SuperStar 3
-
tereza
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ten bubenik v skupine tak divne vzdy zmurka.. vzdy ked ho ukazuju trpim zanho
aa inak robko samozrejme jednoznacne najlepsie
este sa mi lubil aj chrenko aj ked ho nemusim
aj ivana sa mi pacila /divne/, hoci ked spievala to "free your mind" tak to nebolo take ako to podla mna malo byt. a okrem toho to co na nu pre boha navliekli? vyzerala strasne.
aaa berky.. zahraj sa na heterosexuala. pod sem, pod sem
toto bolo najlepsie zatial. bezkonkurencne. no a este pycove topanky. len skoda ze ho nenamalovali nejak stylovo..
edit: no skor krak
aa inak robko samozrejme jednoznacne najlepsie
este sa mi lubil aj chrenko aj ked ho nemusim
aj ivana sa mi pacila /divne/, hoci ked spievala to "free your mind" tak to nebolo take ako to podla mna malo byt. a okrem toho to co na nu pre boha navliekli? vyzerala strasne.
aaa berky.. zahraj sa na heterosexuala. pod sem, pod sem
edit: no skor krak
sice ju moc nemusim, ale najlepsi vykon podla mojho nazoru podala ivana kovacova - bolo to zive, vyrazne a presvedcive.. Ako druhy by u mna skoncil Berky, nenormalne dobry hlas.. Zial nemozem si pomoct ale tolko favorizovany Simko, aj ked spievat vie, hlas ma v pohode, celkovy dojem mi kazi ked sa na to musim pozerat co stvara na javisku..
Róbert Šimko - 1 (jeho zaner, jeho kolo) - SMS
Dominika Mirgová - 2 (dalo sa ... vybera si popularne veci)
Ivana Kovácová - 2 (zaujimave... prekvapuje... ale ...)
Marcel Berky - 2 (bolo to super az na tie vysky) - SMS
Vierka Berkyová - 2 (dneska docela dobre, az na to, ze original je o dost vyraznejsi) - SMS
Tomáš Krak - 3 (jedna z mojich najoblubenenjsich songov... ale moc dobre to nedal)
Natalia Hatalová - 3 (dnes docela onicom ... ale dalo sa to pocuvat...)
Martin Konrád - 3 (dokazil super song!)
Michal Chrenko - 1 (dnes vyrazna show so skvelym spevom... uz zas) - SMS
Dominika Mirgová - 2 (dalo sa ... vybera si popularne veci)
Ivana Kovácová - 2 (zaujimave... prekvapuje... ale ...)
Marcel Berky - 2 (bolo to super az na tie vysky) - SMS
Vierka Berkyová - 2 (dneska docela dobre, az na to, ze original je o dost vyraznejsi) - SMS
Tomáš Krak - 3 (jedna z mojich najoblubenenjsich songov... ale moc dobre to nedal)
Natalia Hatalová - 3 (dnes docela onicom ... ale dalo sa to pocuvat...)
Martin Konrád - 3 (dokazil super song!)
Michal Chrenko - 1 (dnes vyrazna show so skvelym spevom... uz zas) - SMS
-
vendo
Guru
-
Tomasko
Guru wannabe
skoro ma trafil slak jak ich teraz (pondelok) predstavovali a pri kazdom potlesk pohode a meno Kornad, vreskot jak na najvasom pieskovisku na sveteHovniak napísal:konrad nepoleti lebo vsetky blbe pubertacky mu posielaju hlasy
//edit:
v p--i to je, konrad nevypadol...
co ????? natalia vypadla, ehm konec ...
riadne prekvapko pre mna... tusil som, ze soplak nevypadne, ale toto...
no "male piva" zostali, i ked od natalie su tam aj slabsi
mna viac zaujima toto, kde uz ako tak spievajuR1k1nko napísal:inak vela ludi pisalo ( aj ja ) ze ako skoncia castingi tak to uz nebudete pozerat ale ako citam vidim......
-
R1k1nko
Darca
Tomasko napísal: vreskot jak na najvasom pieskovisku na svete![]()
========================
EDIT po rozhodnuti ! moja nocna mora sa prave naplnila !
kto mi vrati tych 14sk
inak vela ludi pisalo ( aj ja ) ze ako skoncia castingi tak to uz nebudete pozerat ale ako citam vidim......
-
mirak2
Hardcore addict
Konrada budu v sutazi drzat stupidne nadrzane trinastky, rovnako ako Miklu, az dokym sam neodstupi, s takou zakladnou to mozno aj vyhra (bodaj by to tak nebolo)..
k tomu nepozeraniu po kastingoch...zial alebo nastastie sa tam vyskytuje zaujimave a sympaticke typy, rozhodne je na co pozerat, nie ako v dvojke ked najkrajsia caja bola Baluchova, aj to len tak s prizmurenymi ocami, okrem toho nedela je ovela lepsia ako piatok
skoda Natalky, najkrajsie oci odchadzaju..ale vypadla vlastne zasluzene, kolo jej nevyslo, songa nesadla, skoda
k tomu nepozeraniu po kastingoch...zial alebo nastastie sa tam vyskytuje zaujimave a sympaticke typy, rozhodne je na co pozerat, nie ako v dvojke ked najkrajsia caja bola Baluchova, aj to len tak s prizmurenymi ocami, okrem toho nedela je ovela lepsia ako piatok
skoda Natalky, najkrajsie oci odchadzaju..ale vypadla vlastne zasluzene, kolo jej nevyslo, songa nesadla, skoda