Surodenec - Kazišuk
sam by pil len idiotflasch napísal:tak si s nim normalne o tom pokecaj..zase az taky dement byt nemoze...a ked ta bude ignorovat tak mu kup flasku nech sa ozere a niekde ozraty zalahne,a mas volny priestor
turtlak69, nj, zries klimu mas pokoj
hh najdi mu babu a bude vyhanať on teba
...............totalna brlbost akože dohadzovanie keby kce babu najde si ................on sa zalubil do pc a to mu žiadna baba neodhovory a ak si najde babu tak určite taku istu zavyslačku poznam chlapika čo hrava 7 rokov cs a baba mu povedala ze je prenho prednejši pc ako ona a on jej dal zahrat cs a odvtedy to drtia spolu on 7 rokov ona 3 
No myslel si to asi takto " Mami, oci, ja uz brata doma nechcem, ma 22 rokov, ja chcem mat volny byt"Gusttafa napísal:Skusal si navrhnut rodicom ze nech ho vystahuju ?:P uz je dost stary nato aby sa osamostatnil
Mama " Misooo, zajtra si spakujes veci a padas"
Miso "Ok, ale aj tak skoda
Jooj si ma pobavil
Brata ani syna nemám takže posúdiť neviemjozinko napísal:No myslel si to asi takto " Mami, oci, ja uz brata doma nechcem, ma 22 rokov, ja chcem mat volny byt"
Mama " Misooo, zajtra si spakujes veci a padas"
Miso "Ok, ale aj tak skoda"
![]()
Jooj si ma pobavilTo akoze si myslel vazne? Ty by si len tak brata vystahoval? alebo nedajboze syna? Zaujimave
to, že je gambler by mohol hovoriť 10 ročnému a nie 22 ročnému. Osobne keby mne niekto vravel, že som gambler alebo inak závislý, šiel by som do prvého PC shopu a kúpil ďalší počítač do záchodu, aby som mu ukázal ako vyzerá pravý gambler.
Toto nepomôže, on už nie je na prvom stupni, kedy sme si nadávali a potom utekali za rodičmi.
Toto nepomôže, on už nie je na prvom stupni, kedy sme si nadávali a potom utekali za rodičmi.
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hmm zaujimava debata cital som ju celu.Inac mat takeho brata tak neviem neviem.Inac tvoja priatelka nema niekedy volny byt?aby te boli u nej doma. A nie u teba ked ti tam vadi brat.O tom kupovani ze mu das peniaze nech vypadne je blbe.Ja by som navrhoval normalnu debatu povedat ze chcem byt s cajou sam prosim mohl by si ist von tak na hodinku dve?Potom za oplatku ked to urobi sa skus s nim nejako zabavit to je jedno ci uz na kompe alebo nejako inac alebo ho pojdes ozrat proste nieco na oplatku zato za isiel prec.
Mal by to pochopit...
Mal by to pochopit...
jj su aj ine miesta. ved je uz teplo. ale predsa pohodlie domova sa nahradit neda (neratam chatky). pustit si hudbu, pozriet film, ine aktivity o ktorych sa nemoze pisat, len tak sa tulit a podobne. niektore veci sa proste vonku nedaju. vychutnavat si pritomnost jeden druheho za stale otravovania komarov je tazke
-
manager666
Star
-
Stenky
Professional
ja sa s nim praveze chcem porozpravat..... trt-kumbal bude tak ci tak, nie ako riesenie problemu, ale to sa len prerobi letna chata do obyvatelnej podoby.... nielen ako trtkumbal(nazvime ho aj nudzovy neobyvany priestor, trocha sukromia:D) ale bude fungovat aj na letnu rekreaciu a tak. inac s bratom si to pri najblizsej prilezitosti planujem vydiskutovat ako normalny clovekampex napísal:preco neksusis najprv to najjednoduchsie riesenie ? - http://www.hojko.com/post873217.html#873217
trt-kumbal ? to mi pride trosku .. no cudne
nechapem co je to za dobu, clovek radsej postavi dom, namiesto toho aby sa skusil porozpravat s vlastnym bratom
-
Stenky
Professional
najblizsia vhodna prilezitost bude ked sa znova rodicia vyparia nech riesime konkretnu vec. teraz sa dohadovat do buducna to bude take...ako dalo by sa ale bude to mat vacsi vyznam pred konkretnou udalostou. si myslimSheep napísal:sak si tvrdil ze je doma stale, to je taky problem ist ku nemu do izby a dohodnut sa?
