surodenecka "laska"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BlackDragonLady
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BlackDragonLady »

najprv som chcela napisat, ze vyrastie z toho, ale potom ma prekvapil vek.... ja mam 19 a brat 17. stale sme sa trieskali a robili si prieky, ale teraz je to skororozpravka... uplne vychadzame skvelo... takze ak aj ti nepomozem, musis sa na to pozriet tak, ze ty nie si na vine a skus vymysliet sposob ako dat bratovi najavo, aby sa zamyslel nad tym, ze sa k tebe sprava neprimeranemal by sa spamätat... 20rocny a taky..
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

AXO napísal:nie, vyberam si ich podla toho, ci mame spolocne zaujmy, a teda nemozem sa s niekym rozpravat ako bolo na Hip hop party...atd kedze ma to vobec nazaujima.......

:D ale hladnemu sa o chlebe sniva, takze neviem kto si vybera podla toho kamaratov :lol:
A podla teba snimi sa len o tom dá rozprávať???...ale nevidím dôvod pokračovať v tejto diskusii,lebo vidím niekto tu ešte potrebuje dozrieť...ved čas všetko vyrieši.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

spike97 napísal:A podla teba snimi sa len o tom dá rozprávať???...ale nevidím dôvod pokračovať v tejto diskusii,lebo vidím niekto tu ešte potrebuje dozrieť...ved čas všetko vyrieši.
ked uz vravis o dozrievani... ja som vyjadril svoj nazor a to bolo vsetko, no ale vy ste sa do mna pustili ze moj nazor je nespravny, a ze ten vas je "spravny"... a prijat nazor ostatnych je tazke pre nevyrovnanych ludi, alebo deti :wink: (pretoze oni maju vzdy pravdu :D dokonca aj ked sa mylia, co je divne...

kedze nemame diktaturu, tak by som ta chcel poprosit, aby si mi nevnucoval tvoje nazory...
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

mam takú jednoduchú otázku no :
nehráva tvoj brat WoW alebo inú podobnú hru na ktorej sa da byt zavystli? :D
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

AXO napísal:ked uz vravis o dozrievani... ja som vyjadril svoj nazor a to bolo vsetko, no ale vy ste sa do mna pustili ze moj nazor je nespravny, a ze ten vas je "spravny"... a prijat nazor ostatnych je tazke pre nevyrovnanych ludi, alebo deti :wink: (pretoze oni maju vzdy pravdu :D dokonca aj ked sa mylia, co je divne...

kedze nemame diktaturu, tak by som ta chcel poprosit, aby si mi nevnucoval tvoje nazory...
:smt044 :smt044 ..toto je už pre mňa veľa...radšej to vzdám.
Napísať odpoveď