No ak bolpodľa teba výkon Róberta Šimka na zbalenie kufrov, tak si prv prečistí ušne bubienky a potom dedukujromerot napísal:![]()
TO VCERA CO BOLO ? Akoze chlapci nech si zbalia kufre a idu domov a nerobia si hambu ... Keby som vybehol niekam na stavbu tak tam chlapi pri lopatach lepsie spievaju ! OMG - toto je SuperSTAR?
sa modlim aby to dievcata zachranili ...
SuperStar 3
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
neviem, ci sa to tu uz kdesi spominalo, ale tento novy system vyradovania je dost na nic...vacsina dievcat je lepsia ako chalani a po starom, by ich zrejme vo finale ostalo ovela viac ako chalanov...avsak tu, v konecnom dosledku, vypadnu lepsie spevacky kvoli tomu, aby bolo vo finale ch:d vyrovnane...
-
DonLuca
Medium Star
Veľmi pekne si to napísal a ešte pridám, že by som chcel vidieť, keby dali súťažné kolo blízko príbuzné r´n´b, ako by pohoreli tí ostatní a potom by Tomasko mohol hovoriť, kto je najhorší...p4ra napísal:Tomasko, co to s tym ma? Teraz kazdy kto pocuva hip-hop by sa tam ako nemal vobec prihlasit, popripade si to ani pozriet? Sa preber z toho garazoveho sna. Chalan ma hlas na to, aby spieval r'n'b, a ak na tom bude pracovat, tak Superstar mu moze dopomoct.
-
Tomasko
Guru wannabe
ani nejde o to, ale vcera na to nemal podla mnap4ra napísal:Tomasko, co to s tym ma? Teraz kazdy kto pocuva hip-hop by sa tam ako nemal vobec prihlasit, popripade si to ani pozriet? Sa preber z toho garazoveho sna. Chalan ma hlas na to, aby spieval r'n'b, a ak na tom bude pracovat, tak Superstar mu moze dopomoct.
a jeho styl obliekania sa mi nehodi k jeho osobnosti
[zas to nebude o spievani, ale o tom, ze je cukrik a vypadne lepsi]
Ale take kolo nebude, lebo superstar je o pop-eDonLuca napísal:Veľmi pekne si to napísal a ešte pridám, že by som chcel vidieť, keby dali súťažné kolo blízko príbuzné r´n´b, ako by pohoreli tí ostatní a potom by Tomasko mohol hovoriť, kto je najhorší...
Viete ako s tym ze RnB mu ide a ine nie ... ano moze byt ale tu sa vseobecne berie aky ma kto hlas ... ved to mas tak ako by si dal zatancovat Laci Strike-ovi nejaku ludovku tiez by nevedel kde je nasadeny ale v hip-hope mu to ide veeelmi dobre 
DonLuca: vykon vsetkych vcerajsich spevakov bol na urovni krcmoveho spevu a nie na vykon spevaka ktory chce vydat album a este aj pytat od nas za taky spev peniaze ! Ale ak sa ti to pacilo tak ja ti tiez nieco naspievam ak mi zato zaplatis
Ak sa niekomu nepacia moje nazory to je jeho vec ale treba sa nato pozerat objektívne tyto chlapci niesu a nebudu spevaci! Niektory vedia troska lepsie spievat ako obycajny ludia ale na spevaka to ma este daleko...
DonLuca: vykon vsetkych vcerajsich spevakov bol na urovni krcmoveho spevu a nie na vykon spevaka ktory chce vydat album a este aj pytat od nas za taky spev peniaze ! Ale ak sa ti to pacilo tak ja ti tiez nieco naspievam ak mi zato zaplatis
Ak sa niekomu nepacia moje nazory to je jeho vec ale treba sa nato pozerat objektívne tyto chlapci niesu a nebudu spevaci! Niektory vedia troska lepsie spievat ako obycajny ludia ale na spevaka to ma este daleko...
Ehm takto talent bud mas alebo nie ! asi tak by som to povedal ANO su umelecke skoly - su dokonca aj hodiny spevu a blbosti okolo toho ale z obycajneho cloveka ktory nema talent nespravis spevaka aj keby si ho neviem ako ucil. Skor ta spevakom spravi jeden ujo ktory tvoj hlas v jeho PC spravi tak ze bude uchu lahodiaci a pocuvatelnyp4ra napísal:romerot, ved aj porota povedala, ze oni su amaterski spevaci, z ktorych sa tymito castingami snazia spravit profesionalov a jednemu z nich daju sancu premenit jeho amatersky talent na profesionalitu.