazdy pravo, ale o sposob akym ich prezentujes.

Za svoje nazory som este neschytal, ale to boli casto aj dost protichodne s nazorom druhej strany. Ale to uz je o kulture vyjadrovania a prezentacie nazorov, co Tebe zjavne chyba.
Ja nechodim do pajzlov kde ako Kali sa opijaju a fajcia :) , nefajcim nepijem nevidim dovod preco ho stretnut.A kebyze ho uz aj stretnem tak urcite neprejdem so sklopenymi usami.Mam uces Oi!kaca cize proti rasizmu a nikdy opakujem nikdy nesklopim zrak.Nepozeram sa do oci nepotrebujem provokovat ludi aby som si vyvolal bitku :) no nikdy zrak nesklopim.To si mozno robil ty.Sklopenim zraku preukazes najvacsiu slabost cize si lahky terc utoku.

a Vigor :cry: prepac.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

No nic, skusal som s Tebou inteligentnu debatu, zial na taku si este nedorastol.

Inak suhlas s audim.
Napísať odpoveď