podla mna je to dobry napad, aj ked sa s bratom porozprava, tak moze dosiahnut akurat to, ze sa brat obcas vypari z domu.. predsa len, je to aj bratov domov a mne by bolo blbe kazdu chvilu brata vyhanat z domu. a taka chata sa moze vyuzit aj na ine ucely ako len trt-kumbalampex napísal: nechapem co je to za dobu, clovek radsej postavi dom, namiesto toho aby sa skusil porozpravat s vlastnym bratom
Mal by si to s nim prediskutovat vopred a nie ked nastane ta doba ze budes potrebovat prazdny byt.. Aspon budes vediet na com si..Neverim ze je az tak mimo ze by ti aspon sem tam nemohol nechat trosku sukromia..Ja mam dvoch surodencov a pokial som doma s mojou laskou tak do izby ani nevstupia alebo obaja odidu niekam prec..A to ma jeden 13 a druhy 16..
ten kumbalik je podla mna idealne riesenie. aj keby sa podarilo vydiskutovat s bratom, tak to nie je prilis velka vyhra. brat vypadne na dve hodky von, bude sa tvarit ako utrpenie bozie a ze ti robi neviem aku velku sluzbu. ten pocit by ma dost stval. a este ten casovy limit. akonahle zavrie dvere, tak spustite stopky, bleskovo sa vrhnete "na to" a potom sa bleskovo obleciete a pojdete het. ziadna romantika. ziaden cas. s priatelkou som takymto niecim stravil cca 4 hodiny. pekna vecera, masaz, kupel, lezanie len tak bezstarostne pri sebe, "tutu-mutu", lezanie, rozpravanie sa, dalsie jedlo. chce to cas. urcite je to lepsie ako sa ponahlat, lebo pride brat, lebo musi ist hrat hry na PC. navyse kadejake chaty maju aj taku inu atmosku
sak mu riadne vysvetli ze je chore sediet cely den pred kompom abo iba tak doma zakukleny ... ze si presedi zivot pred kompom nebude mat znamosti, kamosov, kamosky nezazije zurky, blnutie proste volnost mladosti a ked bude este starsi tak z neho bude iba ufrflani stary mladenec co nema kamosov a ani priatelku a ziadne zazitky na ktore by spominal ... treba mu vysvetlit nech sa da dokopi lebo ze sa z neho stane asocial ... povedz mu ze ak on nebude vyhladavat spolocnost inych ludi tak ani oni ho nebudu vyhladavat aby sa s nim kamosili ... a bez toho aby vyliezol z ulity si nezozenie priatelku abo chce byt dozivotny honimir ...
uz ked sme pri tom tak on kedy ma sukromie pre seba ? mozno to robi na truc ze ked ja nemozem mat sukromie tak ani ty ...
proste musis to vykonzultovat s nim ale ziadne naliehanie abo natlak abo urazanie proste nech to neprerastie do hadky ...
vysvetli mu ze ty xces byt s priatelkou v sukromi lebo normalny zdravy clovek si chce vymienat neznosti so svojou polovickou a ked on nema tak nech aspon necha dychat teba a nech ti nerozvracia vztah ... nech si aj on najde nejaku spriaznenu dusu opacneho pohlavia
proste nieco na tento styl ... musis mu prehovorit do duse a povedat mu nieco take co ho prebudi z tohto monotonneho vysedavania doma a nech si uvedomi ze to co robi nemoze robit donekonecna a parazitovat iba tak doma
vela stastia
ps: daj mu pozret south park z desiatej serie kde hraju world of warcraft ... mozno mu trkne ze aj zneho bude taky asocial co nema zivot
ta cast je aj na youtube v anglictine
uz ked sme pri tom tak on kedy ma sukromie pre seba ? mozno to robi na truc ze ked ja nemozem mat sukromie tak ani ty ...
proste musis to vykonzultovat s nim ale ziadne naliehanie abo natlak abo urazanie proste nech to neprerastie do hadky ...
vysvetli mu ze ty xces byt s priatelkou v sukromi lebo normalny zdravy clovek si chce vymienat neznosti so svojou polovickou a ked on nema tak nech aspon necha dychat teba a nech ti nerozvracia vztah ... nech si aj on najde nejaku spriaznenu dusu opacneho pohlavia
proste nieco na tento styl ... musis mu prehovorit do duse a povedat mu nieco take co ho prebudi z tohto monotonneho vysedavania doma a nech si uvedomi ze to co robi nemoze robit donekonecna a parazitovat iba tak doma
vela stastia
ps: daj mu pozret south park z desiatej serie kde hraju world of warcraft ... mozno mu trkne ze aj zneho bude taky asocial co nema zivot
ta cast je aj na youtube v anglictine