chces jej cislo??? mozes jej skusit zavolat a potom tu mozes vypisovat kktinyJV napísal:LOL to pisal wesley?hej to pozname ja som vcera volal s chuckom norrisom a povedal ze to pocasie je dost na ho*no
SuperStar 3
ved ja sa s tebou nehadam.. a dobre, pozdravimRunes napísal:ale chuck neni v superstar tak toho tu zverejnit nemozemea ona ti bude urcite povdacnaked tu das jej cislo
ale mozes jej povedat ked s nou najblizsie budes volat ze zdravim ivanku
a ze moze dat naseba kontakt
a bud kamos sak idu vianoce
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jj a zavolam jej ne ze caaaaf dominika tak si to ty super ja len to vies lebo som sa dostla k tvojmu cisluwesley17 napísal:ved ja sa s tebou nehadam.. a dobre, pozdravimaa to cislo by som sem nenapisal len tak , ale cez ss
-
Palito&LilDevil
Light Expert
-
mirak2
Hardcore addict
ivana je ina osoba ako vierka a dominika, to su hiphopbabes, ivanka je taka dievka z kostola, a mne sa paci viac ako ostatne dve dokopy
ale proti gustu ziaden disputat...a myslim, ze asi dalsia poleti ifka...
k dnesnym vystupeniam sa nevyjadrujem, nevidel som (neviem ci zial alebo nastastie, ale asi to prve)
tu je original verzie Umbrelly ktoru dnes spievala Dominika (ine ako od rihanny):
k dnesnym vystupeniam sa nevyjadrujem, nevidel som (neviem ci zial alebo nastastie, ale asi to prve)
tu je original verzie Umbrelly ktoru dnes spievala Dominika (ine ako od rihanny):
-
Fortune
Light Professional
trocha smutne na zaciatku, ale je dobre, ze sa pomohlo takymto rodinam, a dalej to rozvadzat nebudem
k spevackym vykonom moje vyjadrenie:
Dominika: ta umbrella bolo daco nenormalne nudne, pesnicka od zdenky bola lepsia, ale celkovo dnes pre mna dominika nic moc
Robo: desmod super, sting prekrasne, velmi sa mi pacilo ako zaspieval toho stinga, naozaj poklona
Ivana: obe pesnicky dobre zaspievanie, i ked ten roxette vo vyssich polohach s problemami
Vierka: pri prvej pesnicke som si povedal, dievca to je dobre, ale panecku jak dala killing me softly
to som si nenormalne uzil, super super super velka pecka 
k spevackym vykonom moje vyjadrenie:
Dominika: ta umbrella bolo daco nenormalne nudne, pesnicka od zdenky bola lepsia, ale celkovo dnes pre mna dominika nic moc
Robo: desmod super, sting prekrasne, velmi sa mi pacilo ako zaspieval toho stinga, naozaj poklona
Ivana: obe pesnicky dobre zaspievanie, i ked ten roxette vo vyssich polohach s problemami
Vierka: pri prvej pesnicke som si povedal, dievca to je dobre, ale panecku jak dala killing me softly
Dominika Mirgova - 2 - {mne sa proste nepacila verzia, ktoru spievala inac fajn} - 1 - {velmi pekne zaspievane, nebojim sa povedat ze mozno trochen lepsie ako original}
Robo Simko - 1 - {famoozne
} - 1- {neviem preco, ale asi kvoli pesnicke sa mi to zdalo take nic moc inac spev berem na jednicku}
Ivka Kovacova - 3 {vysky pokazili pekne rozbiehajuci song}- 1 - {druha pesnicka jej sla ovela lahsie, lepsi vyber, lepsi spev!}
Vierka Berkyova - 1 {velmi pekne zaspievane, taky predkrm
} 1* - {odvazim sa povedat, ze najlepsi vykon v Superstar 3, skvela prezentacia, genialny hlas, malo to nadych a zivot ako z koncertu, beatbox bol uz len vrchol excelentneho cisla + ked uz 50 Cent vstal a tlieskal tak s hviezdickou!
BEST!} - 3SMS - zasluzi si
Nominacia na vypadnutie:
Robko z Roznavy aj ked je to pan Spevak... citim nebezpecie kedze stoji vedla troch piv + Ivka Kovacova, uz len z dovodu ze ostatni zaspievali takmer bezchybne a Mirgova ma svoju mega-fan zakladnu (tiez Umbrella nebola nic moc). Proste prvy song jej nevysiel hlavne vo vyskach ala Mickey Mouse!
Robo Simko - 1 - {famoozne
Ivka Kovacova - 3 {vysky pokazili pekne rozbiehajuci song}- 1 - {druha pesnicka jej sla ovela lahsie, lepsi vyber, lepsi spev!}
Vierka Berkyova - 1 {velmi pekne zaspievane, taky predkrm
Nominacia na vypadnutie:
Robko z Roznavy aj ked je to pan Spevak... citim nebezpecie kedze stoji vedla troch piv + Ivka Kovacova, uz len z dovodu ze ostatni zaspievali takmer bezchybne a Mirgova ma svoju mega-fan zakladnu (tiez Umbrella nebola nic moc). Proste prvy song jej nevysiel hlavne vo vyskach ala Mickey Mouse!
Killing Me Softly a Vierka Berkyova
Ak budu vsetky jej pesnicky na jej vlastnom CD v takom podany ako bolo Killing Me Softly tak si jej CD kupim aj keby stalo 1000Sk
Dominika Mirgova - vcera mala asi najslabsie kolo zo vsetkych jej vystupeny !
(ale nevadi aj spevaci maju svoj den)
Vypadnut by mala Kovacova ta uz zaostava spevom za tymi troma ...
Dominika Mirgova - vcera mala asi najslabsie kolo zo vsetkych jej vystupeny !
-
Lomenia
Spammer
Pravda,bola skvelá,nemalo to chybu,najlepší na tom bol ten BeatBox aj tie vokaly čo si pridavalaromerot napísal:Killing Me Softly a Vierka BerkyovaAk budu vsetky jej pesnicky na jej vlastnom CD v takom podany ako bolo Killing Me Softly tak si jej CD kupim aj keby stalo 1000Sk
Dominika Mirgova - vcera mala asi najslabsie kolo zo vsetkych jej vystupeny !(ale nevadi aj spevaci maju svoj den)