SuperStar 3
myslim ze nebudem daleko od pravdy, ked poviem, ze postupne ako pojdu kola dalej, bude NC uverejnovat taketo clanky na kazdeho a teda vlastne legalne (bohuzial) manipulovat s vysledkami. a tiez by ma neprekvapilo, keby niekto z markizy povedal, ze dobre, ste medialni partneri, tak budete pisat toto o tomto a hento o druhom nenapisete nikdy. ale ako sa hovori, pride na psa mraz 
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja sa celkom stotožňujem s včerajším rozhodnutím. Síce som čakala, že pôjde Alex, ale na druhej strane, Barbara pôsobila až príliš sebaisto a naškrobene. Kvôli niektorým jej detinským výrokom som na ňu úplne zmenila názor. Nakoniec tam aj tak zostanú len tí, čo vedia spievať a pôsobia prirodzene.
A ešte jedna vec ma celkom zarazila - ako Adela 2x vytiahla Marcela. Chudák chlapec, ten pomaly ani nedýchal... A Habera tiež
A ešte jedna vec ma celkom zarazila - ako Adela 2x vytiahla Marcela. Chudák chlapec, ten pomaly ani nedýchal... A Habera tiež
-
uNreal_saTch^
Professional
-
p4ra
Redeemer
Zaujimave, ze moj vek daleko prekracuje 14 rokov, a IQ je viac, ako 120 a pozeram to. Myslim, ze nas tu bude viac. Tak neviem, o co ti ide. Najskor byt zaujimavym, ze?enter00 napísal:videl som asi 10minut z tejto serie a ma to uroven ako regionalna karaoke sutaz, spolu s "vykonom" uvadzacov a "poroty" to dava presne zabavu pre ludi s IQ<90 a 14tky decka, ktore maju aspon co zavazne preberat na ceste do skoly.
Tento rok je snad najnormalnejsi rocnik z pohladu spevu, poroty a celkoveho dojmu. Zboznujem ludi, ako si ty, ktori budu behat vonku, ci po internete: Toto je strana kktina, ako to mozete vobec pozerat?, pritom by som sa vsadil, ze poznas meno kazdeho jedneho vo finale.
Ach jaj, internetovy hero.
-
zuzkazuzka
VIP
-
Tomasko
Guru wannabe
tiez si myslim, preto podla mna vypadol filip, vedel spievat, ale afekt jak hovado (sorry za vyraz)zuzkazuzka napísal:Ja sa celkom stotožňujem s včerajším rozhodnutím. Síce som čakala, že pôjde Alex, ale na druhej strane, Barbara pôsobila až príliš sebaisto a naškrobene. Kvôli niektorým jej detinským výrokom som na ňu úplne zmenila názor. Nakoniec tam aj tak zostanú len tí, čo vedia spievať a pôsobia prirodzene.
Alexandra Zeleznikova Belinda Carlisle-Heaven is a place on earth
Natalia Hatalová Lisa Stansfield-All around the world
Vierka Berkyová Mariah Carey-Emotions
Dominika Mirgová Vanessa Williams-Save the best for last
Ivana Kovácová Whitney Houston-Im your baby tonight
Martin Konrád Michal Penk-O blaznech
Róbert Šimko Queen-I want it all
Marcel Berky Richard Marx-Right here waiting
Michal Chrenko Peter Nagy-Podme sa zachranit
Tomáš Krak Joe Cocker-Up where we belong
toto budu spievať v 1 finálovom kole
Natalia Hatalová Lisa Stansfield-All around the world